Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Her zaman saklanır.. Yaşayan nüfus oranına bakarsak ölümü. Çok net algılarız maalesefDaha da artacak.... Umarım gerçek vefat sayısı saklanmıyordur...
50-60Bin?Her zaman saklanır.. Yaşayan nüfus oranına bakarsak ölümü. Çok net algılarız maalesef
Net saklanıyor, hepsinin mekanı cennet olsun ??Daha da artacak.... Umarım gerçek vefat sayısı saklanmıyordur...
O civarlarda olacak sonuç.. Çok acı50-60Bin?
Geride kalanlara Allah sabır versin. Kağıt evler mezarları olduNet saklanıyor, hepsinin mekanı cennet olsun ??
Allah rahmet eglesin ama bundan 1 hafta sonrasından çok korkuyorum ölü sayısı bakımındanVeriler saklanamaz, şuan çoğu hayatını kaybeden vatandaş enkaz altında. Resmi verilere ölüm kaydı yapıldıkça ekleniyor. Tahminimce 60-80 bin kaybımız olacak gibi. Ölenlere Allah rahmet eylesin.
Ben daha fazla diye düşünüyorum maalesef yaEnkazlar kaldırılırken başka cesetler de çıkar. 36 bini bulur.
50-60Binden aşşağı olmaz maalesef.Ben daha fazla diye düşünüyorum maalesef ya
Evet o civarlarda diye düşündüm.. 10 il bir de daha bile fazla olabilir of..50-60Binden aşşağı olmaz maalesef.
Hiç zannetmiyorum ama umarım öyledir.Umarım rakamlar şeffaftır
Psikolojik tedavi olmam gerekiyor hatta hepimizin olması lazım çünkü yani durumlar gerçekten iyimser olunmayacak kadar kötü.. Allah rahmet eglesin geride kalanlara Allah sabırların en büyüğünü versinÇok üzülüyorum, bildiğiniz gibi değil.
Umarım rakamlar şeffaftır ve zamanında açıklanan Covid vaka sayıları gibi değildir. Çünkü eğer öyleyse bilanço çok daha ağır demektir. Allah rahmet eylesin![]()
Katılmıyorum maalesef şeffaflık ve Turkey.. NoHiç zannetmiyorum ama umarım öyledir.
Durum çok vahim. ?️?Kahramanmaraş merkezli depremin son ölü sayısı 21 saat önce 35.418 olarak güncelllendi.
Nolacak nasıl geçecek bu günler hiç bilmiyorum..Durum çok vahim. ?️?
Bugünler mutlak geçecek ama izleri hiçbir zaman geçmezNolacak nasıl geçecek bu günler hiç bilmiyorum..
Bu arada acısı geçsin ama tecrübesi kalsın.. Bir daha bunlar olmasın ben bir Türk vatandaşı olarak elimden gelen her şeyi yapmaya hazırımBugünler mutlak geçecek ama izleri hiçbir zaman geçmez
10 şehirde yaşananı diğer şehirler hiçbir zaman tam anlayamaz çok üzülür psikolojisi bozulur ama anlayamaz, bu her zaman böyledir.Sadece ölümler değil mesele. Ülkede büyük bir psikolojik bunalım yaşanıyordu. Deprem sonrası ciddi sıkıntı olacak bence. Etkilenen insan sayısı 10 milyondan fazla. Bu insanlar nasıl ilerleyecek gelecekte cidden merak ediyorum. Henüz yeni yeni şoku üstlerinden atmışlar gibi duruyor. Acıları yakında daha fazla hissedilecek, o enkazlar tam anlamıyla kalkmaya başladıkça...
Bende hiç bilmiyorum. ?Nolacak nasıl geçecek bu günler hiç bilmiyorum..
Bende hiç bilmiyorum. ?
?????Bende hiç bilmiyorum. ?
Unutmak insan doğasının en önemli mucizelerinden biridir. Unutmak ve alışmak nimettir. Zira diğer türlüsü cehennem olurdu. Ancak ders çıkarmamak en büyük aptallıktır. Kör cahilliktir eger yine aynısı olursa gerçekten diyecek tek kelime yok..İnsanoğlu bencil ve unutkan bir canlıdır. 1-2 ay sonra hiç bir şey hatırlamaz. Hayatta en sevdiği annesi babası eşi hatta çocuğu bile ölse insan oğlu doğası gereği unutur ve hayatına devam eder. ( Arada unutamayan insanlar aşırı duygusallar illaha çıkar ama normal bir insan ne yazık ki unutur. Hatta hiç olmamış gibi yaşantısına devam eder. )