• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Olmazsa Olmaz Android Uygulamalarınız

Greenify
Xposed
MyPhone Explorer
Rom Manager
YT3

Beyler bu google playden ücretli uygulama satın aldığımızda ve bir süre sonra telefona format attığımızda geri yükleyebiliyormuyuz uygulamayı rahatlıkla bunun için özel bir şey yapmamız gerekiyor mu ?

Beyler bu google playden ücretli uygulama satın aldığımızda ve bir süre sonra telefona format attığımızda geri yükleyebiliyormuyuz uygulamayı rahatlıkla bunun için özel bir şey yapmamız gerekiyor mu ?

Tabii ki google hesabınıza tanımlı mail ile Uygulamalarım bölümünden tekrar yükleyebilirsiniz. Ücret alınmaz.

Bu arada hey gidi günler heyy, neler yüklemişiz öyle zamanında. Anılarım depreşti :D

Tabii ki google hesabınıza tanımlı mail ile Uygulamalarım bölümünden tekrar yükleyebilirsiniz. Ücret alınmaz.

Bu arada hey gidi günler heyy, neler yüklemişiz öyle zamanında. Anılarım depreşti :D

Tamam o zaman bir şey yapmama gerek yok ..
Üyelik tarihi 2006 olunca çok mazi çıkar buradan

Gerçekten! faydası dokunacak uygulamar;

MX PLAYER (türkçe altyazı bulup indirme özelliği var)
Microsoft OFFICE LENS (mobil TARAYICINIZ)
OUTLOOK (email yerine)
VIDEO EDITOR (SAMSUNG GALAXY APPSDA)
X-PLORE (en eski dosya yöneticisi ben nokia s40 symbiandan beri kullanırım)
Anymote SMART REMOTE (uzaktan klima tv ıvır zıvır)

Popcorn time her türlu dizi ve filmi indirebilir ve izleyebilirsiniz. Altyazida Türkce karekter sorunu var onu mx player çözebilirsiniz.

Whatsapp
Tapatalk
Es dosya yöneticisi
Steam
Twitter
Nova launcher (prime)
Spotify
Poweramp

Açıkcası benim listemde bir adet oyun var ve bunu gerçekten sevenlerine tavsiye ediyorum AirFighters Pro .Her aldığım telefonda olmazsa olmazımdır.Bir süre ara vermek zorunda kalmıştım android telefonlara :) osüre zarfında güncellenmiş çok daha güzel olmuş.Onun dışında

Whatsapp
Fleksy Keyboard
Opera
Zedge
Shazam
Tune-In Radio
Sync.ME
Spotify
X-Plore File Manager
Flashlight

Tabi ek olarak sosyal medya uygulamaları operatör ve banka uygulamaları da olmalı.

Whatsapp
Snapchat
Instagram
Shazam
Karnaval
Trivia crack olmazsa olmazlarım:)

1a3f478b89860802ed8414a315094789.jpg
28a0eb8ae09ed2228f9af74c8e34eb88.jpg
5a21da51db9de81f290b443106058d30.jpg
Ek olarak Musicall uygulaması kesinlikle ve kesinlikle bulunur

Güncelliyim ben listeyi

Tapatalk
YouTube
Facebook
Poweramp
Xposed (ve nice nice modulleri)
Clash Royale
Whatsapp
Steam
Zedge

Telefonu formatlayip root attıktan sonra oturup bunları yukluyorum.

d84e5a629fd7516aec75598ca67f3393.jpg

Ben bunları kullanıyorum. YouTube background play baya kullanışlı. Müzik çalar gibi oluyor. Diğerleri tema ve ek özellikler zaten.
Onun için sana wiper öneririm bir dene.Xposed olmadan kullanabilirsin.Play store dan indirebilirsin

kesinlikle, chrome, google analytics, facebook

İnstagram, Twitter, Evernote, Dropbox, Snapchat, Spotify, Diziler, YouTube, Snapseed, Maçkolik, Turkcell Hesabım, Trivia Crack ve tabi ki SDN mobil

•Instagram
•Azscreen Recorder
•Kamcord
•No crop
•Youtube İçerik Stüdyosu

Sosyal medya dışında Swiftkey ve 1010 mutlaka her telefonumda

Arkadaşlar kendi yapmış olduğum bir android chat programı vardır indirerek ve yayarak bana yardımcı olabilirsiniz çok teşekkür ederim ====
-Popi.cm.apk

Drupe ;) Bir kere kullanın ve alışın bir daha vaz geçemeyeceksiniz ;)

Twitter
Whatsapp
AppLock
LigTv
Ekşicep
Bundle
iKeyboard
Shareit

merhabalar instagram hesabimi tamamen silmek istiyorum. resimler mail adresim tamamen silinsin nasil yapa bilirim?

WhatsApp
Spotify
Aliexpress
Retrica
17TRACK
İninal
Shazam
Letgo
:)

Kullanılan uygulamaların isimlerinin yanına ne işe yaradıkları da yazılabilir. (Az bilinenlerin)