OnePlus 6T Ses tuşu basılı kaldı.

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238
Dostlar selam telefonumun ses kısma tuşu basılı kaldı. Tuşlar normal görünüyor içe girme vs. gibi bir durum yok. Ben de yazılımsal mıdır acaba diye merak ettim ve telefonu kapatıp açarsam düzelir sandım. Daha da açamıyorum, ses kısma tuşu basılı kaldığı için her seferinde recovery mode açılıyor. Recovery mode üzerinden yeniden başlat dediğimde de gene aynı yere geliyoruz. Şimdilik telefonu açabileceğim bir yöntem lazım bana. Tuşu sonra da yaptırırm o önemli değil

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Cihaz Revovey’de iken sisteme Boot edebileceğin seçenek olması lazım en altta (genelde öyle olur, OnePlus 6T’yi inanın bilmiyorum), cihaza müdahale edebilme şansınız varsa cihazın içini açıp orada bir defa tusa basmanız yeterli olacaktır (tuş içine girmediyse, o zaman tadilat gerekebilir).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefon açılırken çok hızlıca bas Çek yapmayı deneyin birkaç sefer, su teması mi oldu?

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238
Cihaz Revovey’de iken sisteme Boot edebileceğin seçenek olması lazım en altta
Her şeyi denedim. Başlarken ses kısma tuşu basılı olduğu için her durumda recoverye geçiyor. En iyi ihtimalle fastboot moduna alıp ordan fastboot continue komutuyla açtım telefonu ama o da güvenli modda açıyor. Velhasıl cihazın içi açıldı gerekli işlem yapıldı ve cihaz sağlam şu an. İlgilenenlere teşekkür ederim :)