Oneplus 3 Hakkında bilgi

MahmutBAYAT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun aleykum öncelikle arkadaslar şu ara bi telefon alacağim bi türlü karar veremiyorum oneplus3 ü araştırdım yurtdışından getittireceğim fiyatı 400€ civarı yani 1300 falan telefonun özellikleri fiyatına göre cok cok iyi 6gb ram snapdragon 820 3000mA falan özellik mevcut acaba bu telefonda sıkıntı yaşarmıyım bu rom dedikleri olay nedir

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Selamun aleykum öncelikle arkadaslar şu ara bi telefon alacağim bi türlü karar veremiyorum oneplus3 ü araştırdım yurtdışından getittireceğim fiyatı 400€ civarı yani 1300 falan telefonun özellikleri fiyatına göre cok cok iyi 6gb ram snapdragon 820 3000mA falan özellik mevcut acaba bu telefonda sıkıntı yaşarmıyım bu rom dedikleri olay nedir

Yanlış bilmiyorsam ROM, iPhone'daki JailBreak sistemiyle aynı.
Bir diğer soruna gelecek olursak yurtdışından aldığın için telefonun burada bir garantisi olmayacaktır bunu göz önünde bulundurman lazım

MahmutBAYAT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanlış bilmiyorsam ROM, iPhone'daki JailBreak sistemiyle aynı.
Bir diğer soruna gelecek olursak yurtdışından aldığın için telefonun burada bir garantisi olmayacaktır bunu göz önünde bulundurman lazım
Aynen o konuda sıkıntım yok şansımı denemek istiyorum sıkıntı cıksa bile tekrardan gönderirim yurtdışına

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Yurt dışı cihazı olduğu icninde pasaport kaydı gerekecek bilginiz olsun.

srknyr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

selamun aleyküm hocam. 1300 tl ye getirebiliyorsan ben de alabilirim. benim için de getirtebilirmisin ???