Yardım omuz ağrıma çözüm bulamadım

RAZERR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar ben bundan 2 sene önceye kadar spora gidip gelirdim spor yaparken farketmiştim lateral raise gibi omuzu zorlayacak hareketlerde hiç bir türlü ağırlık artmıyordu çok zorlanıyordum arkadaşım senin omuzunda bişi olabilir baktır dedi baktırdım omuzumda sıvı artışı varmış 3 ay oluyo baktıralı doktor geçmez diyor kolejen yazdırıyor agrırsa bundan kullan diyor evimde boks torbam var gardımı kaldıramıyorum omuzum agrıyor fps oyunlarında zorlanıyorum ağrıdan dolayı günlük uyurken bile rahatsız ediyor günlük yaşantımda sıkıntı yaşıyorum bunun bi çaresi varmı acaba illa kolejen mi kullanıcam

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,745
Başka bir doktora git.

draktepe

Asistan
Reaksiyon puanı
162
Hocam ortopedi doktoru olarak yorumum şu şekilde.
Omuz ağrılarının bir çok sebebi var. Anladığım kadarıyla ağrın progresif bir şeklde artmış.
bunu tespit edebilmemiz için ayrıntılı fizik muayene gerekir. Fizk muayeneye göre röntgen , MRI, BT gibi tetkikler istenebilir. Bunların sonucuna göre ilaç mı, ameliyat mı, sadece fizik tedavi mi vs. tedavi yöntemleri belirlenir.
Birisinde aynı şikayetlerin olması ve şunu yaptım geçti demesi de sende aynı tanı olmasını gerektirmez, aynı yöntemle geçeceğini ifade etmez.
Tavsiyem ise özellikle omuz yönünde kendini geliştirmiş bir ortopedi ve travmatoloji uzmanına muayene olman.