OnePlus 10R’nin teknik özellikleri sızdırıldı!

  • Konuyu başlatan Ramazan Erdinç
  • Başlangıç tarihi

Bu konuyu okuyanlar

R

Ramazan Erdinç

SDN Okuru
İsmini büyük kitlelere duyuran OnePlus, 10R modeli üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Akıllı telefonla ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı.

Ürünlerini Türkiye’de de sergileyen OnePlus, 2022’de ürün yelpazesini genişleterek daha çok kitleye hitap etmek istiyor. Bu kapsamda CES 2022’de OnePlus 10 Pro modelini tanıtarak yeni yıla hızlı bir giriş şirket, nitekim daha uygun fiyatlı olması beklenen OnePlus 10R akıllı telefonu üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Akıllı telefon hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı. İşte sızdırılan teknik özellikler…

OnePlus 10R, Dimensity 9000 ile geliyor​

2022’nin ikinci çeyreğinde lansmanının yapılması beklenen OnePlus 10R akıllı telefonunun ekranı AMOLED, 120Hz donanımına sahip olacak. OnePlus, uzun süre Qualcomm yonga setleriyle çalışmıştı. Şirket, OnePlus Nord 2 5G telefonu ile rotasını MediaTek’e çevirdi. Gelen bilgilere göre OnePlus 10R, Dimensity 9000 ile donatılacak. 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile gelecek akıllı telefon, iddialara göre sadece bazı ülkelerde satışa sunulacak. İddialara göre bu ülkeler arasında Türkiye de bulunuyor.

oneplus-10rnin-teknik-ozellikleri-sizdirildi2.jpg


Şirketin, akıllı telefonlarında tercih ettiği işlemcilerin çeşitliliği de göze çarpıyor. Daha önce R serisindeki OnePlus 9R ve 9RT gibi cihazlar Qualcomm’un işlemcisi ile gelmişti. OnePlus 10 Pro’nun ise Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisine sahip olacağı bilgisi de daha önceden biliniyordu. Şimdi ise OnePlus 10R, Dimensity 9000 ile geliyor olması birçok kesim tarafından ilginç karşılanıyor. Yine de söz konusu akıllı telefonun büyük bir ilgiyle karşılaşması bekleniyor

oneplus-10rnin-teknik-ozellikleri-sizdirildi6.jpg

OnePlus’ın 2022’de tanıtacağı ürünler​

2022’nin ilk haftasında 10 Pro modelini duyuran OnePlus’ın bu yıl çıkarması beklenen ürünleri de belli olmaya başladı. Nord serisini daha önce kullanıcılarına sunan şirket, bu geleneğini sürdürecek. OnePlus, bazı bölgelerde geçerli olmak üzere Nord CE 2 ve Nord N20 modellerini duyuracak. Nord CE 2, Hindistan pazarı için gelirken Nord N20 ise Avrupa’ya sunulacak. Küresel pazarda çıkacak merakla beklenen 10 Pro modeli ise Mart ayında gelecek.

Kaynak: OnePlus 10R'nin teknik özellikleri sızdırıldı!
 
Son düzenleyen moderatör:

James Howlett

Müdavim
Cezalı
Katılım
26 Ekim 2020
Mesajlar
4,930
Reaksiyon puanı
4,286
Puanları
113
Yaş
35
Oneplus iyi telefon ama anlamsızca aşırı pahalı, imei atma imkanı olduğu için, yurtdışından alıp imei atmak en mantıklısı ?
 
Üst