• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Oneplus markalı telefonlar alınır mı ?

FurkanD

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Arkadaşlar oneplus alınır mı ?

Son düzenleyen moderatör:

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Arkadaşlar oneplus alınır mı ?
En iyi android cihazlarından birisidir oneplus serisi ama maalesef garanti sıkıntı yaratabilir.

Eğer arkadaşın dediği gibi garanti ile ilgili tereddütlerin yoksa o zaman iyi bir seçim olur diye düşünüyorum.

Bu arada öncelikleriniz nedir? Belki de başka bir telefon sana daha uygun olabilir diye soruyorum...

Geralt_Of_Rivia

Asistan
Reaksiyon puanı
20
ekran kamera ve performans olarak günümüz amiral gemilerini geçtiği noktalar oluyor hemde apple ve nokia dışındaki markalar sadece 2 yıl güncelleme verirken oneplus 5 yıl a kadar güncelleme verebiliyor

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
ekran kamera ve performans olarak günümüz amiral gemilerini geçtiği noktalar oluyor hemde apple ve nokia dışındaki markalar sadece 2 yıl güncelleme verirken oneplus 5 yıl a kadar güncelleme verebiliyor
5 yıl mı? Oneplus kendisi kesin olarak diğer şirketler gibi 2 yıl android güncellemesi ve 3 yıl güvenlik güncellemesi vereceğini söyledi ama çoğunun aksine bazı cihazlarına da 3 yıl android güncellemesi verdi/verecek.

Nokia ise kesin olarak 2 yıl android güncellemesi ve 3 yıla kadar güvenlik güncellemesi vereceğini söyledi ama 2017 cihazlarının güncelleme desteğini 1 yıl yükseltti.

Oneplus 5 yıl neye güncelleme verebiliyor?

Karais

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
O dediğin OPPO markası aslında Android'in Iphone'u olarak anılan :) Zaten Oneplus markasıda Oppo'nın alt markası.
OnePlus'un ceosu OPPO'dan ayrılarak OnePlus'u kurdu. Alt marka falan değil. Ayrıca OxygenOS saf androide en yakın işletim sistemidir. Bu yüzden OnePlus androidin ayfonudur.