One plus 7t almaya değer bir cihaz mı ?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
6sten zaten alıskınım idare etmeye hem Se sonuçta bundan iyi ekran süresi verir sonraları da hızlı şarj veya poverbankla çözebilirim dediğin gibi androide o kadar para da versek seneye sıkıntı yaşatacak hissi bir türlü gitmiyor nedense
Sosyal medya kullanımında İphone rakipsiz.Kendi android cihazımdan video çekip Instagram storiese attığımda kalite bildiğin çöp.Kamerada gece sık fotoğraf çekerim dersen Appstoredan Neurulcam uygulamasını indirip güzel fotoğraflar çekebilirsin.

sgselcuk

Asistan
Reaksiyon puanı
77
Sosyal medya kullanımında İphone rakipsiz.Kendi android cihazımdan video çekip Instagram storiese attığımda kalite bildiğin çöp.Kamerada gece sık fotoğraf çekerim dersen Appstoredan Neurulcam uygulamasını indirip güzel fotoğraflar çekebilirsin.
Sonuç yine Apple ezdi görünüyor ??

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Gece modunu da dün Kerem enginar ın videosunda izledim izleyicinin birim 35 TL gibi bir ücrete program alıyor oradan çekiyor sonuç ileri derecede fark ediyor çok şaşırtıcı şekilde deişiyor sonuç
Aynen. Uygulama ile gece modu eklenebiliyor.iPhone SE almanızı tavsiye ederim.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
İndirirken baktım birde ücretsin live diye bir program vardı onu indirdim hiç fark yok ve çok kötü. Tabi ücretlisi farklı mı bilmiyorum kullanan arkadaşlar bilir
Neurulcam uygulaması paralı bir uygulama olsada mağazadaki en iyi gece modu uygulamasıdır.Neurulcam uygulaması ile cihazı 5 saniye sabit tutup gece harika fotoğraflar çekebilirsin.

sgselcuk

Asistan
Reaksiyon puanı
77
Aynen. Uygulama ile gece modu eklenebiliyor.iPhone SE almanızı tavsiye ederim.
20 TL ye düşmüş alıp deneyeceğim ??
90D66C96-35D9-4B0C-87FC-365FEBE3E03F.jpeg

Tek seferlik.6s te her türlü iş görür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gece modu programı aldım 6s te sonuç ? ancak sabır gerektiriyor yavaş bi program ve sabit çizimlerde başarılı

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Ekli dosyayı görüntüle 113377

Gece modu programı aldım 6s te sonuç ? ancak sabır gerektiriyor yavaş bi program ve sabit çizimlerde başarılı
Hocam 6s le gece çekiminde çağ atlamışsın.?? Ben sana dedim Neurulcam uygulaması gece performansı için çok iyi bir uygulama.Yavaş olmasının sebebi pozlama yapması.Sen gece çekerken sabit tutman lazım.Kadraja hareketli nesne almaman lazım.

sgselcuk

Asistan
Reaksiyon puanı
77
Hocam 6s le gece çekiminde çağ atlamışsın.?? Ben sana dedim Neurulcam uygulaması gece performansı için çok iyi bir uygulama.Yavaş olmasının sebebi pozlama yapması.Sen gece çekerken sabit tutman lazım.Kadraja hareketli nesne almaman lazım.
Bunlara ragmen de almaya değermiş gerçekten ? hareketli çekmedikçe iş görecek vaziyete geldi telefon yani ? bokehi de çözersek yeni telefona gerek kalmıyor ? birde almak isteyen varsa gece modu programı suanda 20 TL ye inmiş ?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Bunlara ragmen de almaya değermiş gerçekten ? hareketli çekmedikçe iş görecek vaziyete geldi telefon yani ? bokehi de çözersek yeni telefona gerek kalmıyor ? birde almak isteyen varsa gece modu programı suanda 20 TL ye inmiş ?
Bokeh için Focos uygulaması var.Yükle keyfine bak.

Reaksiyon puanı
6,371
Exynos 990 a hiç bir zaman ağam paşam çekmedim.Ben exynos 990 lı S20 lerde gündelik kullanımda ısınma olayının abartıldığını bunun herkeste olmadığını söyledim.S20 120 Hz ta ısınıyor konusunda bir S20 kullanıcısı cihazımda ısınma yok dedi sadece exynos dan dolayı aşırı pil tüketimi olduğunu söyledi.Hepiniz madara oldunuz ben haklı çıktım.
Siz hala haklı çıktığınızı mı zannediyorsunuz?

Nasıl bir kafadasınız, nasıl bir düşünceniz var?

Galiba her akşam "Ben haklıyım" diye 99999999 kez söylüyor.

Çünkü bence başka bir şekilde bu olamaz.

Siz hala haklı çıktığınızı mı zannediyorsunuz?

Nasıl bir kafadasınız, nasıl bir düşünceniz var?

Galiba her akşam "Ben haklıyım" diye 99999999 kez söylüyor.

Çünkü bence başka bir şekilde bu olamaz.
Erenist bey?

Her mesaja güldüğünüz gibi buna da gülmek dışında ne yapıyorsunuz?

Son düzenleme: