One mi G2 mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar artık hurdaya çıkan bir symbian Cihaza sahibim ve cihazımı değiştirmek zorundayım İki Cihaz arasında kaldım sizce One mi yoksa G2 mi almamı tavsiye edersiniz

1_Fazla oyun oynayan biri değilim

2_Ayrıca G2'yi tercih durumumda 32 GB almalıyım f/p ürünü denilmesin ikisi de aynı fiyat

3_Son olarak HTC'de karar kılarsam hangi rengi tercih etmeliyim uzun süre minumum 3 sene kullanmak istiyorum şimdiki Cihazımı 6 senedir kullanıyorum

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyun oynamazsan eğer Htc one kasa yapısı asaleti beni bitiriyor yemin ederim...heleki kulaklık ve ses sistemi...kardeşim Htc al çok stabil çalışıyor

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sense 5 ayrıcalıktır, yeni kasaların hepsinde sorunlar giderilmiş gibi duruyor. (Kamera lensinin hafif çıkık olması, fazla kasa açıklığı vb.) Ama yine de ben olsam mavi ya da kırmızı alırdım hiç riske girmeden.

G2 ise ekranı, bataryası ve işlemcisi ile öne çıkıyor. S800 işlemcisini ünlü markalar içinde en ucuza sunan cihaz ondan f/p deniyor zaten. Tabi malzemeden kısmaları, sönük çeken kamerası gibi dezavantajları da bu fiyatta olmasının nedenlerinden.

Bence ikisi de 3 yıl götürür. Hangisini alırsan al seneye bu zamanlarda desteği kesilir güncelleme verilmesi zorlaşır. One için 5 son olur muhtemelen G2 için ise Lg değişmez ise 4.4 olur gibi. İşlemciler falan gerekenin çok üstüne çıktı S4 Pro ile birlikte ondan bir problem yaratmaz ama büyük siteleri açarken 1-2 saniyelik avantajı var G2'nun. Arayüzde ise Sense 5 farkını ortaya koyuyor. O kadar detay düşünülmüş ki inanamazsın. Kullanımı hızlandırmak, kolaylaştırmak için her şey yapılmış.

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Oyun oynamazsan eğer Htc one kasa yapısı asaleti beni bitiriyor yemin ederim...heleki kulaklık ve ses sistemi...kardeşim Htc al çok stabil çalışıyor
kasa ve tasarımına bayılıyorum ama şu pembeleşme sorunu beni korkutuyor :(

Sense 5 ayrıcalıktır, yeni kasaların hepsinde sorunlar giderilmiş gibi duruyor. (Kamera lensinin hafif çıkık olması, fazla kasa açıklığı vb.) Ama yine de ben olsam mavi ya da kırmızı alırdım hiç riske girmeden.

G2 ise ekranı, bataryası ve işlemcisi ile öne çıkıyor. S800 işlemcisini ünlü markalar içinde en ucuza sunan cihaz ondan f/p deniyor zaten. Tabi malzemeden kısmaları, sönük çeken kamerası gibi dezavantajları da bu fiyatta olmasının nedenlerinden.

Bence ikisi de 3 yıl götürür. Hangisini alırsan al seneye bu zamanlarda desteği kesilir güncelleme verilmesi zorlaşır. One için 5 son olur muhtemelen G2 için ise Lg değişmez ise 4.4 olur gibi. İşlemciler falan gerekenin çok üstüne çıktı S4 Pro ile birlikte ondan bir problem yaratmaz ama büyük siteleri açarken 1-2 saniyelik avantajı var G2'nun. Arayüzde ise Sense 5 farkını ortaya koyuyor. O kadar detay düşünülmüş ki inanamazsın. Kullanımı hızlandırmak, kolaylaştırmak için her şey yapılmış.

Güncelleme Cihaz stabil oldukça pek umurumda değil açıkçası Zaten Android 5.0 olmadıkça büyük bir yenilik çıkmayacak daha da sorun olursa Root Rom işine girişilebilir

Kırmızı pek hoşuma giden bir renk değil Siyahla Silver arasında düşünüyorum daha çok Siyahta soyulma çizilme durumu korkutuyor bir de Silver renk cihazda kendini belli ediyor :yes:

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ßLaCkЯiDeЯ;3129653 dedi ki:
kasa ve tasarımına bayılıyorum ama şu pembeleşme sorunu beni korkutuyor :(

Güncelleme Cihaz stabil oldukça pek umurumda değil açıkçası Zaten Android 5.0 olmadıkça büyük bir yenilik çıkmayacak daha da sorun olursa Root Rom işine girişilebilir

Kırmızı pek hoşuma giden bir renk değil Siyahla Silver arasında düşünüyorum daha çok Siyahta soyulma çizilme durumu korkutuyor bir de Silver renk cihazda kendini belli ediyor :yes:

Silverı masaya ters koyunca bazen gözümü alamıyorum o derece güzel görünüyor :) Güncelleme zaten arayüzle alakalı. 4.1'den 4.3 hiçbir şey değişmedi sadece arayüz geliştirildi One'da. Sense 6 gelene kadar pek bir değişiklik beklemek zaten doğru değil. Güncelleme takıntılılarını mutlu ediyor sadece Android sürümü atlamak.

Pembeleşme sorunu cidden insanı kanser eder telefonda nefret ettiğim iki şeyden biri. Baktıkça deliriyorum en kısa zamanda servise vericem ama vizeler bu aralar sıkıştı bir dolu ders ondan veremedim hala. İkinci deli eden şey ise kasanın bol bol çizilmesi, her ne kadar belli bir açıdan görülse de insanı üzüyor bir de köşelerdeki elmas kesimi olan yerler kararıyor zamanla o da hoş değil çok çok hafif de olsa kararma var ve sadece yakından belli oluyor.

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3

yeni kasalar demişsin yeni kasa olup olmadığını nasıl anlayacağız alırken kutunun üzerinde seri kod/ harf kod numarasından vs. mı anlaşılıyor?

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
http://www.youtube.com/watch?v=coZpqx9F0c0

böyle bir video denk geldi youtube da, ben senin yerinde olsam lg g2 yi seçerdim (bende kullanıyorum zaten)

bu arada 32lik versiyonunda 25GB kalıyor size kullanmak için, geri kalanını sistem kullanıyor, 16gblik modelde ise 9.5GB boş alanınız oluyor, fifa, dead trigger, asphalt ı falan yükleseniz zaten 4-5 gb yer tutar, bunun diğer uygulamaları da var, face, viber, twitter falan.. müzik de atarsınız ister istemez, resim çekecek video çekecek yer kalmadı :D :D

kullanım amacınıza göre alın telefonunuzu, oyun oynamam müzik olarak da 3-5 tane yeter derseniz 16lık uygun, öbür türlü 32 lik alın derim.. şarjı gerçekten uzun gidiyor, iphonelar yanında şarj eden batarya taşırken lg g2lerde öyle bi durum söz konusu değil, 1 günü rahat rahat dolduruyor, 4-5 saat oyun oynamayı düşünmüyorsanız tabi :)

küçük sorunlar her telefonda var, mesela kameradaki odaklanma sorunu, mesela ekrana 2 tık yapınca bazen uyanmama gibi.. kit kat ile düzeltme gelecektir diye düşünüyoruz, 2 kere tıklattığında uyanmama sorununa çözüm 3 kere tık :D kamera için güncelleme gelecektir. başka da göze çarpan aman aman bir sorun yok.. eğer alabiliyorsanız lg g2 yi ben öneririm

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
forever hTC one red..

Daha önce mesajımda da belirttim Kırmızı rengi pek düşümüyorum

yeni kasalar demişsin yeni kasa olup olmadığını nasıl anlayacağız alırken kutunun üzerinde seri kod/ harf kod numarasından vs. mı anlaşılıyor?

Yeni seri demek istiyor ama kullanıcılardan gelen yorumlara bakılınca bu sorunların olmadığı cihazı samanlıkta toplu iğne aramak kadar zor

http://www.youtube.com/watch?v=coZpqx9F0c0

böyle bir video denk geldi youtube da, ben senin yerinde olsam lg g2 yi seçerdim (bende kullanıyorum zaten)

bu arada 32lik versiyonunda 25GB kalıyor size kullanmak için, geri kalanını sistem kullanıyor, 16gblik modelde ise 9.5GB boş alanınız oluyor, fifa, dead trigger, asphalt ı falan yükleseniz zaten 4-5 gb yer tutar, bunun diğer uygulamaları da var, face, viber, twitter falan.. müzik de atarsınız ister istemez, resim çekecek video çekecek yer kalmadı :D :D

kullanım amacınıza göre alın telefonunuzu, oyun oynamam müzik olarak da 3-5 tane yeter derseniz 16lık uygun, öbür türlü 32 lik alın derim.. şarjı gerçekten uzun gidiyor, iphonelar yanında şarj eden batarya taşırken lg g2lerde öyle bi durum söz konusu değil, 1 günü rahat rahat dolduruyor, 4-5 saat oyun oynamayı düşünmüyorsanız tabi :)

küçük sorunlar her telefonda var, mesela kameradaki odaklanma sorunu, mesela ekrana 2 tık yapınca bazen uyanmama gibi.. kit kat ile düzeltme gelecektir diye düşünüyoruz, 2 kere tıklattığında uyanmama sorununa çözüm 3 kere tık :D kamera için güncelleme gelecektir. başka da göze çarpan aman aman bir sorun yok.. eğer alabiliyorsanız lg g2 yi ben öneririm

LG'de iyi ama çıkalı bir ayı geçmesine rağmen hala sorunların çözümü için bir adım atılmış olmaması da beni endişelendiriyor ve cihazın fiyatı sürekli düşmesi de göz önüne alındığında 5-6 ay sonraki fiyatı da ayrı bir sorun HTC şu kamera pembeleşmesi sorununu çözse içim rahat rahat alırdım ama onlardan da ses seda yok sanırım bir müddet daha bu külüstürle idare etmeliyim :(

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ßLaCkЯiDeЯ;3129639 dedi ki:
Arkadaşlar artık hurdaya çıkan bir symbian Cihaza sahibim ve cihazımı değiştirmek zorundayım İki Cihaz arasında kaldım sizce One mi yoksa G2 mi almamı tavsiye edersiniz

2_Ayrıca G2'yi tercih durumumda 32 GB almalıyım f/p ürünü denilmesin ikisi de aynı fiyat

3_Son olarak HTC'de karar kılarsam hangi rengi tercih etmeliyim uzun süre minumum 3 sene kullanmak istiyorum şimdiki Cihazımı 6 senedir kullanıyorum

hayatımda gordugum en saçma soruyu sordun foruma :D :D gülmekten gebercem.

Hangi rengi almalıyım böyle saçma bi soru olabilirmi . hangisini sevıyosan onu al . sanki kırmızı htc ile gri htc nin donanımı farklıda öyle sormuşun.

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kamera konusunda tedirginsen 4.3 güncellemesinde geçicek diyenler var. istersen biraz bekle. Sonra pembeleşme sorununu sor htc one kullanıcılarına.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Hangi rengi almalıyım böyle saçma bi soru olabilirmi . hangisini sevıyosan onu al . sanki kırmızı htc ile gri htc nin donanımı farklıda öyle sormuşun.

Çizilme, soyulma gibi olaylara karşı sormuş.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
ßLaCkЯiDeЯ;3129639 dedi ki:

htc one ın tek eksik yanı oyun performansı egerki oyun oynamam yada az oynarım dersen htc one daha iyi bir seçenek olcaktır kasası daha saglam ses çkışı iyi.....

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Hocam beni anlamadığınızı varsayıyorum Özellikle Siyah renkte boya dökülmeleri yaşadığını söyleyen kullanıcılar var ona istinaden 3 sene çizilme soyulma yaşamadan kullanabilmek istediğim için sordum :tongue::tongue::tongue:

Kamera konusunda tedirginsen 4.3 güncellemesinde geçicek diyenler var. istersen biraz bekle. Sonra pembeleşme sorununu sor htc one kullanıcılarına.

O konuda tedirginim hele bir de 4.2.2'de bu sorunu yaşamayıp 4.3 ile bu sorunla karşılaşıldığına dair söylemler var :blink: 4.3'ü bir sunsalardı ben de ak koyun kara koyun anlardım umarım 15 gün içerisinde sunarlar (sormama gerek yok DH'de HTC konusunu ilk andan beri takipteyim :biggrin:)

Çizilme, soyulma gibi olaylara karşı sormuş.
Aynen:clap::clap::clap:

htc one ın tek eksik yanı oyun performansı egerki oyun oynamam yada az oynarım dersen htc one daha iyi bir seçenek olcaktır kasası daha saglam ses çkışı iyi.....
Zaten ses kalitesi Tasarım ve Aluminyum kasa beni 6 ay önce ve bir tık aşağı donanımla çıkan bu cihaza hala aşık olmamın sebebi oyun büyük konuşmayayım ama fazla oynama niyetinde değilim

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu arada G2 bir hatta yarım adım önde gibi de olsa ben HTC One Silver alırdım. Alet resmen benim diye bağırıyor :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
nokia 5320 akar aga :D
ben g2 tercih ederdim ama kasa kalitesi müzik falan dersen htc daha iyi, birinin işlemcisi s600 birinin s800 çok önemli değil diyorsan htc

conywolker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün One satıp G2 aldım. G2 batarya ve hız olarak çok üstün ancak one da sense 5 ile bir adım önde. Ama kasa belli bir zamn sonra yıpranıyor. 1 sene sonra one yıpranır bence G2 almalısın.

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu arada G2 bir hatta yarım adım önde gibi de olsa ben HTC One Silver alırdım. Alet resmen benim diye bağırıyor :)

Ben de öyle düşünüyorum :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

nokia 5320 akar aga :D
ben g2 tercih ederdim ama kasa kalitesi müzik falan dersen htc daha iyi, birinin işlemcisi s600 birinin s800 çok önemli değil diyorsan htc

Zeten N95'den geçicem sanırım G2 ses kalitesi vs. olarak onun gerisndedir mono hoparlör ayrıca G2'nin de bir sürü sorunu var işlemci de o kadar kafaya taktığıma değmeyecektir

Dün One satıp G2 aldım. G2 batarya ve hız olarak çok üstün ancak one da sense 5 ile bir adım önde. Ama kasa belli bir zamn sonra yıpranıyor. 1 sene sonra one yıpranır bence G2 almalısın.

Hayrlı olsun güle güle kullanın One 1 sene de yıpranırsa bu da haydi haydi yıpranacaktır diye düşünüyorum :wink:

bütün fikirlere teşekkür ederim DH'de bir arkadaş sipariş vermiş ona gelen ürüne ve de Teknosa da bir tanış var orada One'i inceleyip son kararımı vereceğim

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Htc one a 4.3 geldi. Güncellemeden sonra sana gelişmeleri söylerim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
6 sene uzun değil acele etme biraz daha bekle .Daha sağlam ve ekranı çerçevesiz telefonlar gelecek

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hTC one 4.3 güncellemesinide aldı halen kuşkunuz olmasın ''forever hTC one''..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...