Öğretmen Dayağı Yediniz mi?

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Orta okulda hocayla kapışmıştık.Hocayı çözemiyordum türünün son örneğiydi galiba:D:D

Sonra bir arkadaşımıza sebepsiz yere bağırdı,eee bizde cevap verdik o öyle demedi böyle dedi fln:D

Sonunda tuttu yakamdan şap oraya şap buraya ama sonunda ben kazandım ben liseye geçince okuldan atılmış:D:D:D:D:D

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Evet yedim ilkokulda öğretmenim ve babam aynı kişilerdi.

Besonnen

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hersene yemişimdir dayagı cünkü cok yaramazdım ...ilk dayagı ilkokulda
en unutulmaz tekme askerde. ;)

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Ben birebir değil ama sıra dayağı yedim :D Askerdede üsteğmenden uçan yumruk yemiştim :D

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Ben Cuma günü çıkışta İstiklal Marşı biter bitmez sıradan fırlayıp gitmeye çalışınca ama kimse yerinden kıpırdamayınca kabak kemane konumuna düşüp hocadan aduket yemiştim. Meğer İstiklal Marşı sonrası konuşma varmış. :mrgreen:

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
ortaokul 1. sınıfta fen bilgisi hocası dönemin ilk dersinde cetveli elimde kırmıştı. tabi şimdiki çocuklar gibi gidip hemen ailemize şikayet edemiyorduk, hocanın üstüne bi de evden dayak yemeyelim diyorduk. o hocayı sürekli görürüm ama hiç selam vermem..

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Ben küçükken çok şımarıktım. Tembeldim ama bir kere sıra dayağı da yedik (cetvelle).

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ben resmen dayak arsiziydim ilkokulda. Arkadaslarima cok pis sakalar yapardim, elime on kere cetvelle vururdu ögretmen.

O kadar cetvel yedikten sonra o da kar etmiyordu. Ögretmen vurdukca gülesim geliyordu (acitmiyor diye), bu seferde parmaklarimin ucuna vuruyordu vicdansiz :P

En kötü sopayida arkadasin kicina sivri uclu kalemi batirinca yemistim. Oturmasiyla kalkmasi bir olmustu. Ögretmende bana iyi bir ziyafet cekmisti.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Ortaokulda temiz dayak yerdim.Dayaktan ziyade tokattı.Yorumlarda çoğunluk olarak fen hocaları hep tokatlıyormuş.Ne hikmetse bizimde fen hocamız tokatçıydı.Bizim çeteyi sıraya dizer tokatlardı her hafta.Ama hocaya hiç sinirlenmez veya küsmezdim.Çünkü hakediyorduk.Yediğim bütün tokatları ve cetvelleri haketmişimdir.Bir keresinde sosyal bilgiler dersinde çok konuşuyorduk.Kadın hoca bütün sınıfı ayağa kaldırıp cetvelle sıra dayağına çekti.Herkesin avucuna vuruyordu tahta cetvelle.Sıra bana geldi.Vurdu.Ben gülümsedim.Bumuydu dedim :D O zaman dedi parmak uçlarını göster.Parmak uçlarıma bütün gücüyle bam bam bam diye bi kaç kez vurdu.Müthiş acımıştı.Ama içime attım acıyı.Acınası ve ağlamaklı bi ifadeyle gülümsemeye devam ettim :D Hoca çileden çıktı.İkinci kez sınıfı sıra dayağına çekti.Sınıftaki kızlar isyan çıkardı.Bi kişi yüzünden niye biz dayak yiyoruz diye.O günden sonra sınıftaki kızlar bana cephe aldı :D

Ama en unutamadığım fen dersinde labaratuvardayken hocanın biizm çeteyi dışarı çıkarıp sıra tokadına çekmeseydi.Hayatımda öyle hiddetli tokat yememiştim.Nerden geldiğimizi şaşırdık.İlk normal tokadı atıyordu ardından hemen elinin tersiyle ikinci tokadı ters istikamette atıyordu.Boynumuz kırılıyordu "pat küt şak" diye :D Ama severdim o hocayı.

Yine ortaokulda inkılap hocamız şakayla karışık tekme tokat döverdi.Sınıfta köşe kapmaca şeklinde döverdi.O tekme sallardı biz kaçardık.Tokat sallardı eğilir kaçardık.En sonunda köşede sıkıştırıp tekme, diz, yumruk, tokat girerdi.Ama bu sırada gülerdik.İyi vururdu ama hocanın tarzı oydu.Kaçarken sıraları falan önüne çekip kaçardık.O da sıralara vurup geçerdi.Yine yakalardı.Tekme, tokat girerdi.Bizde eğilip korunmaya çalışırdık.Dayak bitince güzel dövdünüz hocam deyip oturur sohbete devam ederdik :D

Sonra liseye gelince hocalarla kavga etmeye başladım.Bi keresinde ingilizce öğretmeniyle vs.ye çıktık.Haksız yere beni merdivenlerden aşağı itti.Neredeyse düşüyordum.Sonra saldırdım üstüne.Küfür ettim.Arkadaşlar tuttu.Bir keresinde de yine müdür yardımcısı haksız yere bütün okulun önünde yakamı tutup artistlik yaptı.Eline vurdum.İndir elini dedim.Üzerine yürüdüm.O da üzerime yürüdü.Tam kafa göz giricekken geri vites yaptı.Seninle görüşecez dedi.Tabi dayak yiyeceğini biliyordu.Bende herkesin önünde bağırdım suratına.Gider yaptım.Otoritesi sarsıldı.O günden sonra düşman oldu bana.Gerçi lisede çoğu hoca sevmezdi beni.Öğrencilikten çok serserilik peşindeydik.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
İlkokul 1. sınıfta öğretmenin beni dövmediği günü hatırlamıyorum.Sanki sınıfta başka öğrenci yokmuş gibi ha bire döverdi beni.Bende kaçardım köyde babamların yanına.Babamda ertesi gün geri babaannemin yanına getirirdi.Okula başladıktan 1 ay sonra babam vefat edince hocanın dayakları daha bir çoğaldı.Yapacak bişey yoktu ne de olsa çok küçüktüm elimden birşey gelmezdi.Araya 15 tatil girince Hoca vefat etmiş, yerine de adam gibi bir adam geldi.

zantro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yine günlerden bir gün 5. sınıftayım istihbarat geldi yan sınıftaki çocuklar bizim sınıftakı kıza bakıyormuş. ben hemen
-nasıl bakar ? dedim.
neyse tenefüs oldu çağırdım bunların sınıfının manyagını 3 kişi geldiler sordum
-bakıyom ne olacak dedi
vay efendim nasıl der buna yumruğu atmamla beraber diğer ikisine şamarı yerleştirdim.
aldım bunu altıma veriyorum tokadı yumruğu o sırada katta çılgın zihni hoca nöbetçi bi kükreme
-seliiiiiiiiiiimmm
tüm bakışlar o yöne tabi benim ki de bakmamla beraber kafamın üstünden 100cm lik cetvelin döne döne geçmesi bir oldu peşinden bizi bi tuttu bu sefer sıra dayağı çatara patara dünyanın dayağını yedim o gün hocadan ilk okulda çok dayak yedimde hiç unutmadığım bu

sonra ortaokulda camı çerçeveyi indirdim diye müdür yardımcısından dayak yedim
bi kere üst okulla kavga ettik diye dayak yedim ama onu kimden yedim hatırlamıyorum o sırada odada 10 a yakın hoca vardı kombo yapmış olabilirler.
lise de kavgaya karıştık diye 4 kişi birden sıra dayağı yedik ama yazı ile anlatılacak bi dayak değildi okul müdürümüz şanı yürüsün ali zaman hocamız bi o duvara bi bu duvara vurduğu sallanıyor oradan oraya. ama perdelerini kaldırdığında kedi gibi bir insandı çok severim attığı dayaklarla adam olduk :)

bi gün kantine gidiyorum okulda üstümde ceket yok okulda da katti kural her erkek öğrenci ceket giyecek bende ne var levis ten aldığım sweet 11o tl para vermişim giymeden dururmuyum kantine giderken müdürün gördüğü koridoru kullanıyorum mecburi istikamet. sen tam o sırada ali hoca odasından çık beni gör gözgöze gel ben tabi uzamaya çalışırken tam göz temasımızı kaybetmiş duvarın sonuna gelmişim arkamdan bir ses ses değil kükreme
-teooomaaaaan la teomaaaaan geeeeeeeeeeeeeeeel

ürkek bakışlarla geri dönüp hocam ben mi dedim odama gel dedi odaya gittim baktım sakin.
-oğlum benim kurallarımı bilmiyormusun ?
-biliyorum hocam
-bu üstünde ki ne ? derken yaklaştı favorilerden yukarı kaldırdı benden hafif bir ııgghh sesi
-hocam işte su alıp sınıfa çıkacaktım hastayım üsüyorum çeketin altına giyiyorum
-hııımmm öylemi. dedi
bunu derkende yavaşca favorileri bıraktı ben tam kurtardık derken bi tokat yemin ederim gözlerimin feri gitti karanlık bi görüntü etrafta ses var görüntü yok
tahminim 1o snye sonra bulanık şekilde goruntu gelmeye başladı. hoca yerine geçmiş
seni bida burda gormeyeyim bu şekilde diye bende tin tin çıkarak sınıfa gittim

daha çok varda anlatacak şey ellerim ağrıdı aaah ah dönmek istiyor insan o günlere :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
zantro ne sıkmışsın bi selim bi teoman senin adın ziya olmasın :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lisede erkek hoca diklendi bayan hocaları görünce artistlendi bana bende yürü git diyorum hala dikleniyo. kafa atmamla hocaya yarım saat sonra babamı okulda gördüm :)))))) gerisi malum :)))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vay be konu açıldığında lise 3 deydim şimdi üniversiteyi bitirdim yeni :D okul hayatım boyunca boş yere hiç öğretmen dayagı yemedim yediğim dayakların hepsinde öğretmenlerim haklıydı yaramazlık işte ne yapalım :D

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
İlkokulda kel müdür yardımcısı uzun saç kontrolü yapıyordu benimde saçım uzundu tutup kafamı duvara vurmuştu vicdansız kendi saçı keldi bizimkileri kıskanıyordu herif

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Yazım kötü diye dayak yerdim varmı böyle birşey solağım diye yemediğim dayak kalmadı.

Dark-Blue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim bi arkadaşım var Emin diye. Çocuğun burnunda sorun vardı yavaşça vurunca hemen burnu kanardı. İlk okuldayken Yusuf hocamız vardı sınıf hocası. Bu Emin'i çok severdi neyse bi tenefüs oyun oynarken gözüm karardı çocuğa yumruk attım tesadüfen de burnuna geldi bu da çok oyuncu bi çocuktur ya hemen bağırdı felan sınıfa gittik dersteyiz Yusuf hoca Emre diye bi arkadaş vardı Emre'nin ne yaptığını hatırlamıyorum ama yanına çağırdı büyyyüüüüük bi sessizlik oldu hoca çocuğa iki tokat attı ama çocuğun beti benzi attı yerine gömüldü. Sonra beni çağırdı yanına gittim o zaman küçücüğüm nasıl korkuyorum Emin'e baktı bana bişey demeden aniden kafama bi şaplak sonra iki tokat ama tam beynime beynime gıkımı çıkaramadım acısından adam bana vururken terlemişti sonra yerime yolladı yemin ederim başım öyle bi dönüyordu ki hemen gözlerimi kapattım.
Sizde öğretmen dayağı yediniz mi ? Yazınca anılarım depreşti. Saygı ve sevgilerimle...

kaptan_07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Allah razı olsun hocamın biri iyi bi dövmüştü beni. ama artık öğretmen dayağı filan eskilerde kaldı şimdi yok şeyler

konuyu Hiç öğretmene dayak attınız mı? diye sormak lazım bence :(

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
1. ve 2. sınıfta yediğim dayağın hadi hesabı yok ama umursamazdım ödev yapmayanları sıraya dizerdi ve parmak uclarımıza vururdu hoca o küçücük ellerim elbete ondan hakkını alır.

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Beni dövmeye çalışan öğretmeni bir güzel pataklamıştım,konu mu açsam öğretmen dövdünüz mü diye..

Reaksiyon puanı
10,315
Yedik tabi yemeyen bizden değildir

aynen!
benim dönemimde beton yoktu hayatımızda...
okulumuzun bahçesi çimendi.
bıçak oynardık bir arkadaşla, zamanın nasıl geçtiğini anlamaz, dersin ortasında sınıfa girerdik.
ve tabii ağaçtan metreler kırılırdı topuk üzerindeki kaba et üzerinde.
yıl, 1970'lerin başlarıydı...
güzel günler, güzel zamanlardı vesselam.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bireysel olarak değilde toplu bir dayak seremonisinde banada denk geldi :D Hiç unutmam (şaka şaka o günden sonra ilk defa yeni aklıma geldi :mrgreen:) Adam bizi cetvelle filan değil dolabın kapağını kırıp odunla dövmüştü ya :D Baya toplu bir dayaktı 3 yada 4 tane sınıftı :D