Anket Okula Gidecekler Varmı?

Okula Gidecekmisiniz?

• Kullanılan toplam oy
    28

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Selamlar Okula Gidecekmisiniz Bugün Perşembe Günü Ben Gitmeyeceğim Endişelendiğimiz İçin.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Selamlar Okula Gidecekmisiniz Bugün Perşembe Günü Ben Gitmeyeceğim Endişelendiğimiz İçin.
Hayır, gitmiyorum. Okulda konularımız neredeyse bittiği için doğru düzgün birşey yapmıyorlar. Aşırı sıkıcı.

Reaksiyon puanı
6,371
Ben gitmeyeceğim. Ama tamamen, şu çok sürmeyecek dönemde de çoğunluğa din derslerini sıkıştırmalarından. Zaten çoğu şeyi bir yerde bahsedilmemesine rağmen resmen farz öğretiyorlar. Onun yerine evde keyif yapayım dedim. Zaten 8. sınıfta bir sürü test kitabı da bitirdim, dinleneceğim.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Ben gitmeyeceğim. Ama tamamen, şu çok sürmeyecek dönemde de çoğunluğa din derslerini sıkıştırmalarından. Zaten çoğu şeyi bir yerde bahsedilmemesine rağmen resmen farz öğretiyorlar. Onun yerine evde keyif yapayım dedim. Zaten 8. sınıfta bir sürü test kitabı da bitirdim, dinleneceğim.
Katılıyorum. Ben 8. sınıf değilim ama bu yıl ben de yoruldum. :D

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Bende Sabahtan Öğlene Kadar Ders Yapıyorum Yazı Yazıyorum Zaten Konular Sınavlarda Bitti Karneyede Azkaldı Gitmeye Gerek Yok.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Bu zamana kadar okul açılsın, derslerimize çalışamıyoruz diye söylenen adamlar; şimdi gelmişler okula gitsem mi diye düşünüyorlar. Olacak iş değil..
Hocam, olan oldu zaten, konular birikti, okula gidip neyi ogreniceksin, şimdi suçlu bizmiyiz milli eğitim bakanimi ?,
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam, olan oldu zaten, konular birikti, okula gidip neyi ogreniceksin, şimdi suçlu bizmiyiz milli eğitim bakanimi ?,
1.5 yıl yüz yüze ders görmedik ve beklentiniz ne merak ettim

Reaksiyon puanı
1,766
Ben gidiyorum
ama ders çalışmak için falan değil zaten ders de işlemiyorlar.
okulda kavga ettiğim arkadaşımı bile özledim.
yani arkadaşlarımla takılmak için gidiyorum.
Keşke... Bizde ders işliyorlar arkadaş ortamı da sağolsunlar bulunuyor da bu aralar hepsine ayrı gıcık oldum -_-
Biri bi kıza sarkıyor bende olay çıkarttım o günden beri sınıftan soğudum ya .d ergenliğin gözü kör olsun wşxjaşxkqlkdaş
Bi kere de birine sarkmayın ya

Senior_53

Profesör
Reaksiyon puanı
5,341
Keşke... Bizde ders işliyorlar arkadaş ortamı da sağolsunlar bulunuyor da bu aralar hepsine ayrı gıcık oldum -_-
Biri bi kıza sarkıyor bende olay çıkarttım o günden beri sınıftan soğudum ya .d ergenliğin gözü kör olsun wşxjaşxkqlkdaş
Bi kere de birine sarkmayın ya
Sevmek normal birşey ama sınıf arkadaşına karşı olduğunda ben doğru bulmuyorum.

Sonra sınıfta olaylar falan çıkıyor vs vs.
allahtan bizim sınıfta böyle şeyler yok.

9 un başlarında buluşalım dedik arkadaşlarla. 20 kişi geldi ? sahilde ordu gibi gezdik o gün.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Ben burada suçlu aramadım sevgili kardeşim. Eğitim sistemi zaten bu halde iken bu pandemi süresi içerisinde doğru düzgün bir hareket edilmedi. Çocuklar tüm derslerden ve eğitimlerinden geri kaldılar. Kaldı ki eğitim veren öğretmenlerin canlı derslerine girerek trollük yapanlarda oldu.

Yani anlayacağın çocukların bir yılı aşkın eğitim süreçleri boşa gitti.

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910

9 un başlarında buluşalım dedik arkadaşlarla. 20 kişi geldi ? sahilde ordu gibi gezdik o gün.
aslında bende gitmek istiyordum ama diğer hafta gidicem okula çünki cuma namazına gidicem yarın okula zaten yetişemezdim bugünde dersler bittikten sonra az kuran okuyacağım annemle beraber.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim Sınıftada Çok Olay Çıkıyor.?

Reaksiyon puanı
6,371
Bu zamana kadar okul açılsın, derslerimize çalışamıyoruz diye söylenen adamlar; şimdi gelmişler okula gitsem mi diye düşünüyorlar. Olacak iş değil..
Demek istediğinizi anladım sanırım. Okulun sene boyu açılmayıp şimdi 1 senelik çalışmadan sonra yaz tatilinde açılmasını eleştiriyorsunuz sanırım. Katılıyorum.

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,293
Normalde konunun pazar pazartesiden açılması daha iyi olurdu ama boşverip konuya cevap vereyim.

Ben gitmiyorum arkadaşlarıma da sorduğumda bazı hocalar konulara devam etmiş bazıları da ilk veya belli üniteleri tekrar etmiş. Ayrıca müdür gelmek istemeyenler haftaya dilekçe vermeyip gelmeyebilir dediği için arkadaşımda gitmeyecekmiş. Çünkü ilk grup 7 kişi ve 2 erkekmiş. :D

Reaksiyon puanı
1,766
Demek istediğinizi anladım sanırım. Okulun sene boyu açılmayıp şimdi 1 senelik çalışmadan sonra yaz tatilinde açılmasını eleştiriyorsunuz sanırım. Katılıyorum.
Bence okulların açılmasını değil öğrencilere laf etmiş ve öyleyse haklı. Herkes uzaktan eğitime küfrediyordu ama her okulların açılması gündeme düşünce aynı kişiler sağlığımızı düşünmüyorlar vs bin tane şikayet atmaya başladı.
(bu arada o uzaktan eğitime laf edenler de oyun ve sosyal medya başından ayrılmadı .d) en azından çoğu

BatuhanDN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,477
şimdi suçlu bizmiyiz milli eğitim bakanimi ?
Sınavdan Düşük alırsın suçlu: MEB
Sınavdan Yüksek Alırsın : MEB Adamdır.
Oluyor mu şimdi?

-[Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi]-
canlı derslerine girerek trollük yapanlarda oldu.
Hepsinin (9. Kuraldan uçmak istemiyorum)
Yani anlayacağın çocukların bir yılı aşkın eğitim süreçleri boşa gitti.
Aynen

Son düzenleme: