Merhaba Arkadaşlar,
Biraz değişik bir başlık. Merak ediyorum da ölemeden önce iyiki yapmışım diyeceğiniz 7 şey ne olurdu?
Biraz değişik bir başlık. Merak ediyorum da ölemeden önce iyiki yapmışım diyeceğiniz 7 şey ne olurdu?
Dünya turuda güzel olurduÖlmeden önce demeyelim de yapmak istediğim birkaç şeyi söyleyebilirim.
1- Sürmek istediğim hayalimdeki arabalardan birkaçı:
- Mercedes Benz G63 6x6
- Ferrari Enzo
- Lamborgini Huracan
- Land Rover Range Rover
- Chevrolet Camaro
- Ford Mustang
2- Araba sürmek dışında doğa fotoğrafçılığı yapmak isterdim.
3- Dünya turuna çıkmak isterdim.
Şu an için bunlar diyebilirim.Peki senin yapmak istediğin şeyler neler? @Cyb3r_K1ng
Hayati soruyu sordun işte.Şu an için bunlar diyebilirim.Peki senin yapmak istediğin şeyler neler? @Cyb3r_K1ng
Ben kısacası dünya turuna çıkmak demiştim.1- Dünyada gitmek istediğim ülkeler var ve güzel ülkemde gitmek istediğim yerler var. Bunlar,
Türkiyeden
- Rio
- Prag
- Londra
- Paris
- New York
- Antartika(Ülke değil ama olsun)
- Pamukkale
- Çanakkale Şehitliği
- Kayseri
- Trabzon Rizedeki Çay Tarlaları
- Ve Aklıma Gelmeyen Yerler
Bir de PUBG de birinci olmak dermişim.Ben kısacası dünya turuna çıkmak demiştim.![]()
Oynuyor musun?Bir de PUBG de birinci olmak dermişim.![]()
Telefonda oynuyordum, bıraktım. Yapılacak daha eğlenceli şeyler var.Oynuyor musun?
Şöyle bir düşününce oyunlar gerçekten boş ya. Vaktini alıyor insanın. Gezecek imkanım olsa gezmek isterdim.![]()
Mübarek insan belli oluyor. Maşallah.1.Mekke ve Medine'ye en az bir kere gitmek.
2.S2000 HONDA Almak
3.Şimdikinin 4 katı bir bağ evi yapardım.
4.Youtube Türkiye de dereceli bir kanal olmak.
5.Okulumu bitirdikten sonra SDN Editörü olmak.
6.Kanada da Yaşamak.
7.100 Tane hayrat yaptırmak.
1080ti iyimiş?Hayati soruyu sordun işte.
1- Dünyada gitmek istediğim ülkeler var ve güzel ülkemde gitmek istediğim yerler var. Bunlar,
Türkiyeden
- Rio
- Prag
- Londra
- Paris
- New York
- Antartika(Ülke değil ama olsun)
2- 1080TI'lı PC kullanmak.
- Pamukkale
- Çanakkale Şehitliği
- Kayseri
- Trabzon Rizedeki Çay Tarlaları
- Ve Aklıma Gelmeyen Yerler
![]()
3- Mutlu bir yuva kurmak
Daha aklıma gelmiyor...
Yakında 2080 de çıkar.1080ti iyimiş?
Aynen gençken gezeceksinYaşlnmadan önce bir Karadeniz turu düşünüyorum. Yaş ilerledikçe seyehat etmek yorucu oluyor.
Aynen öyle.Bu hayllerimiz de olmasa bittik??
Güzel sözAynen öyle.
İnsan dünyada, hayal ettiği müddetçe yaşar. (Yahya Kemal Beyatlı)
?????Farklı bir düşünceAraç kredisi çekip hayalim deki 1.6 corollayı alırdım sıfır araba için biriktirdiğim paranın geri kalanını kendime ayırırım. 2. Olarak Karadeniz’e giderdim 3. Olarak Sdn ofisine gidip @Hakkı Alkan abi ile tanışana kadar beklerdim 4. Olarak tarife üzerine en pahalı telefonu alırdım bayiden çıkmadan derdim hep bir tane bundan almak istiyordum derim hevesimi aldığımı söylerim ve kırarım maksat unutmasınlar beni . 5. Radar görürsem geri dönüp son hızla radara girerdim zaten ölecem ceza gelirse gelsin. 6. Şehrin ortasında mangal yakıp insanlara dağıtırdım 7. Ve son olarak bu kadar haltı yedim ölmezsem ne yapacam diye düşünürdüm![]()
Burada zaten zor demekdik ki. Yapmamız gereken şeyleri saydık.NOT: Çoğunun hayali olan Kutsal Topraklara gitmek düşündüğünüz kadar zor değil. Abartmayın![]()
Bak bunu ben de düşündüm ama gerçekten yapabilir miyim bilmiyorum.5- Bungee jumping yapmak isterim
Yapacağımı yaptım diyorsun yani abi.1..7 - Hiç bir şey..![]()
Biraz adrenalin fena olmazdı.Bak bunu ben de düşündüm ama gerçekten yapabilir miyim bilmiyorum.![]()