bjk_ayse
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
Ben dokundum hatta arkadaşım kucağımda öldü %(
corpuscallosum dedi ki:evet kadavra kestim.o zamanlar 7 yıılık ölüydü
hadi ya ..bjk_ayse dedi ki:Ben dokundum hatta arkadaşım kucağımda öldü %(
RadoN dedi ki:niye ölülerden korkulur ki ?.. canlı insanlardan korkmak daha doğrudur ..![]()
Aslında o duruma düşmekten korkuyoruz "ölmekten" ama ölümün kaçınılmaz oldugunuz bile bile birbirimizide kırmaya devam ediyoruz "malda yalan mulkte .......Be5tE dedi ki:RadoN dedi ki:niye ölülerden korkulur ki ?.. canlı insanlardan korkmak daha doğrudur ..![]()
Doğru söylüyorsun aslında . Okulda arkadaşlarla bu konu açılmıştı bende korkuyorum diyince niye korkuyorsun diye tepki aldım ama ne bilimmm ??? ruhun canlanması falan o kadar şey duydum ki insan bi an korkuyor.
tugbagaleri dedi ki:Aslında o duruma düşmekten korkuyoruz "ölmekten" ama ölümün kaçınılmaz oldugunuz bile bile birbirimizide kırmaya devam ediyoruz "malda yalan mulkte .......
corpuscallosum dedi ki:evet aynen öle.bişe söleymmi herkese çok korkunç geliyo kadavra görmek aslında öle değil canlı kanlı bi ölü görmek daha ürpertici bence
*SiRiNe* dedi ki:Dokunmadım hatta yüzlerine bile bakmadım çünkü onları çünkü onları hayata gözleri kapalıyken değil de gözlerini yummadan önce ki halleriyle hatırlamak istiyorum....
nickimden enrden anladn juliJuLiuSiuS dedi ki:corpuscallosum dedi ki:evet aynen öle.bişe söleymmi herkese çok korkunç geliyo kadavra görmek aslında öle değil canlı kanlı bi ölü görmek daha ürpertici bence
Nickinden belli corpus zaten
*SiRiNe* dedi ki:Dokunmadım hatta yüzlerine bile bakmadım çünkü onları çünkü onları hayata gözleri kapalıyken değil de gözlerini yummadan önce ki halleriyle hatırlamak istiyorum....
Bende dokunmadım ve görmedim sırf bu nedenden sevdiklerimi ;(
hadi ya ..bjk_ayse dedi ki:Ben dokundum hatta arkadaşım kucağımda öldü %(