Olasılıksız

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bitirmek için yarını, başkasına anlatmak için bitirmeyi beklemeyeceksiniz.Bir sabah, yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızı düşünerek uyandınız. Bir saat sonra, onunla sokakta karşılaştınız. Sizce bu sadece bir tesadüf mü, yoksa çok daha farklı bir anlamı olabilir mi? Siz hiç Loto'da büyük ikramiyeyi kazanmadınız. Ama birileri kazanıyor.

Hem de sürekli! Onlar sizden daha mı şanslılar?Şans nedir gerçekten? İçinizde bütün parayı kırmızıya yatırmanız gerektiğini söyleyen bir his var. Bu his bir öngörü müdür? Yoksa daha fazlası mı?Yolda gidiyorsunuz. Kafanızı çevirip yandaki küçük parkta baktınız ve bir anda bu anı daha önce de yaşamış olduğunuzu hissettiniz. Evet, Deja Vu. Sizce nedir Deja Vu; Geçmiş mi, rüya mı yoksa geleceği mi görüyorsunuz?Eğer siz de kontrolün kimde olduğunu merak ediyorsanız, 'Olasılıksız' tam size göre bir roman..(Tanıtım Bülteninden)

Okuyan var mı ya da okumayı düşünen? :) :)

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Kesinlikle tavsiye edilir sürükleyici bir kitap.

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende başladım okuyorum

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Bitirmek için yarını, başkasına anlatmak için bitirmeyi beklemeyeceksiniz.Bir sabah, yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızı düşünerek uyandınız. Bir saat sonra, onunla sokakta karşılaştınız. Sizce bu sadece bir tesadüf mü, yoksa çok daha farklı bir anlamı olabilir mi? Siz hiç Loto'da büyük ikramiyeyi kazanmadınız. Ama birileri kazanıyor.

Hem de sürekli! Onlar sizden daha mı şanslılar?Şans nedir gerçekten? İçinizde bütün parayı kırmızıya yatırmanız gerektiğini söyleyen bir his var. Bu his bir öngörü müdür? Yoksa daha fazlası mı?Yolda gidiyorsunuz. Kafanızı çevirip yandaki küçük parkta baktınız ve bir anda bu anı daha önce de yaşamış olduğunuzu hissettiniz. Evet, Deja Vu. Sizce nedir Deja Vu; Geçmiş mi, rüya mı yoksa geleceği mi görüyorsunuz?Eğer siz de kontrolün kimde olduğunu merak ediyorsanız, 'Olasılıksız' tam size göre bir roman..(Tanıtım Bülteninden)

Daha 2 gün önce bitiren birisi olarak şiddetle tavsiye ediyorum :thumbup1: Bana da burada tavsiye etmişlerdi.Ama şöyle bi durum var ilk 50 sayfa bayağı sıkıcı ''Lan bu kitabamı güzel diyorlar?'' diye düşünebilirsin(BENİM GİBİ)Sabret 50 sayfa sonra sende tavsiye edeceksin muhakkak....:thumbup:

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18

Ben okudum sürekli olasılık hesaplayan bir adam var filan sıkıcı bence zar zor bitirdim

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Olasılıksız da güzeldi ama Zar Adam serisi daha güzeldi bence.

Berk9405

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Olasılıksiz zar adam bir de empati bu 3 unu mutlaka okuyun.

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beyler kitabı bitirdim :D :biggrin: arkadaşın dediği gibi ilk başları sıkıcı biraz cünkü karakterleri falan anlamakla geçiyor bu kimdi nereden çıktı falan, ondan sonra şey diyorsun acaba bu kitabın filmini yaparlar mı filmi olsa hemen izlerdim, çünkü kitabı okurken beynimde öyle bi canlandı ki macerası her'an ve anı :D yoruldu artık kafam, ama güzel tavsiye ettiğiniz gibi güzel bir kitap. peki bu zar adam nası bişe başlasam mı ki

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Baya zaman önce okuduğum ve tekrar okumayı düşündüğüm kitap .

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ilk defa 6 yıl önce alıp okuduğum kitaptır güzeldir tavsiye edilir bir kaç yıl önce 2. defa okumuştum ama ilk defa okuduğum hazzı alamadım açıkcası

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Baya zaman önce okuduğum ve tekrar okumayı düşündüğüm kitap .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ama sonunu biliyorsun nasıl zevk alacaksın ki

Kitap ta bilim tarihi ile detaylar verilir o detayları daha iyi kavramak adına tekrar okuyacağım

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
diğer romanını okudunuz mu
anladım, kitapta olasılık hesapları yapması benim çok hoşuma gitti böyle bi konuyu sıkılmadan ele almış, o paranın ne geleceğini hesaplaması gibi

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
o da mı böyle hesaplamalı entrikalı bi kitap, şuan zar adamı düşünüyorum

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
o da mı böyle hesaplamalı entrikalı bi kitap, şuan zar adamı düşünüyorum

Aynen spoiler olmasın diye detay vermiyorum ama ölmeden önce okunacak 100 kitap arasında diyebilirim.

Kitap önerisi istermisin .

Hatta bu iki kitap için neden filim çekilmedi en merak ettiğim konulardan biri.

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aynen spoiler olmasın diye detay vermiyorum ama ölmeden önce okunacak 100 kitap arasında diyebilirim.

Kitap önerisi istermisin .

Hatta bu iki kitap için neden filim çekilmedi en merak ettiğim konulardan biri.

Olabilir ben daha çok böyle cinayetli polisli aksiyon sonunda vay bee dedirtecek kitap arıyorum, olasılık gayet güzel mesela

C Condensator

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Akıcı kitap okumak isteyenler hic durmasin, gecen sene okumustum bu kitabi
bazi yazarlarin kitap icinde marka reklami yapmasi hic hos degil ve bu kitapta reklam var. Ama guzel kitaptir.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu kitabın yazarı kim ? Resim koyabilicek varmi kitap için.

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bu kitabın yazarı kim ? Resim koyabilicek varmi kitap için.

olasiliksiz1.jpg

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Olabilir ben daha çok böyle cinayetli polisli aksiyon sonunda vay bee dedirtecek kitap arıyorum, olasılık gayet güzel mesela

[Umberto Eco:GÜLÜN ADI ]
[Brent Weeks:GÖLGELERIN YOLU =>(Konu :SUIKASTCI VE ÇIRAĞI)]

[Şehbenderzâde Filibeli Ahmed Hilmi:=>A'mâk-ı Hayâl ("Hayâlin Derinlikleri"),=(Konu :FANTASTIK TASAVVUF)]

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[Umberto Eco:GÜLÜN ADI ]

[Şehbenderzâde Filibeli Ahmed Hilmi:=>A'mâk-ı Hayâl ("Hayâlin Derinlikleri"),=(Konu :FANTASTIK TASAVVUF)]

Teşekkürler şuan empati romanını okuyorum biraz biraz ortalarına yaklaşıyorum kitabıni biraz kalın bir kitap başları sıkıcı geldi ama devam ettim işler yavaş yavaş yoluna girior :) bundan sonra zar adam sonrasında şu gölgelerin yolunu okuyabiliim.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Teşekkürler şuan empati romanını okuyorum biraz biraz ortalarına yaklaşıyorum kitabıni biraz kalın bir kitap başları sıkıcı geldi ama devam ettim işler yavaş yavaş yoluna girior :) bundan sonra zar adam sonrasında şu gölgelerin yolunu okuyabiliim.

3 Kitap tan oluşuyor bu birinci kitabı eklemeyi unutmuşum.

Broon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kütüphanemde mevcut ancak daha okuyamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İlk kısımlar biraz sıkıcı ama sonrası okumaya değer olduğunu göreceksiniz...

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
evet ilk kısım biraz sıkıcı karakterleri oturtma falan

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kitab okumayı sevmem ama özeti hoşuma gitdi belki okurum bir zaman

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
kesinlikle okunması gereken bir kitap.
not:okumadım ama bu kadar kişi önerdiğine göre bi bildikleri vardir dimi :)
pdf olarak vardı okuyayım bi ara bende.