Yardım Olaya göre ne olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emin:)
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Kardeşim kendiyle yaşıt birisiyle kavga etmiş (15) Kavgada kardeşim çocuğa 3 kere yumruk atmış ve bunun videosu var. Kardeşim cumartesi çocuğu dövüyor ve dün 10 kişilik arkadaş grubu tarafından dayak yiyor. Dayak yediğinin kanıtı yok ama etrafta kamera olabilir. Olaya kardeşimin dövdüğü çocuğun halası karışıyor (25) ve kardeşimi tehdit ediyor. Kardeşimin yeğenine vuran elini kıracağına veya onu hiç beklemediği bir anda dövdürteceği ile ilgil tehdit ediyor. Çocuk kardeşimi kendi mahallesine konuşmaya çağırıyor. Gitmediği halde kardeşimi darp raporu alarak polise bildirmekle tehdit ediyor. Beni yanlış anlamayın tabii ki polise verebilirler bunda sıkıntı yok. Lakin bir dava açılsa sonuç ne olur? Neler yapmalıyız.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,440
Böyle durumda kavgayı tek olunca tek yapıcaksın.
Toplu olunca toplu
Hala işe karışınca telefonu sende kendi halana vericeksin.

Savaşta tek kalırsan yenilirsin. Şimdi topluca ailecek gidip polise ilk siz şikayet ediniz.
Hatta elinizden geldiğince sorumluluğu onlara yıkın. İlk onlar başlattı felan, yalan söylüyorlar falan.

Bizim burda İlk siz şikayet ederseniz sizin söyledikleriniz geçerli olur. Yalan konuşmak parayla değil ya.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Böyle durumda kavgayı tek olunca tek yapıcaksın.
Toplu olunca toplu
Hala işe karışınca telefonu sende kendi halana vericeksin.

Savaşta tek kalırsan yenilirsin. Şimdi topluca ailecek gidip polise ilk siz şikayet ediniz.
Hatta elinizden geldiğince sorumluluğu onlara yıkın. İlk onlar başlattı felan, yalan söylüyorlar falan.

Bizim burda İlk siz şikayet ederseniz sizin söyledikleriniz geçerli olur. Yalan konuşmak parayla değil ya.
Kardeşim şey dedi. Halasının tehditlerini videoya almış. Ses kaydı vs. var. Bunlar işimize yarar mı?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,440
Kardeşim şey dedi. Halasının tehditlerini videoya almış. Ses kaydı vs. var. Bunlar işimize yarar mı?
Eğer halası söylese iftira atıyorsunuz sizi tehdit etmedim falan felan. İyi kanıt olacaktır elinizde.?

Yani söyleyeceğiniz şeyleri şişirseniz bile artık polis size inanıcak.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Eğer halası söylese iftira atıyorsunuz sizi tehdit etmedim falan felan. İyi kanıt olacaktır elinizde.?

Yani söyleyeceğiniz şeyleri şişirseniz bile artık polis size inanıcak.
Gerçekten çok Teşekkür ederim.