Didem Ergin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,343
İşte ülkemizdeki son durum
hshhshs Allah seni ya ne güldüm.Doğalgaz sayacı gibi işliyor....sürekli sayı artıyor...
Vectorr sen iyi bilirsin...10 yaş altıda risk altında mı gerçekten çok merak ettim..Bu arada artık 20 yaş altı bile riskte yani herkes riskte demek yanlış olmaz.
vectorrr doktor musun?Vectorr sen iyi bilirsin...10 yaş altıda risk altında mı gerçekten çok merak ettim..
10 yaş da belki ilerde olabilir ama fransada hiçbir kronik sorunu bulunmayan 16 yaşında bir kız koronavirsüten öldü.Vectorr sen iyi bilirsin...10 yaş altıda risk altında mı gerçekten çok merak ettim..
Gerçekten doktordan öte Vectorr candır ve çok seviyoruz...vectorrr doktor musun?
Ya bana da yardımcı ol o zaman bana güçlü bir bağışıklık için kür söyle o zaman vectorrrr ayrıca ben kilo alamıyorum formül söyle bana lütfen.Gerçekten doktordan öte Vectorr candır ve çok seviyoruz...
Yazin bitecegi umuduna kapilmayin vucut sicakligimiz 36.5 - 37 civarinda ates ciktiginda 39 derece oluyor ortalama bu sicaklikta yasiyor virus ayrica su an Mekke olmak uzere yaz sıcaklığı olan Afrika dahil virus yayginligi gozukuyor. 55 derecede virusun öldüğü yönünde bilgiler de mevcutgiderek artıyor vaka umarım gerçekten yaz ayında biter