Lise 1 im fakat müdür yardımcısyla gidip konuştum atılcaksın diyorOkuldan kaçmakla disiplin cezası yenmez yenseydi zamanında lise 1 de okuldan atılırdım![]()
Bir daha yapma diye korkutmak için söylemiştir yoksa kafasına göre birini okuldan atamaz. Böyle yapmak yerine açıklasa öğrencilere gerçeği millet daha rahat olacak ama bizim eğitimcilerde nerdeee...Lise 1 im fakat müdür yardımcısyla gidip konuştum atılcaksın diyor
Lise 1 im fakat müdür yardımcısyla gidip konuştum atılcaksın diyor
Yalnız özel okul bir şey değişiyormuBir daha yapma diye korkutmak için söylemiştir yoksa kafasına göre birini okuldan atamaz. Böyle yapmak yerine açıklasa öğrencilere gerçeği millet daha rahat olacak ama bizim eğitimcilerde nerdeee...
Özel okulda bir şey değişmez yönetmelikler aynıdır hatta özel okulda biraz daha müsamaha gösterilir. Bir şey olmaz merak etme. Özel okulda genelde yönetim öğrenciye öğrenci değil para kaynağı muamelesi yapar çok ciddi bir şey olmadığı sürece.Yalnız özel okul bir şey değişiyormu
Özel okulsa endişelenmene bile gerek yok. Hem haftaya okul bitiyor işleri güçleri yokta disipline mi vereceklermiş. Birdaha yapma diye korkutmuş.Yalnız özel okul bir şey değişiyormu