Okul Maceraları !!!

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Arkadaslar herkes eski veya yeni ya da ileride yapmayı planladıgı okul yaramazlıklarını burda paylassın !!! ;D

NOT:Ama mümkünse kolpalamayalım !!!

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Üniversiteye girdiğim ilk gün.

Sıraya oturduk, herkes sağa sola bakıo ilk ders. bi arı geldi "hoşt, kışt" falan gitmio. Musallat oldu bana. Bi baktım yüzüme doğru gelio. Arıya bi tokat salladım ve vurdum kendisine. Sonra bu arı tokattan sonra dön dolaş git bi hanım arkadaşın göğüslerine gir. Kız başladı bağırmaya çağırmaya.

Biz de laflardan nasibimizi aldım ama şükür kendisi ile aramız çok iyi şimdi. Geçen bu durumu anlattım, güldk eğlendik.

alperveli

Profesör
Reaksiyon puanı
48
lisede tarih dersinde arka sırada isambil oynardık sonra aynı derste kolumuzu eme eme morartıp tualete gitme bahanesi yapardık hoca da anlamazdı derste uyurdu garibim bilgisayar dersinde sistem dosyalarını silerdik zaten sistem 98 olduğu için pek bi zarar olmazdı kapı gibiydi mübarek

paramedik911

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bizim okulda ılk gelenlere hoşgeldın dayagı atarlardı bız sınıfta 5 erkegiz ust sınıftakıler wc'ye çagırdı bızde gıttık en arkadan ben gıdıyorum ben tam kapıya geldım arkadaslar gırdı ıcerekı abılerımız ben gırerken sopalar cıkartıyorlardı yavastan,onu gorunce ben azcık topukladım ama arkadaslar ii yemıştı dayak bende cok azda olda kısmetımızı yedırdıler sonra bır kactane kacarken sırtıma felan vurdular Allahtan unuttular yoksa:(benıde doverlerdı bır de servıs dayagı vardı ben servıste gıtmedıgımden evım okula yakın ondanda kurtulmuştum zaten bız kaldırdık dayak olayını

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bizde lise1-2 ve 3teyken arkadaşları çöpe atardık(çöp tenekesine oturdurduk :D) dönem sonlarındada karne almamıza 2-3 hafta kala birbirimizi ıslatırdık :D :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
ATT dedi ki:
Bizim okulda ılk gelenlere hoşgeldın dayagı atarlardı bız sınıfta 5 erkegiz ust sınıftakıler wc'ye çagırdı bızde gıttık en arkadan ben gıdıyorum ben tam kapıya geldım arkadaslar gırdı ıcerekı abılerımız ben gırerken sopalar cıkartıyorlardı yavastan,onu gorunce ben azcık topukladım ama arkadaslar ii yemıştı dayak bende cok azda olda kısmetımızı yedırdıler sonra bır kactane kacarken sırtıma felan vurdular Allahtan unuttular yoksa:(benıde doverlerdı bır de servıs dayagı vardı ben servıste gıtmedıgımden evım okula yakın ondanda kurtulmuştum zaten bız kaldırdık dayak olayını

:D hahaha olamaz ya. nasıl okulmuş bu?

paramedik911

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Troy dedi ki:
ATT dedi ki:

:D hahaha olamaz ya. nasıl okulmuş bu?
WAlla zaten bız 2.sınıfa gecınce mıllete çömezlere birsey yapmadık kuralı kaldırdık okula ne olduysa bız abılerımeze saygı gosterırdık bunlar nedense gelenler saygı gostermıyolarmı arda dıyoz kladırmasaydık keske:)

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ders:Bilgisayar.
Sözde öğretmen oturduğu yerden kalkmadan bizim sistemleri kontrol etsin diye Radmin kurmuşlar.Ama işe bakki şifre koymamışlar.Bizde okulda kimin bilgisayarının ipsini bulduysak herkesle uğraştık öyle :} Özellikle biri oyun oynarken içine etmek çok zevkli oluyor :D

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Lise 2deyiz..Tam dersin ortasında artık aklıma nerden geldiysen aynen yüksek sesle şöyle demiştim:Hihohahahahahahhahaha.. Ama öyle bi dedimki herkes bana bakıyo :D :D

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
7 sınıftayız.tenefüsteyiz.Arkadaşın biri öğretmen sandalyesini kırdı ama kırık olduğu sadece oturunca fark ediliyor.Bizde dedik eşşek şakası yapalım koyduk sandalyeyi.Bizim öğretmen geldi selam verdi pantolonunu çorapları tamamen gözükene kadar kaldırdı gerinerek sandalyeye oturdu ama oturuş o oturuş adamın oturmasıyla yere yapışması bir oldu.Sonra gülerek kalktı sandalyeye bi güzel laf etti sonrada derse devam etti.Bizden şüphelenmedi hiç :D

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
8. sınıfta küpe takmıştım yasak olduğunu bile bile.
Bi tane Hoca vardı küpeyi tutup "Bu ne coocuum" dicekken bende korku refleksiyle geri çekilince aman tanrıııııım küpe kulağımın manyaklar gibi kanamasına sebep olmuştu.. Hoca piskopata bağlamış bi şekilde tenefüste benden özür dilemişti halbuki tüm suç bendeydi.. Hiç unutamıyorum o anı ^^

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
seçiL dedi ki:
Bi tane Hoca vardı küpeyi tutup "Bu ne coocuum" dicekken bende korku refleksiyle geri çekilince aman tanrıııııım küpe kulağımın manyaklar gibi kanamasına sebep olmuştu.. Hoca piskopata bağlamış bi şekilde tenefüste benden özür dilemişti halbuki tüm suç bendeydi.. Hiç unutamıyorum o anı ^^
kulaksız insan seniiii :D

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
üniversite 2. sınıftayım(şimdi 3 oldum :))) ) sınıfta kızkızayız mp3 ü takmıştım sesi son açmışım ondan olcak bağırıodumm... şarkı söylüyodum yanee arkilerde eşlik ediolardı yan sınıftan hoca gelmişş sesimizeeee ...herkes susmuş ben trance artı dans...hoca "anladım güsel sesiniz var bıldırcın yumurtası içmişsiniz ama ben dersmimi işleyemiyorum burası eğlence yeri değill demezmiiiii!!!!!!!gerisini düşünün....:)))

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
seçiL dedi ki:

:D :D :D :D :D :D :D

O nasıl bir macera ya...

Bitanede kadın görmüştüm ben heralde ufakken kupesını cekmısler kulak memesı ikiye ayrılmıs.Ama sonradan birleşmiş...Çok ilginç duruyodu.sendede öyle bir görüntü yoktur umarım

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
üni. 1 de çok ii bi matematikçi vardı, kadın o kadar ii niyetliydi ki sürekli tebessüm ile dif anlatırdı, hep öğrencilerin yüzüne gülümserdi, bende geceden kalma okula gitmiştim ve hocaya "ne o hocam komik bişey mi var? varsa söyleyin bizde gülelim" dedim kadıncağaz ağlıyarak çıktı gitti sınıftan.

dandik bi espiri yüzünden 4. sınıfa geçtim hala o dersi geçemedim.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
regedit dedi ki:
üni. 1 de çok ii bi matematikçi vardı, kadın o kadar ii niyetliydi ki sürekli tebessüm ile dif anlatırdı, hep öğrencilerin yüzüne gülümserdi, bende geceden kalma okula gitmiştim ve hocaya "ne o hocam komik bişey mi var? varsa söyleyin bizde gülelim" dedim kadıncağaz ağlıyarak çıktı gitti sınıftan.

dandik bi espiri yüzünden 4. sınıfa geçtim hala o dersi geçemedim.

Bak sen ya...Öyle bi hocaya söylenicek lafmı bu !!!

Benim matematikçiyi görsen demek intihar edersin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
bi gün lisedeyiz. müdür yardımcımız var. adam teneffüste ayar olduğu bi öğrenciye bağırır sonra da ayakkabısını fırlatırdı. olay da bundan sonra başlardı. ayakkabısını getirmezsen olmaz. getirince de zopayı yiyyosun. teneffüste koşarken bana da bağırdı durdum bi baktım ayakkabı geliyor. ben yine topukladım tabi. herkes aynı renkzaten, görmedi benim kim olduğumu.

olay, bundan 11 yıl önce gerçekleşiyor. bu arada gçenlerde çocukluk arkadaşımın düğününe gittim eğitim aldığım Yozgat'a. Bi baktım hocamız da orda. Elini öptüm, ne iş yaptığımı söledim sevindi hocam. Artık söylesem mi ya?

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bence söyleme büyüdüğüne bakmaz dalar valla :)

Reaksiyon puanı
0
8. sınıftayken sürekli şakalaştığım bi erkek arkadaş benim sıramın yan tarafını ıslatmış (su dökmüş yani) ben tam yerime oturucakken bana yurup kaçtı bende o hışımla dönüp kovalıcaktım sözde benim ayakkabıların altıda süper kayıyo tabi kaldırımda asvaltta kaycak cinsten yani sonra doğal olarak uçtum sonra sınıfa rezil oldum bunla kalsa iyiydi bide çıkışlarda falan başka arkadaşlarına yoldan gelip geçene anlatıp bu kız uçtu diyodu bir ay böyle uçtuğumu anlattı durdu.

Reaksiyon puanı
0
lisedeykende müdür yardımcısı benim küpelerimle tokamı falan çıkarttırıp kendi elimle çöpe attırdı.
ve çöpten gri aldım onları ama hediyelerdi napıyım aldım işte bide çöp müdür yardımcısının kapısının önündeydi ki çok girilip çıkılan bi oda olmasınaragmen

ahmet347

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lise son sınıftaydık :) (yani geçen yıl). kimya derslerini labaratuvarda yapıoduk. tabi labaratuvar XL bi yer. herkes ilk ders olduundan yayılmış uyur vaziyette tabi.(zaten konu da organik kimya. gelde uyuma :D )
herneyse hoca da bi ara anladı kimsenin dinlemedigini. tam hoca sustu sınıfta bi sessizlik oldu derken, COORRRTTTTTT die bi ses geldi. önümdeki çocuktan. ama sınıf inledi resmen. herkes uyandı yerlere yatıo gülmekten. hoca da bozuntuya vermemek için "noldu? nie gülüonuz?" filan dio ama o da gülmemek için zor tutuyo kendini :D tam hoca onları dedikten sonra dışarıdan tüpçü geçti " DIN DIN DINI DIN, AYGAAZZ" die:D tabi herkes bi daha yerlere yattı.
çok komikti ama yaa. gülmekten ölüoduk o gün :)

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
:D :D :D süper olmuş, ama kağıttanda okuyamamışsın (: