cyurdasiper
Öğrenci
Arkadaşlar şu andaki 2400 tl fiyatla Oneplus 5 alınır mı? Yoksa f/p ürünü olarak piyasaya adım atan firma için bu fiyat fazla mı? Bu fiyata Samsung s7 ya da mi6 almak daha mı mantıklı olur?
Su an kullaniyorum onu. O fiyata bundan baska telefon almak bence iyi bir karar degil. Telefonun her şeyi stabil. Kamerası bekledigimden daha iyi. Hic dusunme.Arkadaşlar şu andaki 2400 tl fiyatla Oneplus 5 alınır mı? Yoksa f/p ürünü olarak piyasaya adım atan firma için bu fiyat fazla mı? Bu fiyata Samsung s7 ya da mi6 almak daha mı mantıklı olur?
mı 6 mı op 5 miMi 6 - Mi 5s - Mi 5 ve Op5 cihazlara sahibim istediğini sorabilirsini...
One plus 5mı 6 mı op 5 mitarafsız olarak puanını söyle
Mi 6 bizim ülkede biraz daha pahalı yoksa tam bir fiyat performans ürünü amiral gemileri içinde oneplus 5 bir tık daha iyi olacaktır gibime geliyor.mı 6 mı op 5 mitarafsız olarak puanını söyle
One plus 5 kardeşim.Arkadaşlar şu andaki 2400 tl fiyatla Oneplus 5 alınır mı? Yoksa f/p ürünü olarak piyasaya adım atan firma için bu fiyat fazla mı? Bu fiyata Samsung s7 ya da mi6 almak daha mı mantıklı olur?
one plus 5 süper bi telefon ama s7 de fena deil ben s7 alırdım cünkü IP68Arkadaşlar şu andaki 2400 tl fiyatla Oneplus 5 alınır mı? Yoksa f/p ürünü olarak piyasaya adım atan firma için bu fiyat fazla mı? Bu fiyata Samsung s7 ya da mi6 almak daha mı mantıklı olur?
Mi 6 - Mi 5s - Mi 5 ve Op5 cihazlara sahibim istediğini sorabilirsini...
Aile telefonlarıNe yapıyorsun o kadar telefonu? Dükkan falan mı var kişisel kullanım mı?
peki bu oneplus 5 in sar değerleri hakkında bilgisi olan var mı? Bazı yorumlarda çok yüksek sar değerine sahip olduğu hakkında yorumlar gördüm. Buda açıkcası biraz endişelenmeme sebep oldu.
1.39 W/kg (10g) olduğunu biliyorum
yüksek bir değer diyebilir miyiz diğer telefonlara kıyasla
iPhone 7 ve 7 Plus bunun çok az altındayüksek bir değer diyebilir miyiz diğer telefonlara kıyasla
Katılmıyorum hepsiburada 2. El cihazdan daha güvenliabi samsungdan kaç ne yap ne et kaç. bundan 4 sene önce note 2 kullanıyordum sınıfta bi çocuğun abisinde de note 2 vardı 2 mizdede sarj sorunu olsun birçok sorun olmaya başladı. note 2 den sonra birdaha samsung kullanmadım.
kardeşimde s5 aldı 2 sene önce sıfır olarak şimdi ekran sorunu var arada kapanıyor açılması için ekranı sıcak tutması lazım. bazen ocakta ısıtıp öyle açıyor
oneplus5 ve mi6 alınmaz nedeni garantisi türkiye içi değil. ithalatçı garantilerinide duyduğumuz kadarıyla beş para etmeyeceğini biliyorum.
bence aynı fiyat bandında 2. el veya sıfır türkiye garantili telefonlara yönel
en az 1 sene garantili olsun ki 2. el cihaz kafan rahat etsin. bi arızada muhattabın yetkili türkiye servisi olsun
olay hepsi burada değil verdiği ihtalatçı garantisi.Katılmıyorum hepsiburada 2. El cihazdan daha güvenli
Donanım haberden erdi özuağ pek sorun teşkil etmediğini söylüyordu.Oneplus 5 almaya karar verdim. sadece şu çok meşhur jelly efeckt olayı kafamı karıştırıyor. Çok büyük bir sorun teşkil eder mi?