Öğretmen İçin Tablet Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bsg18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bir öğretmenim için tablet tavsiyesi istiyorum.

Hafif olmalı.

En fazla 700-800 gr.

Ekran büyük olmalı.

Hızlı olmalı.

Word,Power point,Photoshop tarzı programları açabilmeli ve kasmamalı.(Apple tercih dışı.Çünkü word tarzı programlara 22 Dolar istendiği öğrenildi)

Kamera en az 5 mp olmalı.

Android işletim sistemi olmalı.

Yazılar büyütülebilmeli.

Kolay taşınabilmeli ve şarzı uzun gitmeli.

Marka önemli değil ama bilinmedik markalar olmasın.

Bütçe önemli değil.

En kısa sürede yardım istiyoruz,teşekkürler...

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kasımı bekle windows8'li tabletler gelecek.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
vodafone un tabletini (smart tab 10) öneririm, ben kullanıyorum saydığın özelliklerin çoğu tablette mevcut...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
asus transformer prime kullanıyorum güzel bir tablet fakat metal kasası yüzünden wi-fi yeterince iyi çekmiyor. fakat klavyesi sayesinde normal kullanımda 18 saat pil süresi sunuyor.

yeni nesil tabletlerda kullanılan android 4.0 işletim sistemi hala ios'a göre karmaşık yapıda. ancak yapısal olarak windows'a benzer bir kullanım sunuyor. örneğin sağ altda pil ayarlarını, ekran parlaklığını, wi-fi açma kapama gibi ayarları yapabiliyorsunuz. windows'daki başlat çubuğu gibi.

ben iki model arasında kalmıştım samsung galaxy tab 10.1 ve asus transformer prime

trasnformer prime'ın özellikleri
artıları
-metal kasası çok şık
-klavyesi ile usb desteği var.
-klavyesi ile 18 saat pil ömrü var ve ağırlığı 1123 gr. (klavyesiz 12 saat ve ağırlık 586 gr)
-asus güzel arayüz geliştirmiş android'in varsayılan arayüzünden çok daha iyi
-klavyesinde standart usb ve standard sd girişi mevcut (ana kasada microsd var ekstra olarak)

eksileri
-metal kasası yüzünden wi-fi ve gps'de bir miktar çekme gücü düşüyor. ancak kullanılmayacak kadar değil.
-asusun kılıf konusunda pek girişimi yok. kılıf bulmak oldukça zor
-kamerası 8mp fakat çok beğendiğimi söyliyemem.

galaxy tab'ın özelliklerini bilemiyorum muhtemelen wi-fi ve gps konusunda daha iyidir plastik kasasından dolayı.
ancak samsung'un sürekli farklı modeller çıkarması her modele güncelleme gelmemesi gibi bir risk doğuruyor.
samsung'da da klavye desteği var ancak klavyede pil desteği sunmuyor.

asus transformer prime'ın kamerasından bir örnek
asus_tfp_fotograf.jpg

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
vodafone un tabletini (smart tab 10) öneririm, ben kullanıyorum saydığın özelliklerin çoğu tablette mevcut...
Bende aynı tableti kullanıyoum. Başı kişilere arzalı tablet gelmiş bana öyle gelmedi ilk alan kişilerdenim. Çok iyi wifi çekiyor ve acayip iyi şarjı gidiyor bana. Tavsiye ederim hiçbir sorun yaşamadım. Rootlamadım .

ddyws

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bızde gorucekmıyız o tabletlerden merak edıyorum :)

egirgin37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğer ipadi sırf o uygulamaya verilcek paranın çok olmasından dolayı diyorsan jailbreak di ye birşey var yapması da çok basit. Bunun sayesinde istediğini bedavaya kullanabiliyorsun :D

MesutCULCUL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam ben de aynı özelliklerde düşünüyorum da, bir de herhangi bir konnektör,adaptör ile projeksiyon cihazlarına bağlanabilecek birşey de olsa iyi olur sanki?

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hocam benim detaylı bir bilgim yok yani hoca bana şu şu özellikleri yaz dedi sadece.Ama tavsiye gelirse çok memnun oluruz...

- - - Updated - - -

Hocam benim detaylı bir bilgim yok yani hoca bana şu şu özellikleri yaz dedi sadece.Ama tavsiye gelirse çok memnun oluruz...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
transformer prime video kaydı örneği
[video=youtube;RUh4UfvKKUQ]http://www.youtube.com/watch?v=RUh4UfvKKUQ[/video]

pirtix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1