Yasuobilal2007
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 952
Okullar tatil olması ile ilgili henüz bir açıklama geldi mi?
Son düzenleyen moderatör:
bakanlık 16.30 da açıklama yapacağız dediler ama.sadece söylentiler var
bence akşam haberlerde açıklar büyük ihtimal16:30 da açıklama yapılacak dedıler ama yapılmadı bence tatil etmezler şimdilik ilerde ne olur bilmem ama
bence de panik olursa kötü şeyler olabilir.Tatil olmasını gerektiren bir durum söz konusu değil arkadaşlar. Eğer yapılırsa bu tamamen panik havasına girecek demektir. Panik yaratmak zaten en kötü senaryo..
benim bi arkadaş da manisaya gitmişti. Hastanede koronalı birini indiriyorlardı çekerken ne çekiyorsun diye üstüne koşmuşlardı.Bugün olmassa en geç iki hafta içinde olacak az önce çapa hastanesindeyim...Hastanenin önünde tanklar var..askerler var..polisler var...istanbul karantinaya alınacak...sıkıyönetim geliyor..çapa hastanesinin üstünde askeri helikopterler anons yapıyor....hala anons yapıyor...durum vahim...
Cevap olarak bir ihtimal veriyorum çok kalabalık (Ankara, İstanbul, İzmir vs.) yerlerde başta olmak üzere.Okullar tatil olması ile ilgili henüz bir açıklama geldi mi?
Bugün olmassa en geç iki hafta içinde olacak az önce çapa hastanesindeydim... durum vahim...
Hastanede koronalı birini indiriyorlardı çekerken ne çekiyorsun diye üstüne koşmuşlardı.
umarım italya gibi olmayız yatürkiye'de sadece bir kişide olduğuna inanmıyorum. ama çocuklar ve gençler yaşadı.
not: ders vermeye çalışanı üzerim. bakanın şeffaflığına inanıyor ve ben de bilgilendirme sorumluluğunu takdir ediyorum. sadece virüsün yayıldığına ama henüz teşhis edilmediğine inanıyorum. yani henüz kayıtlı olarak olmasa da fiziksel olarak bu topraklarda olduğunu düşünüyorum.