- Reaksiyon puanı
- 15,464
Boşuna umutlanma seni moderatör yapmazlar.
Ama yine de bakalım belki bir süpriz olur değil mi?![]()
Okulu bitirmesi lazım
Boşuna umutlanma seni moderatör yapmazlar.
Ama yine de bakalım belki bir süpriz olur değil mi?![]()
%100 olması için sabaha kadar sarjda olacak
Mod. olmak mı istiyorsun ?%100 olması için sabaha kadar sarjda olacak
Bu Arada @by efsane Özel Mesajına Bakarmısınız Teşekürler
Mod. olmak mı istiyorsun ?
Mod. olmak mı istiyorsun ?
teknik olarak öyle ama ithalatçı garantili oldugunu biliyormusun bilmiyorum yani yere düşüp ekranı kırılsa ki oneplus markası öyle her yerde bulunupOne PLUS 5 Bin Basar
Oyunla aram Yokteknik olarak öyle ama ithalatçı garantili oldugunu biliyormusun bilmiyorum yani yere düşüp ekranı kırılsa ki oneplus markası öyle her yerde bulunup
tamiri mümkün olan bir cihaz değil ve distürbütör olmayan firmalarca ithal ediliyor bu telefonlar ithalatçı garanitiside sorgulanır yani birde şu var sen bu telefonda ne yapcaksın asphalt 8 mi oynayacaksın mc 5 mi yoksa sosyal medyada mı takılacaksın her iki telefonda bu işlemlerin hepsinden kolaylıkla kalkabilir yani gerisi boş mesela bu gtx 1080 li bilgisayar alıp 1080p monitörde oyun oynamak gibi birşey oysa 1060 ta alsan 1080p de rahat rahat oynayacaksın gereksiz teklonoji facebook 2 saniye daha geç açılır ama telefonun kırıldıgında çaresiz kalmazsın
teknik olarak öyle ama ithalatçı garantili oldugunu biliyormusun bilmiyorum yani yere düşüp ekranı kırılsa ki oneplus markası öyle her yerde bulunup
tamiri mümkün olan bir cihaz değil ve distürbütör olmayan firmalarca ithal ediliyor bu telefonlar ithalatçı garanitiside sorgulanır yani birde şu var sen bu telefonda ne yapcaksın asphalt 8 mi oynayacaksın mc 5 mi yoksa sosyal medyada mı takılacaksın her iki telefonda bu işlemlerin hepsinden kolaylıkla kalkabilir yani gerisi boş mesela bu gtx 1080 li bilgisayar alıp 1080p monitörde oyun oynamak gibi birşey oysa 1060 ta alsan 1080p de rahat rahat oynayacaksın gereksiz teklonoji facebook 2 saniye daha geç açılır ama telefonun kırıldıgında çaresiz kalmazsın
MiliamperKaç Amper Oluyor
Oneplus 5 tabiki. Dusunmeyin bile.Kardesim bende s7 egde ile one plus 5 arasinda gidip geliyorum ne diyebilirsin ?
Bize kıyak geçersin o zaman.Madoretorlük Yakında İnşallah
Bize kıyak geçersin o zaman.![]()
Miliamper
Peki sen öyle diyorsan
--- Gönderi Güncellendi ---
At Çöpe