Öldümde uyandım amatör

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
:: Başlıkları büyük harfler kullanarak oluşturmuyoruz ::

:: Forum kurallarını okumak sizin için avantaj olur ::

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
arkadaşım senin eren polat burdan ünlü olmaz un kapanına gitsin

GİTARİST-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Group XR dedi ki:
arkadaşım senin eren polat burdan ünlü olmaz un kapanına gitsin
bizde hemen ünlü olsun diye koymadık beğeni görüyomu diye deniyoruz. ayrıca un kapanına gitmemize gerek yok kendi yazdığımız şarkılarla çok yakında meşhur oluruz sen kafanı takma...

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Çok güzeL arkadaşım..Sonuçta çıplak ses ile okudun dimi + müziksiz ?
Sesine sağlık çok güzel. :)

Halis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten de seSi dİnlenMeye değer...

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sesi
ses kalitesi
ses teli
ve sesle ne alakalıysa hepsi süper ama sanırım tonlamalarda yanlışlık yapiyore

GİTARİST-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
erdemgazetesi dedi ki:
sesi
ses kalitesi
ses teli
bilader bu mp3 kayıt yapılırken çok güzel bi ortam vardı gülmekten ölüyoduk gülmeden sonuna kadar geldik ama gelirkende az daha gülüyodu ama yakında kendi yazdığımız şarkılarımızı burda tanıtacağız inş...

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ben beğenmedim beğenmemde ne kadife sesi var ne de müzikalitesi

su değil kezap gülüm bölümünü söyleyemiyor bölüm girişlerin de de sorun var

GİTARİST-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Group XR dedi ki:
ben beğenmedim beğenmemde ne kadife sesi var ne de müzikalitesi

su değil kezap gülüm bölümünü söyleyemiyor bölüm girişlerin de de sorun var
sen begenmediysen sen muzikten anlamiyosun begenmezsende begenme sen begensen ne olur ki .kadife ses degil diyosun bisi bilmeden elestiriyosun cok iyi biliyosan sen soyle de senin sesine bakalim...

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Yav anlamadığım bir şey var GİTARİST, hem buraya koymuşsun şarkıyı, beğenimize sunmuşsun, hem de birileri yorum yapınca ya da eleştirince 'ister beğenin ister beğenmeyin' gibi cevap vermişsin...

Kusura bakma ama bu kafayla sesiniz, şarkınız güzel olsa da bir yere varacağınızı sanmıyorum...

Şarkıya gelince, gerçekten çok amatör, sesi, boğazı eğitimsiz ve başarısız. Hatta insanı rahatsız ediyor. Sanatla uğraşmak güzel bir şey ama bence siz sanatın bu dalını bırakın, heykel, resim, fotoğraf... bir de bunları deneyin.

burock

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Tartarus dedi ki:
Yav anlamadığım bir şey var GİTARİST, hem buraya koymuşsun şarkıyı, beğenimize sunmuşsun, hem de birileri yorum yapınca ya da eleştirince 'ister beğenin ister beğenmeyin' gibi cevap vermişsin...

Kusura bakma ama bu kafayla sesiniz, şarkınız güzel olsa da bir yere varacağınızı sanmıyorum...

Şarkıya gelince, gerçekten çok amatör, sesi, boğazı eğitimsiz ve başarısız. Hatta insanı rahatsız ediyor. Sanatla uğraşmak güzel bir şey ama bence siz sanatın bu dalını bırakın, heykel, resim, fotoğraf... bir de bunları deneyin.

katılıyorum..ses son zamanlarda piyasaya fırlayan seslerle aynı çok sıradan..hiçbi orjinalliği yok.

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
GİTARİST dedi ki:
erdemgazetesi dedi ki:
sesi
ses kalitesi
ses teli
bilader bu mp3 kayıt yapılırken çok güzel bi ortam vardı gülmekten ölüyoduk gülmeden sonuna kadar geldik ama gelirkende az daha gülüyodu ama yakında kendi yazdığımız şarkılarımızı burda tanıtacağız inş...
anladım

GİTARİST-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beğenmeyen arkadaşlara bişi dediğim yok Group XR diyorki ben beğenmedim beğenmemde ya bu sözü duyunca ben kızdım beğenmedim de yeter bide beğenmemde yani güzel olsada beğenmem dermiş gibi söylediği için sinirlendim yoksa beğenene de bişi dediğimiz yok beğenmeyenede....

siz bu şarkıyı beğenmediniz çünkü bunu biz yazmadık bizim yazdıklarımızı telif hakkını alınca burdan hepsini yayınlayacağım beğenmeyenler görecek sanatın hangi dalıyla uğraşıtığımızı...

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
GİTARİST dedi ki:
beğenmeyen arkadaşlara bişi dediğim yok Group XR diyorki ben beğenmedim beğenmemde ya bu sözü duyunca ben kızdım beğenmedim de yeter bide beğenmemde yani güzel olsada beğenmem dermiş gibi söylediği için sinirlendim yoksa beğenene de bişi dediğimiz yok beğenmeyenede....

siz bu şarkıyı beğenmediniz çünkü bunu biz yazmadık bizim yazdıklarımızı telif hakkını alınca burdan hepsini yayınlayacağım beğenmeyenler görecek sanatın hangi dalıyla uğraşıtığımızı...

Öyle olsun, umarım ben utanırım... :)

Halis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şöyle bişey var arkadaşlar.şarkıyı söyleyen arkadaşın hiç bir ses eğitimi olmadığı halde böyle okuyor.yakında şan dersi alacak ve gitarist arkadaşımın dediği gibi bu şarkılarla değil kendi yazıp bestelediğimiz şarkılarla karşınıza tekrar çıkacağız.o zaman beğeneceğinize inanıyorum.(bi de yorumlarınızı çok acımasızca yazmışsınız daha iyi niyetli olabilirsiniz.böyle yaparak müzik yapan insanlara saygısızlık yaptığınızı düşünüyorum...)

How High

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben şahsen pek begenmedim bana hitap etmiyo :whistling: :turned:

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,137
Arkaya müzik koyup bir daha yollayın. Bu haliyle itici geliyo. Sesine diyecek laf yok.

atacalipso

Doçent
Reaksiyon puanı
0
gitar out , keman in , viyolens çalan güzel bayan hastasıyım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...