Öğrenci Banka Hesabı Açmak . Anlayanlar Bakabilir mi :)

can9999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar
Lise öğrencisiyim Yasım 16 sayılır.
Kendime banka hesabı açmak istiyorum. Fakat hangi bankadan açmak daha iyi olur bi karar veremedim. Yıllık aldıgı ücret falan varmış tam olarak anlamadım.
Birde Hesabı açtırınca internetten alışveriş yapabiliyormuyuz yani normal kart gibimi oluyor . Detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirim. Hesabı açtırınca baska birşey açtırmam gerekiyormu vs anlatırsanız sevinirim
Şimdiden teşekkürler :))

ahmtyks

Asistan
Reaksiyon puanı
2
lise öğrencilere öğrenci hesabı diye birşey açılmıyor benim bildiğim kadarıyla üniversite okuman gerekiyor yıllık hesap işletim ücreti alınmıyor ,internetten alışveriş yapamazsın sadece kredi kartları yapar ancak 3dsecure olan bazı hesap kartlarıyla alışveriş yapmıştım akbank kartıydı, akbanka gidip sor ama dediğim gibi öğrenci hesabı olmaz

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Ben de öyle biliyorum. 18 yaşından büyük olman lazım yani üniversite öğrencisi olmalısın.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Merhaba arkadaslar
Lise öğrencisiyim Yasım 16 sayılır.
Kendime banka hesabı açmak istiyorum. Fakat hangi bankadan açmak daha iyi olur bi karar veremedim. Yıllık aldıgı ücret falan varmış tam olarak anlamadım.
Birde Hesabı açtırınca internetten alışveriş yapabiliyormuyuz yani normal kart gibimi oluyor . Detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirim. Hesabı açtırınca baska birşey açtırmam gerekiyormu vs anlatırsanız sevinirim
Şimdiden teşekkürler :))
babanla gidip açtırabilirsin. öğrenci olduğun için hesap ücreti almazlar diye biliyorum. Açtırırıken söylersin net işlemlerine açık olmasını.

murat_57_

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Akbank exi26 lise ogrencileri icin velisi ile birlikte gittiginde acilabilir senelik olarak 10tl kart ucreti aliyor. Alisveris yapamazsin cogu siteden kredi karti gibi olmaz yani. Onun icin anca garanti moneycard var kredi karti gibi kullanabiliyorsun.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
velin ile git hesap açılır diğer olay üniversiteli hesabı o ayrı arkadaşlara bakma sen :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kredi kartı istiyorsan velin ( ana/baba) kimse ek kart çıkarabilirsin.

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Gittigidiyor.com'dan atm kartı ile alışveriş yapabilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iş bankasında ilk imza hesabı açabilirsin hesap işletim ücretide almıyorlar bide Akbank var neo meo hesap diye