One 64 gb ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oggnogg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oggnogg

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir sorum olcaktı.Bildiğiniz gibi HTC ONE'nın nisan sonu gibi Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.Peki ilk gelicek ürünler yalnızca 32 gb'mı olucak yoksa 64'ler demi gelicek?Eğer 64'ler şimdi gelmezse ne zaman gelir?Şimdiden teşekkürler.

bsekerciler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önce diğer telefonların kaç gb lık modellerinin en çok gittiğine bakarlar. Daha sonra cihaz getirtilir. Büyük ihtimal ile, 64GB'a göre daha ucuz bir çözüm olan 32GB modeli getirilir en fazla. Aralarında öyle çok büyük farklar olmaz. Fakat 32GB'lık modeli daha önce gelir aynı anda gelmese bile, 1 haftaya kalmaz 64GB gelir.
Benim ana düşüncem ikisinin de aynı anda geleceği, 32GB'lık stoğun daha fazla olacağı yönünde.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Alan 64 GB lığını alır;sınırsız hafıza gibi film arşivi bile tutarım :)

oggnogg

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Peki sizce 32 gb yetermi yoksa 64 gb'ımı beklemek gerekir?

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Peki sizce 32 gb yetermi yoksa 64 gb'ımı beklemek gerekir?

Valla 32 gb Bence Çok Yeterlı Ama film Falan Full HD İçine Atıp İzliceksen 1 2 tane atıcan sonra sılıcen sonucta Filmlerın boyutu bellı full hd 90 Dk Film ler 3 4 Gb Dan Aşşağı Değil...

Ama Film Atmam dersen Rahat Rahat Yeter...

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Soruyu ben de sormuştum fakat cevap alamamıştım. :) Tahminimce 64GB'lık modelin gelmesi birkaç ay gecikir. O yüzden çıktığı zaman 32GB modelini alacağım. Filmler içinse OTG kablosu ve Flash bellek kullanmayı düşünüyorum. :)

oggnogg

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyi fikir ama benim bir arkadaşım galaxy s3'ü için otg kablosu aldı ama çalışmadı.Böyle bir sorunla karşılaşırmıyım?

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Ben de Nexus 7 var. Dİrek takınca okumaz ya programını indireceksin (paralı) yada rootlayacaksın cihazı öyle okur. Ben programı satın aldım otg ile sorun yok.

32 GB bence gayet yeterli. 64 GB da kasmaz telefonu ama çok fazla.. hTc One tek korkum ram çok az kalıyor blink feed açılınca, bir sıkıntı yaratır mı bilemiyorum.

İlk olarak 32 GB gelir 64 GB çoğu yere gelmez ama 1 aya bulunur..

bsekerciler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
64GB'da telefon kasmaz arkadaşlar neden kassın?
Ayrıca Blink Feed açıkken bile, Galaxy S3'ün bıraktığı kadar RAM bırakıyor kullanıcıya cihaz. Dileyen kapatsın. Zaten veri paketleri için pek dost bir şey değil Blink Feed. Çoğu kişi de kullanmaz.
Çevremdeki çoğu kişide S3 de var. Akıllı bekleme, akıllı pause, group play gibi özelliklerin bir çoğunu da kullanmıyorlar batarya yiyor diye...
HTC One'ı, Galaxy S4'e tercih edecekseniz tek artısı ses ve blink feed olur. Ses daha ağır basıyor benim için...

oggnogg

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler cevaplar için :)

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
açıkcası telefon gelsinde :D 32 64 farketmez :D yeterki elime bir alayım :D ahaha

oggnogg

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende aynı fikirdeyim ama micro sd girişi olmayınca insan tereddüte düşüyor :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben 22 nisanda almanyada olucam 1 hafta kalıcam sizce 64 gb cıkarmı bulabilirmiyim?

redick61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Soruyu ben de sormuştum fakat cevap alamamıştım. :) Tahminimce 64GB'lık modelin gelmesi birkaç ay gecikir. O yüzden çıktığı zaman 32GB modelini alacağım. Filmler içinse OTG kablosu ve Flash bellek kullanmayı düşünüyorum. :)
Katılıyorum en fazla öyle yaparız uygulama falan gerekliyse 2000 tl veren 10 tl daha verip alır sıkıntıya gerek yok önemli olan telefon, o gelsin gerisi kolay

karavali

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım telefonla napacanda 32 gibabayt yetmiyo yaa :D film attın izledin sildin filmi telefonda tutmanın anlamı varmı müzik attın 600-700 tane eee sonra hertürlü 32 gb yeter yani sıkıntı olmaz :D
(her hangi bir kişiye yada gruba hitabven değildir. yanlış anlaşılmasın)