Öğretmen Dayağı Yediniz mi?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Hiç unutmuyorum, bir gün montumu zil çalmadan giydim diye bayan müdür yardımcısından tokat yemiştim. Müdürden ve müdür yardımcılarından ne korkardık.

son.durak.27

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ilkokul ögretmenimden yemiştim gıcık bir kadındı hiç unutamam

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Defalarca. Hatta elimde sopa kırıldı bi kere. Dayak o kadar normal birşeydi ki bizim sınıfta, dayak hatıramız olmadı hiç. Öylesine benimsemiştik :D:D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
aha tam benim konum :D
ilk dayağımı ilkokul 1 de yedim..eldeli toplama yarışması yaptık.. en hızlı yapan bendim.. ödülüm tokat oldu :D
6 sınıfta işeğitimi hocasına "hocam bu ders çok gereksiz , makarna filan yapıyoruz" dedim ve yüzüklü yumruk yedim kafama (bayan hocaydı kendisi) :D
8 sınıftada müzik hocasından tokat yemiştimde nedenini hatırlayamadım.
lise son sınıfta müdür yardımcısı bana girişmişti sebep : voleybol oynarken smacı hocanın üstüne vurdum
top yüzünde patladı :D

asder55

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Eskiden öğretmenden korku vardı birazda olsun şimdi o korku kaldı mı? Sıkıyosa ders çalışamaydı.Ya şimdi korku şart bizim milletimize yoksa nesil tam serseri işe yaramaz bir hale gelecek gibi...

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
ilk sınıflarda sıra dayagı hariç yememişimdir :) İlkokulun son seneside direkten döndük :) kısacası yemedim :D

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
ilk okulda manyak bi öğetmen vardı oda bize denk geldi adı nebahat tı unutamadım kadını bkadın ödevleri kotrol ederdi masasına cagırır acardık defterleri bakardı bigün götürdüm 5 dk,10,dk
yok başını kaldırmıyo bekle bekle sıkıldım yerime gectim gecer gecmez başını kaldırdı yanına çağırdı baktı sonra defteri yüzüme bi çarptı feleğim şaştı kadın piskopattı bi kız vardı gün boyu döverdi kızı sivri burun çizmelerle tahta önünde tekmelerdi kızı moraltırdı bacaklarını kız acısından yalvarırdı vurma hocam diye o yalvardıkcao döverdi
ozamanın parasıyla 5 bin olan gereksiz bi kitabı almadık daha doğrusu para olmadığı için alamadık diye tokatlamıştı hayvan
orta okuldada müdür yardımcıısı müzik dersine girmişti bende arkadasla konusuyorum diye ellerimi tutup tokatladı herkesin önünde sonra odasına çağırıp başkasına siinirli olduğu için dövdüğünü söyledi özür diledi ama kabul etmiyorum dedim neden dedi döverken herkesin içinde dövdünüz ama özrü gizli diliyosunuz dedim kovdu beni:D:D
başkada yemedim :D:D

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ilkokulda uzun tahta cetvelle yediğimiz sıra dayağını hiç unutamam

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Öğretmen dayağı mı o ne demek ben hiç görmedim ve yemedim:)Sınıfın gülü idim yaa:) her dönem takdir alır bütün sosyal faaliyetlere de katılırdım benim arkadaşım gibiydi canım hocalarım. Hepsine sonsuz saygı ve sevgilerimi iletiyorum.

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ben Bi Müdür Dayağı Yemişim Off Off

Okulda Altta Kalanın Canı Çıksın Oynuyoruz Cogun Bırı Dedıkı Cama En Son Değen Yatar Herkes Cama Hücum Etmeye Başladı Başka Bı Cocuk Hızını Almadı Cama Bı Gırdı :D Çocğun Bileği Kesildi Eve Gitti PC'Nin Başına Oturdu Bizde Müdrün Yanına Gidip Okkalı Bi Dayak Yedik :D

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
dayak mı oda ne ? daha hiç yemedim güzelse yiyeyim :D

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Öğretmen dayağı mı o ne demek ben hiç görmedim ve yemedim:)Sınıfın gülü idim yaa:) her dönem takdir alır bütün sosyal faaliyetlere de katılırdım benim arkadaşım gibiydi canım hocalarım. Hepsine sonsuz saygı ve sevgilerimi iletiyorum.

İlkokulda ilk 3teydim ama ben bile yedim, öyle gül çiçek olunca olmuyordu ESKİDEN

ama yeni öğretmenlerde durumlar farklı diye düşünüyorum, hatta umuyorum

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
10 kere yemişimdir belki daha fazla :D:D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bana tekme tokat girişmişti bi keresinde :D

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
çok severdi beni öğretmenlerim :) yemedim :)

_HaMza_

Asistan
Reaksiyon puanı
4
7 sınıftan beri düzenli olarak haftalık-aylık belli olmuyo ama enerjim alıyo :Pdayak yiyorum:mrgreen:(şuan Lise 2ye gidiyorum:thumbup1:)

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Çoook :D Belkide Aranızdan En Çok Öğretmen Dayağı Yiyen Sevimli Öğrenciydim... :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
İlkolulda öğretmenler ziline kadar top oynayan sizmisiniz bakim :D

whiskers

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Şuan Lise3 teyim 1 Sene Kaldım.. Orta Okulda Yemediğim Dayak Yoktur Çalışkan Bir Öğrenciydim ama Kurallara pek uymazdım =)

mustekin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öğrenciliğimde çok dayak yedim bazısı haklı bazısı haksız. Öğretmenliğimde haksız yere okşadıklarım olmuştur ama çok nadir. Hiç bir öğrencime hakaret etmedim beyler hanımlar dedim. Buna rağmen kalkıp benim lakabım "ayı" diyenlerle karşılaştım, kendileri adam yerine konduğunda bunu algılayamayanlarla karşılaştım. yaşı 18 olduğu halde hala ilkokul bebesi gibi hareket eden düşünenlerle karşılaştım, öğretmenlerinin ağaç kavuğundan çıkıp okula geldiğini hatta robot olduğunu zannedenlerle karşılaştım. Dayak atılmayıp adam gibi konuşulduğunda sınıfa gelip ya hiçbir şey olmadı birkaç bir şey dedi saldı diyen idrak yolları iltihaplı çok gelişmiş çocuklarla karşılaştım.
Neyse bu liste uzar gider

bilgin2007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de öğretmenim öğrenciliğimde dayak da yedim haklı veya haksız başarılı bir öğrenci idim ama biraz da yaramazdım. şimdi sözüm öğretmen dayak atamaz diyenlere tamam dayak olmasın ama öyle öğrencilerle ve ortamla karşılaşıyorsunuz ki inanın ya kendinize zarar vereceksiniz yada öğrenciyi dövecen başka çaren yok siz hangisini tercih eedrsiniz...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
dayak değilde ufak tefek şeyler oldu top 3 listesi yapacak olursam (tamamı ilk okulda)

1- başka bir sınıf öğretmeninin bana yumruk atma denemesi. fakat isabet ettiremedi duvara vurdu sevgili hocamız. (gerekçe öğretmenler zili sonrasında sınıf dışında bulunmak)
2- favoriden çekerek kaldırma (ayak parmakları ile duracak şekile getirme) sonrada tokat atma. öğrencinin cüssesine göre yere düşürebilir ben biraz iriceydim yere düşmüyordum.
(gerekçe: sınıf arkadaşın ile kavga etme burnunu kanatma)
3- 3 lü tokat combo. seri halinde 3 adet atılan tokatlar. (gerekçe: teneffüs zili çalmasına rağmen ezilmiş kutukola kutusu ile maç yapmak. halbuki berabere bitmesin diye altın gol yapmıştık :D)

neticesinde bundan 10 yıl önce bunları yaşadık. fakat günümüzde durumlar çok farklı. artık öğretmenine kafa tutan öğrencilerin devri.(ki öğrencinin dayak yemesini yeğlerim)

o zamanlar bile bu tür sert davranışlar genellikle nefretden dolayı değil disiplin amaçlı yapılırdı. bu sebepten ötürü ortaokul öğretiminde bu tür olaylara çok az rastlanırdı. nitekim ortaokulda benim başıma hiç gelmedi bu tür bir olay. ama sorunlu öğrencilere her zaman böyle davranırlardı.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
dayak değilde ufak tefek şeyler oldu top 3 listesi yapacak olursam (tamamı ilk okulda)

1- başka bir sınıf öğretmeninin bana yumruk atma denemesi. fakat isabet ettiremedi duvara vurdu sevgili hocamız. (gerekçe öğretmenler zili sonrasında sınıf dışında bulunmak)
2- favoriden çekerek kaldırma (ayak parmakları ile duracak şekile getirme) sonrada tokat atma. öğrencinin cüssesine göre yere düşürebilir ben biraz iriceydim yere düşmüyordum.
(gerekçe: sınıf arkadaşın ile kavga etme burnunu kanatma)
3- 3 lü tokat combo. seri halinde 3 adet atılan tokatlar. (gerekçe: teneffüs zili çalmasına rağmen ezilmiş kutukola kutusu ile maç yapmak. halbuki berabere bitmesin diye altın gol yapmıştık :D)

neticesinde bundan 10 yıl önce bunları yaşadık. fakat günümüzde durumlar çok farklı. artık öğretmenine kafa tutan öğrencilerin devri.(ki öğrencinin dayak yemesini yeğlerim)

o zamanlar bile bu tür sert davranışlar genellikle nefretden dolayı değil disiplin amaçlı yapılırdı. bu sebepten ötürü ortaokul öğretiminde bu tür olaylara çok az rastlanırdı. nitekim ortaokulda benim başıma hiç gelmedi bu tür bir olay. ama sorunlu öğrencilere her zaman böyle davranırlardı.
bilimsel olarak da açıklamışsın yediğin dayakları :D

RealCeday

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Devir değişti artık. Öğretmenim ama hak eden öğrencilere kızmaktan başka birşey yapamıyorum. Aslında hak ediyorlar bazıları dayağı ama dayak atarsan bu sefer haberlere çıkarsın. Şikayet filan ederler. Nerde o eski öğretmenlik. Biz gık diyemezdik eskiden valla. Şimdiki öğrenceler bu kafayla bilmiyorum sonumuz hayrola...

scientific

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öğretmen tahtaya birini kaldıracak olsa ben her zaman çantayı karıştırır gibi yapardım.4. sınıfta öğretmen bu numarayı anladı kızdı ve tahtaya kaldırdı sorduğu soruyu yapamadım daha doğrusu yanlış yaptım.Sağlam 2 tokat yedim ve arkadaşlarımın gülmeleri arasında yerime oturmuştum.

Lisede de tarih hocası manyağın tekiydi hiç bir suçumuzun olmadığı halde canı sıkılınca sıra dayağı atıyordu bir gün delirdim açmadım elimi.Neden açmıyorsun diye bağırdı bende ona "ailem beni okula sen canın sıkılınca döv diye mi yolluyor?" diye bağırmıştım.Ve iyice sinirden ağladım.O gün hoca bana ve benden sonrakilere vurmamıştı ve dersi yarıda kesip bizi eve yollamıştı.O gün bugündür hiçbir hocadan dayak yemedim hiçbiriyle de ters düşmedim.

Yıllardan beridir hiç kimseyle de kavga etmedim sabırlıyımdır:)Ama haksızlığa gelince benden delisi yoktur....

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ewt fen hocasından dahası ailem hakkında ileri geri konuştu... özellikle rahmetli babam hakında bende ağlamıştım :crying::crying::crying::crying: