OgrenciEsya.com

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
IDE olarak Visual Studio 2010 dil C# database olarak ise MSSQL kullandım. :) Gerisi Css javasctip vb..
Neden sorduğunuzu bilmiyorum ama arkadaşın biri girip sitede bir şaka yapmış sağolsun :P

Önemli olan fikrimin peşinden koşmak :) Tutacağına inanıyorum..

Arkadaşın biri siteye girip hoş bir şaka yapmış test için oluşturduğum 'a' kullanıcı adı şifreyi çözmüş teşekkürler kendisini :rolleyes:
tutmasını çok isterim zamanın da çok çekmiş biri olarak :) dediğim gibi fikir çok iyi yolun açık olsun.

tribalkinq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir öneride bulunayım Resimsiz ürünlerin ilanını yasakla.Herkes alacak olduğu ürünün resmini görmek istr

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Mesaj göndere tıklayınca anasayfaya geri dönüyor.

muratgurcemal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir öneride bulunayım Resimsiz ürünlerin ilanını yasakla.Herkes alacak olduğu ürünün resmini görmek istr

:) Açıkçası bu konuda gelen ikinci öneri. Her ne kadar alacak kişi resmi görmek istese de , ilanı giren kişinin giriş sırasında resim ekleme imkanı olmayabilir. Belki ilerleyen zamanlarda dediğiniz daha mantıklı olabilir.

Mesaj göndere tıklayınca anasayfaya geri dönüyor.

BETA aşamasında olduğu için bazı eksiklikler var. Mesaj gönderme şu anlık sadece ilan altında bulunan "Mesaj Gönder" butonu ile yapılmakta.

Bu hafta içerisinde yeni tema yüklenerek eksikliklerin bir kısmı tamamlanacak.

muratgurcemal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fikir güzel, tasarım berbat..

Ayrıca üniversiteler arasında ODTÜ yok mu yoksa ben mi göremedim :)

Güzel fikir, tasarımın geliştirilmesi gerekir. Başarılar..

Harika projede o site nedir ya. Bnce siteyi değiştirmeden reklamlara girişmeyin

Çok yaratıcı bence tutar ama sizinde söylediginiz gibi tema güven vermiyor :)

Mesajlar peş peşe olacak ama :D tasarımda bazı değişiklikler yaptık, acaba tekrar bir fikir belirtebilir misiniz :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Eskiye göre daha iyi ama temadan ziyade ilk dikkat çeken resimsiz ilanlar oluyor bu seferde :)

muratgurcemal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eskiye göre daha iyi ama temadan ziyade ilk dikkat çeken resimsiz ilanlar oluyor bu seferde :)

Onlara şöyle bir çözüm getirmeyi planlıyorum aslında :D Her kategori için temsili resim ekleyeceğim, resim koymak istemezler ise o temsili resim gelecek. Örneğin , Buzdolabı ilanı verip resim eklemez ise resim yok yerine temsili bir buzdolabı resmi gelmesi daha iyi olacak galiba :)