Öğrencilere 24 Nisan Tatil Olacak Mı?

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
İstanbul’daki öğrencilere iki gün 23 Nisan tatili

626024430937.jpg

İstanbul Valiliği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ertesi günü olan 24 Nisan’da ilkokulların tatil edilmesi kararı aldı. Türkiye genelinde okulların tatil olup olmayacağı konusunda ise Milli Eğitim Bakanlığı kararı bekleniyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ertesi günü olan 24 Nisan'ın tatil olup olmayacağı konusundaki kafa karışıklığı İstanbul için sona erdi. Her yıl ilköğretim okullarının tatil edildiği 24 Nisan gününun bu yıl tatil edilmeyeceği söyleniyordu.

İstanbul Valiliği'nden il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine 3 Nisan 2013 tarihinde gönderilen yazıyla İstanbul'da 24 Nisan Çarşamba günü ilköğretim okullarının tatil yapacağı açıklandı. Valilikten gönderilen yazıda şu ifadelere yer verildi:

"2012-2013 öğretim yılı çalışma takviminde sehven '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 23 Nisan Salı günü kutlanacağı belirtilmiş ise de ilgi yönetmeliğin 11'inci maddesine göre, yeniden düzenlenmiş olup 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 23 Nisan Salı günü törenden sonra başlar 24 Nisan akşamı sona erer."

Diğer illerdeki ilköğretim okullarının 24 Nisan Çarşamba günü tatil olup olmayacağı ise Milli Eğitim Bakanlığı'nın alacağı kararla belli olacak.

Bursalı öğrencilere okullar 24 Nisan'da tatil

İstanbul Valiliği'nin ardından Bursa Valisi Şahabettin Harput , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ertesi günü olan 24 Nisan’da ilkokulların tatil edilmesi kararı alındığını Bursa Hakimiyet Gazetesi'ne açıkladı.

Bursa Valiliği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ertesi günü olan 24 Nisan’da ilkokulların tatil edilmesi kararı aldı. Türkiye genelinde okulların tatil olup olmayacağı konusunda ise Milli Eğitim Bakanlığı kararı bekleniyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ertesi günü olan 24 Nisan’ın tatil olup olmayacağı konusundaki kafa karışıklığı Bursa için sona erdi. Her yıl ilköğretim okullarının tatil edildiği 24 Nisan gününun bu yıl tatil edilmeyeceği söyleniyordu. Vali Harput Bursa'da 24 Nisan Çarşamba günü ilköğretim okullarının tatil edildiğini açıkladı..

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Saçmalığa bak.Ne Tatili be kardeşim.Kar yağdı Tatil,güneş açtı tatil,öğretmen hasta tatil.Nasıl bir Eğitim Sistemimiz..! var.Anlamadım gitti.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Artık tatil için bahane veya özel neden aramaya gerek yok.. Kafaya estikce tatil

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Çoğu öğrenci törene bile gelmiyordur, tören yapılırken horul horul uyuyorlardır.. Törende görevli öğrenciler ile onların akrabaları kalabalık yapmaya yetiyordur.

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Ya abicim birakin tatil olsun. Lise 4uz azcik uyku gorelim :)

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
abi biz gidiyoruz oyle deme sinav zamanalari.. sunlar bi bitsin gitmeyecegiz tabiki :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bi de bizim yonetim sıkı devamsizlik affi yok.

hidoriumen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına hediye ettiği bir gün,ilkokul yıllarımda neşe içinde kutlardım.Bugünlerde o neşeyi çocukların gözlerinde göremiyorum.Varsa yoksa "tatil mi?,tatil mi"...Önemli olan hatırlamaktır arkadaşlar!Unutmamaktır!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gençler "tatil ohh uyuyuakkkk biraz"
biraz daha büyük kişiler "ne tatili ya kafaya estikçe tatil olur mu böyle"
işte hayat.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, önceki yıllarda olduğu gibi 24 Nisan'da ilk ve ortaokul öğrencilerinin tatil yapacağını bildirdi.

Avcı, Türkiye-Gine Ticaret, Ekonomi ve Teknik İşbirliği Karma Komisyonu 2. Dönem kapanış toplantısının ardından yaptığı açıklamada, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ertesi günü, ilkokul ve ortaokulların tatil olacağını ifade etti.

Haberturk

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
üniversitelilere niye yok yahu :S

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Süper Bir İcraat...
Tebrikler....!

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Ne yani? tatil de mi yapmayahh. :P

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Atatürk o bayramı çocuklara armağan etmiş. Sen 19 Mayıs'ı bekle, haydi bakalım. :D

EnginneRmz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
üniversitelilere vize final haftası dışında hergün tatil yeaaah :D

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Abi mükkemel olurdu üniversiteyede tatil cumartesi pazar bile vizem vardı uykusuzluktan gözlerim çöktü şu 2 haftadır

kadir_aslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ögrencilere tatil olduda ya biz özel sektörde çalışan vatandaşlara neden olmuyor...