Oku ve cevapla

sizce artık beni sevmiyo mu?

• hayır sevmiyo

Kullanılan: 117 84.8%
  • bence seviyo sen yanlış anlamışsındır

Kullanılan: 21 15.2%

• Kullanılan toplam oy
    138
  • Anket kapatılmış .

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Cevap istemişsiniz,yorumLarada hazırLıkLı oLun [MENTION=174574]merveeee[/MENTION] hanım : )

Forumda bu şekilde tavsiye,görüş vb. isteyenLere uyuz oLuyorum :D

merveeee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
allam sana şükürler olsun.sonunda koskoca forumda beni destekleyen birine rastladım .d

---------- Post added at 11:38 ---------- Previous post was at 11:36 ----------

cevap istedik diyede bu kadar üstüme gelmenizede gerek yok redo ;)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
cevap istedik diyede bu kadar üstüme gelmenizede gerek yok redo ;)

Onun gözünde ki karizmanızı cizmiş oLmaLısınız bisikLet kazasıyLa sanırım : ) Bu arada geçmiş oLsun.

O zaman sevdiğiniz iLe yüzLeşin bence,iLk fırsatta : ) BizLerden değiL,bizzat kendisinden görüş aLın :D

merveeee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya ters bişey söylerse asıl o zaman karizmam çizilir :D

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Kendine Telepat bul [MENTION=174574]merveeee[/MENTION]

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
hahahahahah :D ahh canımmm kıyamam sanaa :) zaten dış görünüşünle ilgileniyosa bırak sevmesin seni . Hatta sen terk et onu . Kaza geçirdiğinde yanında olup sana destek olması gerekirken senden uzaklaşmış sevse nee sevmese ne ondan sana hayır gelmicek gibi salla gitsin :D .

Güldürdün beni Allahta seni güldürsün :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Forumun düzenini bozdu la kız :D .d'ler ben aşığım tamam mı demeler :D Yaşını sorunca senin ? diye sormalar.Büyüyünce anlarsın güzelim ne demek istediğimizi istediklerini ;)

Bütün dünya duysun ay lav yu castin bibıııııııır :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
ya ters bişey söylerse asıl o zaman karizmam çizilir :D

BeLki karizmanız yoktur,Çizilme ihtimaLide oLmaz :P

Bu şekiLde koşmadan yoruLursunuz,Forumda bir sürü üye var.Herkes birşeyLer yazacak kafanız karışacak.Zaman kaybı bence.
Ya yüzLeşin ya da size bu parçayı armağan edeyim :D

[video=youtube;ut9nUhPJ4o4]http://www.youtube.com/watch?v=ut9nUhPJ4o4&feature=results_main&playnext= 1&list=PL42AD2324FAB3DE03[/video]

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] yanlış meslek seçmişsin, harcanıyorsun iş yerinde :D

merveeee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
excellent sana bi gerçek söyleyimmi haddinden fazla ukalasın.Bu arada silence aslında haklısın :/

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Herkes bir yudum alsın! :D

Reaksiyon puanı
68
Nedennnnnnnnn ulennnnn. Kız değiliz diye konumuz okuyan yüzü görmüyorr dağıtırım burayı nan. 15 üye konuyu okuyor. Bir o kadarda misafir. Ben açınca 6 okuyan bile görmedim:D

Neyse kız olmak varmış, yok yok böyle iyi yada:D

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Sen de git onun ön dişlerini kır aklı başına gelir kızanın :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Merve asıl sen haddinden fazla küçük davranıyorsun.Burası facebook mu ? Her yazılana cevap vermek zorunda mısın ? Yorum olarak sadece .d .d yazmak akıl işi mi ? Benim de yaşım 16 erkeğim ama senin yaşlarında hiç te böyle davranmıyordum.Bu bir hastalık heralde ben bağışıklık kazanmışım sıyrılmışım sizin gibilerin arasından.Facebooktaki muhabbetlerini merak ediyorum.Konuna gelince ben de aşık oldum olmadım değil zamanla geçer ;) Hele başkasını bulursan başkasına gönül bağlamaya başlarsan adını bile hatırlamazsın.Tabi üniversiteye geçmeden en azından bir lise 4'e falan gitmeden aşk meşk fazla bağlama kendini gönül eğlendir sadece.

merveeee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merve asıl sen haddinden fazla küçük davranıyorsun.Burası facebook mu ? Her yazılana cevap vermek zorunda mısın ? Yorum olarak sadece .d .d yazmak akıl işi mi ? Benim de yaşım 16 erkeğim ama senin yaşlarında hiç te böyle davranmıyordum.Bu bir hastalık heralde ben bağışıklık kazanmışım sıyrılmışım sizin gibilerin arasından.Facebooktaki muhabbetlerini merak ediyorum.Konuna gelince ben de aşık oldum olmadım değil zamanla geçer ;) Hele başkasını bulursan başkasına gönül bağlamaya başlarsan adını bile hatırlamazsın.Tabi üniversiteye geçmeden en azından bir lise 4'e falan gitmeden aşk meşk fazla bağlama kendini gönül eğlendir sadece.
bi bakıma haklısın ama ben biliyosunki aşk otada konar ***ada

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
koymassam ölürüm :)

[video=youtube;2A9wlrKRmLQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=2A9wlrKRmLQ[/video]

seviyoruz qardeşim günahmııı...:D

[video=youtube;lLb4NRJsnuw]http://www.youtube.com/watch?v=lLb4NRJsnuw&feature=related[/video]

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
koymassam ölürüm :)

[video=youtube;2A9wlrKRmLQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=2A9wlrKRmLQ[/video]

seviyoruz qardeşim günahmııı...:D

[video=youtube;lLb4NRJsnuw]http://www.youtube.com/watch?v=lLb4NRJsnuw&feature=related[/video]
İkinci fena. :D

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
@virtual worms Senin o avatarındaki çocugun akıbeti hakkında bir bilgin varmı acaba? :)

baran 14 yaşında arkadaşları ona maldonado diyor

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bir insan gerçekten seviyorsa fiziksel bir sorun olduğu haldede sevebilir eğer sen sırf kaza geçirdin diye senden uzaklaştıysa bırak en iyisi böyledir. onun gerçek yüzünü görmüş oldun.