Öküzü ahıra sokar gibi itti

wwhirlwind

Profesör
Katılım
21 Aralık 2006
Mesajlar
2,313
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Erman Toroğlu, Gençlerbirliği-Galatasaray maçında verilmeyen penaltı için “Sabri öküzü ahıra sokar gibi itiyor. Buna penaltı verilmemesi ayıp” diye konuştu.

Galatasaray'ın 1-0 kazandığı maçta penaltı pozisyonu ve 68. dakikada kesilen gollük atağıyla ilgili Erman Toroğlu, çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Toroğlu’nun 2 pozisyon hakkındaki değerlendirmeleri:

Dk.44: Hakan Aslantaş’ın penaltısı: “Aferim Sabri’ye... Ayıptır ya, birisi buna penaltı değil derse kafasına odunu geçiririm. İtti mi, kalktı mı, sana göre mi, bana göre misi yok bunun. Baba iki eliyle almış koymuş kenara. Köyde öküzü ahıra sokamassın ya, öyle itiyor Sabri. Bunu veremez hakem. Çünkü hakemler arasında kan davası var.”

Dk.68: Isaac’ın kesilen atağı: “Durum 0-0 ve G.Birliği oyuncusu kendi yarı sahasından çıkıyor. Hocam, bu pozisyon benim midemi bulandırır. Maçta 2. kez bulandı midem. 20 santim, 40 santim ofsayt kabülüm. Olabilir. Ama şu pozisyonu tartışamazsın. Kendi yarı alanından çıkıyor adam. Çizgiyi biz değil, federasyon çizmiş.”

ATLAR TEPİŞİYOR EŞEKLER CEZASINI GÖRÜYOR

Toroğlu ayrıca şunları söyledi: “Adnan Sezgin’i dinliyorum. Ben bu konuda konuşmayacağım diyor. Herkes canı yanınca bağırıyor. Atlar tepişiyor, eşekler cezasını görüyor. Bu benzetmeyi yanlış anlamayın. G.Birliği can derdinde. Sen silah çekip ateş ediyorsun.

Hakemlerin parayla pullan işleri yok. Tahmin etmiyorum. Ama kişilik olarak gelişmeleri, durmaları lazım. Hakemin elinden FIFA kokartını alıyorsun. Avrupa’da bir yere gidemezsin. “




kaynak : http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=135905
 

souris46

Profesör
Katılım
9 Ağustos 2007
Mesajlar
1,135
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
bir galatasaray'lı olarak böyle 2 hatalı pozisyonla maçı kazanmış olmaktan üzüntülüyüm.Umarım devamı olmaz
 

rave

Asistan
Katılım
6 Kasım 2007
Mesajlar
403
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
erman toroğlu kusursuz bir hakemdi değil mi?
 
Üst