shakal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 29
ubuntu tabanli bir zorrin indirdim üstüne kubuntu yükledim hersey tamam fakat firefox icin ön tanimli dosya yöneticisi olarak dolphin olmasini istiyorum bu mümkünmü
söyle yani hani firefox ile dosya indirdin ya, bulundugu yeri ac diyorsun orda dolphin ciksin istiyorum
kardes sen arapmisinBende bir değişiklik olmadı. Bilgisi olan arkadaşları beklemekte yarar var. Ya da Ubuntu Tr forumlarına sormakta bir yol tabi.
kardes sen arapmisin
أحبك
من أنت
arapça öğrenicem çok yakında az kaldı
yahu bi ton arap şarkıcı seviyorum
en başta nancy tabii
ama dediklerini bi türlü anlamıyorum
Ben evlendi diye biliyorum. Şimdi google baktım,doğru, evlenmiş. Evlenmemiş olsa bile snin benim ona seni seviyorum dememezin bir anlamı olacağını sanmıyorum. Ama parada yüzüyorsan çabuk kulaç atıp, sevdiğini söylediğin zaman karşılık bulman dah kolay olurdu düşüncesindeyim.Olsun
Belki bi gün nancy ile konuşmam gerekebilir
E o zaman ne diycem
ana yalli bahebbak wahdi ana
diye şarkımı sööliceem
Google yaz, istemediğin kadar bilgi geliyor. Lübnan hakkında sen ne biliyorsan bende onu biliyorum.oyyy kardes ya sen nasil türkce biliyorsun nerden ögrendin senin yarin kadar arapca bilmeyi öyle isterdim ki ,bu arada bu nancy ye bende takildim kac gündür sadece onu dinliyorum bu arada almancaya cevirmisler bir cok parcasini
diyorki sen kimsin beni yaraladigin yetmezmi utan sen kimsin ,neden askim beni aglatmak bukadar mi kolay ,
ve beni yaralamani ben neden kabulleniyorum.oysaki benim ruhum senindi ,ve bu agrilari senin elinden neden cekiyorum ,((surasinin anlami cok güzel ))ve eger benim kaderimde aci ile yasamak varsa bende aci ile yasarim ,gibi
ama arpcayi özellikle Kurani anlamak icin cok isterdim meal ile kuran kuran olmuyor ,o yönden araplari kiskaniyorum ,belkide diyorum buda benim oda onlarin intami,buarada arapcani gelistir ,türkceyi unut
---------- saat 02:36 eklendi ---------- önceki mesaj saat 02:28 eklenmişti ----------
kardes sana bir sey soracan lübnan nasil bir yer galiba lübnan diger arap memleketlerden varkli yani biraz daha acik secik ve bu nancy müslümanmiögrendim degilmis ,arapta degilmis ,
![]()