Öğretmene Ailece Dayak

Bu konuyu okuyanlar

ALPARS

Müdavim
Katılım
2 Ağustos 2011
Mesajlar
3,883
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
730320120504041857751.jpg

Samsun'da bir lisede görev yapan Beden
Eğitim
Öğretmeni Suat Salim Güner, evinin önünde, daha önceden tartıştığı öğrencisinin yakınları tarafından sopayla öldüresiye dövüldü.

Yaklaşık 2 hafta önce bir öğrencisinin annesiyle tartıştığı öne sürülen Kızılırmak Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Suat Salim Güner, akşam saatlerinde İshaklı Mahallesi Gençlik Sokak'taki evinin yakınlarında iki kişi tarafından dövülerek burnu ve çenesi kırıldı.

Olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

KIZIN DAYISI, ARKADAŞLARI İLE TOPLANIP DÖVDÜ

Bu gelişmeleri öğrenen kız öğrencinin dayısı 30 yaşındaki Cemil K., iddiaya göre yanına arkaşlarını da alarak öğretmen Güner’in evinin önünde bekledi. Cemil K. ve arkadaşları, eve gelen öğretmene sopalarla saldırıp vurmaya başladı.

Öğretmek kanlar içinde yere yığılınca da bırakıp kaçtı. Yüz ve çenesinde kırıklar oluşan, 3 dişi kırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluk ve şişlikler meydana gelen öğretmen Suat Salim Güner, Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, dayı Cemil K. ile saldırıya karıştığı öne sürülen arkadaşı 34 yaşındaki Ramazan B.’yi gözaltına aldı.

Bazı öğretmenler, darbedilen öğretmene destek amacıyla sevk alarak derse girmedi.
kaynak

Vay arkadaş doktor doktorluğunu,öğretmen öğretmenliğini yapamıyacak mı?
:cursing:
Sudan sebeplerle saldırıyorlar.YETER!
 

-Beneficence-

Müdavim
Katılım
10 Ocak 2012
Mesajlar
7,862
Reaksiyon puanı
31
Puanları
48
Bu hale getirmeleri tabiki yanlış ama olayın iç yüzü hala muamma suç kimde acaba.
 
Üst