Öğrenci İçin Telefon Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Madao
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Madao

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhabalar 10.sınıfa giden bir öğrenciyim yazın bir işe gircem ve bir telefon alacağım bana şarjı uzun giden (çok oyun oynarım), tasarımı şık, malzeme kalitesi güven veren, arayüzü akıcı ve hafif, ekran kalitesi ve boyutu büyük (en fazla 5.7") bir telefon lazım ve piyasada binlerce akıllı telefon var ve karar vermek zor maks. 2000 TL bütçem olacak muhtemelen yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

telefonmeraklıs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu anlık hTC One M9 güzel ama bir de LG G4 , SONY XPERIA Z4 çıksın öyle karar ver :thumbup1:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Z3 bence senin icin gayet uygun bir telefon. Sarji performansi kamerasi herseyiyle seni baya tatmin eder uzun zamanda goturur.

Madao

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Z modellerinden birini almaya karar verdim gerek tasarımı gerek diğer özellikleri olsun insanı cezbediyor açıkcası. Bir şey daha soracağım z2 hâlâ alınırmı forumlarda çeşitli kronik sorunlardan bahsediliyor. Birde Z4 çıkınca Z3 nekadara düşer?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
alıcaksan Z3 alabilirsin Z4 çıkmasını bekle fiyatı düşer acele etme haziran temmuz gibi telefon al elindeki makine ile yaza kadar idare et Sana fikir vermek istiyorum Su senin için çokmu önemli ? Telefonu sürekli suyamı sokucaksın ?
Asus Zenfone 2 alabilirsin hem 2bintl bir para sana artar üstüne giysi yada ayakkabi kişişel ihtiyacını görürsün fazla para vermene gerek yok alt tarafı telefon alo diyiceksin internete giricek oyun oynıycaksın bir bilgisayar yada laptop değil aşırı oyun oynıyınca her cihaz ısınma yapar Asus zenfone 2 kamerası elbetde Z3 yada Z2 kadar olamaz yinede senin kendi kararın ne çok para verdim şu telefona deme ben Lg G2 kullanıyorum telefondan soğudum Z2 kullandım bir artısı kamera 20Mp suyun altında video ve fotoğraf çekimi yapıyorsun başka havası yok Asus Zenfone 2 araştır bak paranın fazlası cebinde kalsın sana lazım olduğunda harcarsın.

Madao

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alıcaksan Z3 alabilirsin Z4 çıkmasını bekle fiyatı düşer acele etme haziran temmuz gibi telefon al elindeki makine ile yaza kadar idare et Sana fikir vermek istiyorum Su senin için çokmu önemli ? Telefonu sürekli suyamı sokucaksın ?
Asus Zenfone 2 alabilirsin hem 2bintl bir para sana artar üstüne giysi yada ayakkabi kişişel ihtiyacını görürsün fazla para vermene gerek yok alt tarafı telefon alo diyiceksin internete giricek oyun oynıycaksın bir bilgisayar yada laptop değil aşırı oyun oynıyınca her cihaz ısınma yapar Asus zenfone 2 kamerası elbetde Z3 yada Z2 kadar olamaz yinede senin kendi kararın ne çok para verdim şu telefona deme ben Lg G2 kullanıyorum telefondan soğudum Z2 kullandım bir artısı kamera 20Mp suyun altında video ve fotoğraf çekimi yapıyorsun başka havası yok Asus Zenfone 2 araştır bak paranın fazlası cebinde kalsın sana lazım olduğunda harcarsın.

G3,G2 gibi yuvarlakımsı tasarımları beğenmiyorum köşegen tasarımlar daha bir güzel geliyor bana tasarım görecelidir sizede hak veriyorum. Alacağım telefonu en az 3-4 yıl kullanacağım suya ve toza karşı dayanıklı olması bana göre bir + puandır suya dayanıklı diye illa havuza girmek gerekmez yağmur altında su geçirirmi acaba diye bir derdim olmaz haksızmıyım sizce hocam? Zaten işe de telefon almak için gireceğim. :mrgreen:

le_vlo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Z3 sizin için biçilmiş kaftan o zaman.

carsi41

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şarj konusunda ben sony ve lg nin iyi olduğunu düşünüyorum ancak sony alması öneririm. z4 muhtemelen 2000 üzeride olacaktır z3 veya z3c alabilirsin işini görür.

Teknoartistik

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşların tavsiye ettiği modellere katılıyorum yalnız samsung alma lg, sony,htc bana göre daha düzgün telefonlar üretiyor

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Uzun şarjlı gitmesini istiyorsan 3310 al :) 1 hafta garantili :D tasarımı şık :) malzemesi iyi .

batos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
s4 yada s5 yada lg g2 yada note 3

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence kesinlikle m8 almalısın aradığın kriterlere en uygunu o şuanda ama note 4 te düşünebilirsin