One M9 Düşürme Testi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
One M9 Düşürme Testi

HTC'nin yeni amiral gemi modeli One M9 yekpare metal kasasıyla dikkat çekiyor. Peki bu kasa ne kadar dayanıklı diye merak ediyorsanız haberimize bir göz atmalısınız.

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Hiç acımadım. O parayı veren sigortasını yaptırmalı, temperli cam takmalı, en kalın kılıfı kullanmalı. Yoksa o kadar para sayılan bir telefonun bu kadar kolay kırılması çok normal. Adamlar kaliteye değil paraya bakıyor. Güya bu akıllı telefonda, akıllı telefonlar arasındaki en dayanıklılardan sayılıyor.

Fiyat arttıkça dandiklik artıyor :)

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Hahahahah daha ilk düşüşte patladı :D Xperia Z3'ü adam bankın üstüne çıkıp başının da üstünden yere bıraktı (4. düşüşte) ancak kırıldı. Yani demem o ki gorilla glass 4 = fail!

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Konunun başlığı olmamış bir kere, kırana kadar düşürdüler zaten ilk düşüşte kırılıyor :D:D:D

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Sağır sultan anladı bizim bazı teknoloji meraklıları anlayamadı beni üzen o.
Ben bir daha anlatma gereği duydum
GORİLLA GLAS markalı cam çok sert bir camdır çok sert olduğu için çizilmeye karşı çok dayanıklıdır ancak gene çok sert olduğu için darbeye karşı hiç dayanıklı değildir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Safir camda çok sert bir camdır ve çizilmeye karşı dayanıklıdır kırılmaya değil.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sağır sultan anladı bizim bazı teknoloji meraklıları anlayamadı beni üzen o.
Ben bir daha anlatma gereği duydum
GORİLLA GLAS markalı cam çok sert bir camdır çok sert olduğu için çizilmeye karşı çok dayanıklıdır ancak gene çok sert olduğu için darbeye karşı hiç dayanıklı değildir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Safir camda çok sert bir camdır ve çizilmeye karşı dayanıklıdır kırılmaya değil.

Eksiklik var gorilla glas darbeye karşı da dayanıklı ve çizilmeye karşı dayanıklı.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Eksiklik var gorilla glas darbeye karşı da dayanıklı ve çizilmeye karşı dayanıklı.

Biraz fizik bilgin olsa zaten bunu mantıkende anlayabilirsin.sert ürün herzaman çabuk kırılır ancak zor çizilir ve esnemez. Savaşlarda kullanılan kılıçlar örneğin çok sert üretilmezler çünkü çabuk kırılırlar ancak sert üretilseler keskinliklerini daha uzun süre muhafaza ederler . Yumuşak üretilincede kırılmaya karşı dayanıklı olurlar ama eğilir ve keskinliklerini çabuk kaybederler.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Z2-Z3 bundan kat kat dayanıklı ilk düşüşte kırıldım gitti :dirol:

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Off ilk seferde kırıdı.
Gerçi ekranı yere dönük şekilde kırılmayacak çok az telefon vardır .
Yalnız içim gitti. :D

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Off ilk seferde kırıdı.
Gerçi ekranı yere dönük şekilde kırılmayacak çok az telefon vardır .
Yalnız içim gitti. :D
Aslında bu şekilde düştüğünde kırılmaması lazım yanlardan atıldığında kırılıyor genelde gorilla glasslar

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kırılması normal. Hayvan gibi telefon. Ağır ağır telefonlar yapiyorlar bel hizasindan dusunce bile kırılıyor. Daha hafif ve portatif telefonlar yapilmali ki portatif ne demek bilmiyorum