Oley Asistan oldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Asistan oldum shiftdelete.net forumlarında asistan olmak bayağı bir sevindirdi. Mod olursam ne olurdu acaba :} ;D

ikivanc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne anlanıyor bu olaylardan, ömrüm boyunca çözemedim?
asistan olmak? mod olmak?

Melih_78

Asistan
Reaksiyon puanı
1
needforspeed dedi ki:
Asistan oldum shiftdelete.net forumlarında asistan olmak bayağı bir sevindirdi. Mod olursam ne olurdu acaba :} ;D

Çok Zor Bişi Yaptın. Helal Olsun Sana :D

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bravp forumun böle bi asistana ihtiyacı fardı :D

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Eleştirmeden duramıyorum yahu..

Her önüne gelen aaa 10. mesajım aaa Asistan oldum. Bak konuma cevap yazıldı. gibi konu açarsa işimiz cok ;)

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
boyun uzadımı? eline ne geçti? ama sen az çalışmışsın git forum oyunlarına 5000 mesaj at rektör ol. nedir bu mesaj sayısı, kendiği açtığa konuya atılan mesaj sayısı görüntülenme sayısı gibi bunların ne önemi var. kurtulun şu zihniyetten post kasmak için forumları kirletmeyin(burada sana lafım yok genel olarak)

se7en

Profesör
Reaksiyon puanı
1
resident dedi ki:
boyun uzadımı? eline ne geçti? ama sen az çalışmışsın git forum oyunlarına 5000 mesaj at rektör ol. nedir bu mesaj sayısı, kendiği açtığa konuya atılan mesaj sayısı görüntülenme sayısı gibi bunların ne önemi var. kurtulun şu zihniyetten post kasmak için forumları kirletmeyin(burada sana lafım yok genel olarak)

harbi ya..haklısın ..^^

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
çok sevinme birazdan kilit gelir.. gereksiz konu çünkü.. ne yani asistan olmak.. ben yeni bi üyelik alayım bir saat içinde doçent olurum.. iddalıyım çünkü her paylaşıma teşekküler yazsam olur yani.. ;)
rektör olsan hadi belki belki ama .. asistan.!

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Nmss dedi ki:
Eleştirmeden duramıyorum yahu..

Her önüne gelen aaa 10. mesajım aaa Asistan oldum. Bak konuma cevap yazıldı. gibi konu açarsa işimiz cok ;)

+1111

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Arkadaşlar bu tarz konular açmanıza gerek yok. :) Ben asistan oldum ben prof oldum vs. vs. oldum falan oldum filan oldum... Gerek yok bunlara ve bunlar için açılan konulara...

Asistan olduysan hayırlı uğurlu olsun. Profesör olduğun günleri de görürüz inşallah.. Ama prof olduğunda da konu açma girişimlerinde bulunma :)

KİLİT!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...