serhatahmet
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0

bende ufak tefek darbeler aldim diyim o zaman gulerekten

Öğretmen dayağı mı o ne demek ben hiç görmedim ve yemedimSınıfın gülü idim yaa
her dönem takdir alır bütün sosyal faaliyetlere de katılırdım benim arkadaşım gibiydi canım hocalarım. Hepsine sonsuz saygı ve sevgilerimi iletiyorum.
bilimsel olarak da açıklamışsın yediğin dayaklarıdayak değilde ufak tefek şeyler oldu top 3 listesi yapacak olursam (tamamı ilk okulda)
1- başka bir sınıf öğretmeninin bana yumruk atma denemesi. fakat isabet ettiremedi duvara vurdu sevgili hocamız. (gerekçe öğretmenler zili sonrasında sınıf dışında bulunmak)
2- favoriden çekerek kaldırma (ayak parmakları ile duracak şekile getirme) sonrada tokat atma. öğrencinin cüssesine göre yere düşürebilir ben biraz iriceydim yere düşmüyordum.
(gerekçe: sınıf arkadaşın ile kavga etme burnunu kanatma)
3- 3 lü tokat combo. seri halinde 3 adet atılan tokatlar. (gerekçe: teneffüs zili çalmasına rağmen ezilmiş kutukola kutusu ile maç yapmak. halbuki berabere bitmesin diye altın gol yapmıştık)
neticesinde bundan 10 yıl önce bunları yaşadık. fakat günümüzde durumlar çok farklı. artık öğretmenine kafa tutan öğrencilerin devri.(ki öğrencinin dayak yemesini yeğlerim)
o zamanlar bile bu tür sert davranışlar genellikle nefretden dolayı değil disiplin amaçlı yapılırdı. bu sebepten ötürü ortaokul öğretiminde bu tür olaylara çok az rastlanırdı. nitekim ortaokulda benim başıma hiç gelmedi bu tür bir olay. ama sorunlu öğrencilere her zaman böyle davranırlardı.