--DÜŞÜNCELERİNİZİ ALALIM--
Merhaba arkadaşlar ben bir aydır oneplus 3T kullanıyorum 2 gün önce betaya kullanan arkadaşlara OTA ile Android 8.0 OREO güncellemesi geldi ve sitede bir hafta sonra da kararlı sürüme geleceği yazıyor (sanırım öyle yazıyor İngilizcem pek iyi değil
) ben betaya geçmedim zaten yakında kararlı sürüme gelicek diye onu bekliyorum şuan. Bu konuda düşünceleriniz üstelik daha Android one programındaki general mobile gm5 Veya gm6ya bile gelmedi. Oneplus 5 e de gelmedi mesela önce oneplus 3 ve 3T modeline geldi. Google diğer telefonlara 2018 gibi vereceğini söylüyordu şimdilik sadece pixellerde var diyorlardı nasıl oldu anlamadım. Oneplus çaldı mı acaba Android 8'i? 
OnePlus 3T | Downloads - OnePlus.net
--- Gönderi Güncellendi ---
@KeremEnginar @KaanArli sevgili abilerim siz ne düşünüyorsunuz nasıl böyle erken geldi?
Merhaba arkadaşlar ben bir aydır oneplus 3T kullanıyorum 2 gün önce betaya kullanan arkadaşlara OTA ile Android 8.0 OREO güncellemesi geldi ve sitede bir hafta sonra da kararlı sürüme geleceği yazıyor (sanırım öyle yazıyor İngilizcem pek iyi değil

--- Gönderi Güncellendi ---
--DÜŞÜNCELERİNİZİ ALALIM--
Merhaba arkadaşlar ben bir aydır oneplus 3T kullanıyorum 2 gün önce betaya kullanan arkadaşlara OTA ile Android 8.0 OREO güncellemesi geldi ve sitede bir hafta sonra da kararlı sürüme geleceği yazıyor (sanırım öyle yazıyor İngilizcem pek iyi değil) ben betaya geçmedim zaten yakında kararlı sürüme gelicek diye onu bekliyorum şuan. Bu konuda düşünceleriniz üstelik daha Android one programındaki general mobile gm5 Veya gm6ya bile gelmedi. Oneplus 5 e de gelmedi mesela önce oneplus 3 ve 3T modeline geldi. Google diğer telefonlara 2018 gibi vereceğini söylüyordu şimdilik sadece pixellerde var diyorlardı nasıl oldu anlamadım. Oneplus çaldı mı acaba Android 8'i?
@KeremEnginar @KaanArli sevgili abilerim siz ne düşünüyorsunuz nasıl böyle erken geldi?