Öğrenci Sitesi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
www.ogrenci.gen.tr

Amacımız sadece öğrencilerden oluşan bir site yapmaktı.

Tartışma,eğlence,kültür sanat hepsi iç içe oldu.

Ortamda öğrencilerden oluşunca ortaya çok güzel işler çıktı.

sitemiz yeni acıldı ancak önceden yaptıgımız öğrenci siteleri kısa sürede başarıya ulaştıgından aynı başarıyı son sitemizden bekliyoruz..

Anasayfamıza joomla ile güzel bir portal hazırlanıyor. Cok yakında o da hizmete girecektir.

Freeborn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öğrenci siteleri arasinda en iyisini yapmaya calistik umarim basarili olmszdr

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Mustafa Kemal'in resmini giriş sayfasına yapıştırdın da hafız, keşke hemen altındaki yazıda Türkçe dil desteği olan bi' yazıtipi kullansaydın. Pek bi' çelişik göründü. Evet çelişik. :)

Freeborn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mustafa Kemal'in resmini giriş sayfasına yapıştırdın da hafız, keşke hemen altındaki yazıda Türkçe dil desteği olan bi' yazıtipi kullansaydın. Pek bi' çelişik göründü. Evet çelişik. :)

Güzel demişsin de cevabı da kendin vermişsin font'un Türkçe karakter desteği yoktu.

Ama Türkçe'nin kullanımında bir problem olmadığı için sorun olmadığını düşünüyorum yalnızca fontsal(saçma bir kelilme) bir sorun..

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Iyy yine mi forum sitesi

Freeborn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu yorumu bir forumda yapman da kendinle çelişmen manasına gelir ki hiç tasvif etmiyorm

turkuaz63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
keşke biraz amacına hizmet etseydi.şimdi bu forumla herhangi bir forum arasında fark göremiyorum.kategoriler falan hep aynı..bir öğrencinin bu siteye girmesi için bir nedeni olmalı bence..:wassat:

Freeborn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Temayı yeniledik konuları biraz daha düzenledik... Öğrenci için uyumlu hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz.

dogrucudavut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu yorumu bir forumda yapman da kendinle çelişmen manasına gelir ki hiç tasvif etmiyorm

Türkçe'de "tasvif" diye bir kelime yoktur,"tasvip"tir doğrusu..
İkinci olarak,sıradan bir forum sitesi,öğrencilere özel ne yapıldığını anlayamadım..Her basit forum sitesinde olduğu gibi,en çok konu "geyik,muhabbet,komik yazı" bölümlerine açılmış..

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Siteye girişimi Kaspersky engelledi... Nedeni; Trojan-Downloader.JS.Psyme.alj

Edit: Sorun çözüldü...Giriyor..

Freeborn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Türkçe'de "tasvif" diye bir kelime yoktur,"tasvip"tir doğrusu..
İkinci olarak,sıradan bir forum sitesi,öğrencilere özel ne yapıldığını anlayamadım..Her basit forum sitesinde olduğu gibi,en çok konu "geyik,muhabbet,komik yazı" bölümlerine açılmış..

tasvip'tir haklısınız.. yanlış yazmışım.

Ancak geyik, muhabbet, komik yazı bölümlerinin en aktif konular oldugu tezinize katılamayacağım...

Nitekim Tartışalım, aklımıza takılanlar, ... olsaydı?, kitap

bölümleri de aynı oranda konu ve yazıya sahiptir. Taraflı bir açıdan bakmanız yakışmıyor. :)

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Arkadas Antivir senin sitene sokmuyor beni.Sanirim ana sayfada birseyler var cikan uyariyi asagida veriyorum

v7b60l.jpg

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
üstteki "siteye giriş için resme tıklayın" ın amacını anlamadım
kocaman resim konulmuş.üstüne gelince parmak işareti çıkıyor.hepsini geçtim zaten resimde giriş için tıklayın yazıyor

Freeborn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim kazuya day walker da aynı sorunu iletti.

Şuan smf'nin sitesinden baktım neden olduguna ve ilgileniyorum.

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
usta forumun anasayfasındaki rezillik nedir ya.Atatürk ün resmini koymuşsunuz.yanınada "Öğrenci sınava bir gün kala çalışandır" yazmışsınız.ya yazıyı silin yada resmi kaldırın

Freeborn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
üstteki "siteye giriş için resme tıklayın" ın amacını anlamadım
kocaman resim konulmuş.üstüne gelince parmak işareti çıkıyor.hepsini geçtim zaten resimde giriş için tıklayın yazıyor

Html ' nin özelliğinden dolayı parmak işareti çıkıyor. Diğer dediğinle hemen ilgileniyorum.

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bende onu diyorum işte.link olduğu belli oluyor.üstteki kırmızı yazı çirkin durmuş yani.

Freeborn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O kodları başka siteden almıştım ve o sitenin resminde " Giriş için tıklayınız " yazmıyordu o yüzden böyle bir durum oluşmuş... İlgileniyorum, forum banner'ini düzenledim

Freeborn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sitedeki her türlü sorun çözüldü.

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
simdi kusura bakma kardes elestirecegim ve bu elestiri senin iyiligin icin olacak.Daha once sitenin ana sayfasinda,trojan benzeri bir sey var demistim.Sende duzeltmissin.Simdi sitene girip incelemek istedim..Ogrenci sitesi isimli bir forum kurmussun.Buraya kadar bir sorun yok.Fakat bu sitedeki beklentin nedir? Amacin nedir.Sitenin kurulus gayesi nedir? *Benim gozlemlerime gore,sitenin siradan forumlardan hic bir farki yok.Bir ogrenci senin sitene girdiginde,ne bulacak? Ogrenci icin farkli neyin var? site icindeki basliklardan sadece "Öğrenci merkezi" olani konuyla alakali.Bence olmamis.Ogrenciyle hic bir alakasi olmayan siradan bir forum kurmussun.

umutgngr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üye olamadım 'kayıt olma işlemleri aktif değil.' yazıyor.

angoren

Doçent
Reaksiyon puanı
5
açıkçası beğenmedim. öğrenci sitesi deniyor ama gerçek anlamda ders çalışan bir öğrenci için hazırlanmamış bu site. istediği ders ve ödev hakkında bilgi bulabileceği ne konu başlığı var ne de başka bir şey. sadece öğrenci merkezi başlığı var diğer kısımlar tamamen boş vakitleri değerlendirmek için. ama emek her şeye değer.

Freeborn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
simdi kusura bakma kardes elestirecegim ve bu elestiri senin iyiligin icin olacak.Daha once sitenin ana sayfasinda,trojan benzeri bir sey var demistim.Sende duzeltmissin.Simdi sitene girip incelemek istedim..Ogrenci sitesi isimli bir forum kurmussun.Buraya kadar bir sorun yok.Fakat bu sitedeki beklentin nedir? Amacin nedir.Sitenin kurulus gayesi nedir? *Benim gozlemlerime gore,sitenin siradan forumlardan hic bir farki yok.Bir ogrenci senin sitene girdiginde,ne bulacak? Ogrenci icin farkli neyin var? site icindeki basliklardan sadece "Öğrenci merkezi" olani konuyla alakali.Bence olmamis.Ogrenciyle hic bir alakasi olmayan siradan bir forum kurmussun.

Öncelikle eleştirin için teşekkür ediyorum.

Konuyu eleştirileri alıp daha iyiye yönelmek için açtım amacım poh pohlanmak ve aferim süper olmuş demeyenlerle tartışmaya girmek değil...

Siteyi kurarken anasayfa kurup burada öğrencilerle ilgili video, etkinlik ve çeşitli haber ve paylaşımları olması, bunlara ek olarak bir forum tasarımı olarak düşünmüştüm.

Öncelikle olarak forumu açmak zorunda kaldım ve bu sırada joomla'dan anlayan biri ile anlaştım ( ücretli )

Joomla portal kuracaktı ancak işin yarısında ortadan kayboldu. İşin yarısını bitirdiği için hakkının olduğunu düşünüp başka birisiyle anlaşmıyorum. Ancak 1 ay içinde iyi bir anasayfa tasarımı ile öğrenci arkadaşlarımızın ilgisini çekecek bir anasayfa sunacağımızı düşünüyorum.

Freeborn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
açıkçası beğenmedim. öğrenci sitesi deniyor ama gerçek anlamda ders çalışan bir öğrenci için hazırlanmamış bu site. istediği ders ve ödev hakkında bilgi bulabileceği ne konu başlığı var ne de başka bir şey. sadece öğrenci merkezi başlığı var diğer kısımlar tamamen boş vakitleri değerlendirmek için. ama emek her şeye değer.

Sitenin çoğunluğu lise ve üniversite öğrencisi... Sorunumuz olduğunda birbirimize forumda yardımcı oluyoruz ancak o an için kimsenin işine yaramayan bilgileri paylaşmadığımız doğrudur.

Tartışalım bölümünde beyin jimnastiği yapılıyor, ders çalışan öğrenciler girip, beyin fırtınası yapabilirler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...