Okan, Gülben show geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Gülben Ergen, Bayülgen'in yapımcılığında bir gece şovuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor...

Okan Bayülgen, Gülben Ergen'e bir talk-show programı hazırlığında. Herkesin bir sabah programı yapacağını sandığı Gülben Ergen, Bayülgen'in yapımcılığında bir gece şovuyla ekranlara gelecek. İşte ayrıntılar...

Derya Baykal'ın Show TV'deki programına konuk olan Gülben Ergen, Okan Bayülgen ile bir show programı yapacaklarını açıkladı.

Televizyon gazetesi'nin haberine göre, Bayülgen'in yapımcılığındaki program için Gülben Ergen, programın içeriği ve hangi kanalda yayınlanacağıyla ilgili olarak çok detaya girmese de şunları anlattı:

"Gündüz kuşağına bu sezon için girmeye kendimi hazır hissetmediğim için Okan Bayülgen ile birlikte gece talk-show programı yapacağım. Makina gibi hazırlıyor bütün içeriğini ve formatını. Aşağı yukarı 1 aydır konuşuyoruz. Dün gece toplantımız geç saatlerde bitti ve içerik ve format olarak içimize sindi. Okan bizim yapımcımız, patronum. Zor bir arkadaş ama seviyoruz kendisini de. Çok akıllı ve çok yaratıcı."

Gülben Ergen, bir süre önce sabah programı yapacağı haberleriyle ilgili olarak da "Bana sabah programı teklif edildi. Ancak, TGRT'de sabah programı yaptığım zaman izleyici çok farklıydı. Sabah ve öğlen ayrı birşey, seyirci de farklı. Şimdi benden sabah programı istendiği zaman bilemedim seyirciye ne yapacağımı. Sadece yemek yapıp sanatçı arkadaşlarımı ağırlasam; ama bir formatı, bir mesajı olsun istedim. O yüzden girmedim o işe. Belki seneye girerim" açıklamasını yaptı.

Kaynak

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
Okan Bayülgen'in eli varsa olayda güzel olabilir...

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
asdasd :D ne diyelim hayırlısı...

yashale

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gülben ergenin yapacağı şov ne kadar olur ki..

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Aslın da gülben ergen çok hoş bir kadın ama bu tarz programlar ona yakışmıyo yapamıyo yanı şarkıları çok hoş harika çok da seviyorum ama şovun tutulacağını zannetmiyorum

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Hayatımda gördüğüm en zeki, en başarılı insanlardan biri olan Okan Bayülgen bile Gülben Ergen gibi bir vaka ile çok fazla ekranlarda kalamaz. Biz Okan Bayülgen'i geri istiyoruz! Makinayı istiyoruz! Yine eskisi gibi sabahlara kadar sırf Okan Bayülgen'in talk showu için uykusuz kalmak istiyoruz! Gülben Ergen'i değil! >X< O gitsin sevgi pıtırlıklığına devam etsin! |) Tek üzüldüğüm boşa harcanan onca para ve emek. Okan'ıcığım boşuna yoruyor kendini. >X<

yashale

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gülben hoş bir bayan olabilir fekat birkaç gün önce bir röportajını izledim (sanırım ntv de idi, yanılıyor da olabilirim) zaten sevmezdim kendisini o konuşmalar tripler aman tanrım dedim. Gıcık oldum..

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar hakkınıda yemeyelm yaptığı şarkılarda çok hoş yani ;)