Soru Onayal.net güvenilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nores0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nores0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, herkese iyi forumlar. Whatsapp nu,arası almak istiyorum ve Onayal.net i önerdiler. Aranızda bu siteyi deneyen oldu mu? Veya hangi siteyi tavsiye edersiniz?
Fiyatlara baktığım zaman onayal.net çok ucuz görünüyor ama güvenemedim.

Graveworm

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,366
Üye olurken kimlik falan sormuyorlarsa sıkıntı olmaz. Mail isterlerse de yeni bir mail oluştur onu ver.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üye olurken kimlik falan sormuyorlarsa sıkıntı olmaz. Mail isterlerse de yeni bir mail oluştur onu ver.

Kredi kartını ya da banka kartı numaranı verdikten sonra da ne olur ne olmaz otomatik ödemeden kaldır ve bilgileri sil.

nores0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kredi kartını ya da banka kartı numaranı verdikten sonra da ne olur ne olmaz otomatik ödemeden kaldır ve bilgileri sil.
Banka kartı numarasını vermedim ibana gönderdim ve kimlik vs istemediler tam tersine çok yardımcı oldular teşekkür ederim yinede.

guidingraal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, herkese iyi forumlar. Whatsapp nu,arası almak istiyorum ve Onayal.net i önerdiler. Aranızda bu siteyi deneyen oldu mu? Veya hangi siteyi tavsiye edersiniz?
Fiyatlara baktığım zaman onayal.net çok ucuz görünüyor ama güvenemedim.
ben de bunun hakkında konu açmıştım gördüğüm iyi oldu teşekkürler bilgi için

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,499
Ne olduğu belli olmayan sitelerden alışveriş yaparken kesinlikle sanal kart kullanın.