Cevabın için teşekkürler ama bu kadar güçlü bir laptopa ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum makul ve iş görcek fiyata birşey diyemem sadecene makul birşey olsun yeter 2000 tlMerhaba,
Acaba bütçenizi yazar mısınız? Eğer 3500 TL gibi fiyat bandı size uygunsa ben Lenovo Ideapad V330-15IKB 81DE0081TX modelini kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ederim![]()
Anladım. O zaman sana bakmaman gereken modelleri söyleyeyim. Hometech gibi adı olmayanlar, Casper ve HP onun dışında pek sıkıntı yaşayacağın modeller olmaz. Sen seçtiklerini buraya bırak, birlikte seçelim.Cevabın için teşekkürler ama bu kadar güçlü bir laptopa ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum makul ve iş görcek fiyata birşey diyemem sadecene makul birşey olsun yeter 2000 tl
Anladım. O zaman sana bakmaman gereken modelleri söyleyeyim. Hometech gibi adı olmayanlar, Casper ve HP onun dışında pek sıkıntı yaşayacağın modeller olmaz. Sen seçtiklerini buraya bırak, birlikte seçelim.
En bakma dediklerim markalardan atmışsın![]()
Tabletler
En iyi tablet modelleri uygun fiyatlarla Turkcell Pasaj'da. Tablet fiyatları ve çeşitleri peşin veya taksit seçenekleri ile bir tık uzağınızda.m.turkcell.com.tr
![]()
HP 15-BS153NT 4UK80EA Core i3-5005U 4 GB 1 TB 15.6 inc Windows Laptop - Notebook Fiyatları
HP 15-BS153NT 4UK80EA Core i3-5005U 4 GB 1 TB 15.6 inc Windows Laptop - Notebook modelleri en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri.com'da! HP 15-BS153NT 4UK80EA Core i3-5005U 4 GB 1 TB 15.6 inc Windows Laptop - Notebook modellerinin ürün ve yorumlarını karşılaştır, en uygun fiyatını kaçırma.www.cimri.com
![]()
Casper Laptop & Notebook Modelleri - Teknosa
Casper Laptop ve notebook modellerini keşfedin! İş, oyun amaçlı ve günlük kullanıma uygun Casper laptop & notebook fiyatları ve modelleri şimdi Teknosa'da.www.teknosa.com
Çok araştırdım ama bu tür bu fiyatta arıyorum ama ışlemicisi i3 filan olsun istiyorum bildiğin laptoplar varsa yazarsan iyi olur
TeşekkürlerEn
En bakma dediklerim markalardan atmışsınBen bugün bir bakayım, yazarım akşam gibi.