• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

Oneplus 5 ekran süresi.

ozgun7

Doçent
Merak edenler vardır diye ekran süresini paylaşmak istedim. Telefonu sabah 7:30 da şarjdan çıkartıp restauranta gittim. Telefonda internet sürekli açıktı. Yaklaşık 5 saat 4.5g kalan surede wifi ile surekli açıktı. Tum gun yeni tanıştığım amerikalı kız ile konuştum. Yaklaşık 1 saat kadar eternium isimli rpg tarzı oyunu oynadım. Böyle bir ekran süresi aldım. Parlaklık gün boyu yarının biraz altındaydı.
RObOba.png

Çok iyi olmuş da amerikalı kızı karıştırmayaydın iyiydi hem telefonlarına mı sulanacağız :D:D

Merak edenler vardır diye ekran süresini paylaşmak istedim. Telefonu sabah 7:30 da şarjdan çıkartıp restauranta gittim. Telefonda internet sürekli açıktı. Yaklaşık 5 saat 4.5g kalan surede wifi ile surekli açıktı. Tum gun yeni tanıştığım amerikalı kız ile konuştum. Yaklaşık 1 saat kadar eternium isimli rpg tarzı oyunu oynadım. Böyle bir ekran süresi aldım. Parlaklık gün boyu yarının biraz altındaydı.
RObOba.png
Hakan yavaşşşşşş....
--- Gönderi Güncellendi ---
RObOba.png
Hakan yavaşşşşşş....

Bütün gün film izlemiş olmayasın. bu süre biraz sıkma. 4.5 g ile 5 saat felan yapmayın yani yemeyin bizi :D

S7 edge kullandıysan. s7 edgeden bu telefona geçince bazı özelliklerin eksikliğini hissettin mi? Yani s7 edgedeki özellikleri aradın mı?

Geri