okulda sigara içerken yakalanmak?

wessaisa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar konu şu;öğle arası yemek yedikten sonra birer sigara içelim diye ben ve bi arkadaş yangın merdiveninde sigara yaktık sıgaralar bitti tamda o anda disiplin kurulundan bi hoca bastı ve okula dilekçe yazdı.daha önceden hiç ceza veya uyarım yok lise 3 e gidiyoruum aileme haber vermeleri sıkıntı değil para cezası veya kınama verirler mi?

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Arkadaşlar konu şu;öğle arası yemek yedikten sonra birer sigara içelim diye ben ve bi arkadaş yangın merdiveninde sigara yaktık sıgaralar bitti tamda o anda disiplin kurulundan bi hoca bastı ve okula dilekçe yazdı.daha önceden hiç ceza veya uyarım yok lise 3 e gidiyoruum aileme haber vermeleri sıkıntı değil para cezası veya kınama verirler mi?
Öğrenciye para cezası verilmezde , Disiplin, uzaklaştırma ve okuldan atılma gibi cezalar uygulanabilir.

wessaisa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
dilekçe yazıldıysa olay bitmiştir diyo birkaç arkadaş,ama kınama verilmesi beni etkiler yani pek rahat davranamıyorum

FurkanT.

Profesör
Reaksiyon puanı
340
dilekçe yazıldıysa olay bitmiştir diyo birkaç arkadaş,ama kınama verilmesi beni etkiler yani pek rahat davranamıyorum
Tutanaktır o , İşleme geçerse bu dediklerim olur. Bazen işleme almayabilirler. Orası öğretmene kalmış.

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Yani şuan 18 yaşında değilsiniz o yüzden de sıkıntı olabilir