Oğlum bak git' film oluyor!

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Oğlum bak git' film oluyor!

351869167937.jpg

Yavuz Seçkin, dayanamayıp filmin afişini Facebook’a yükleyince sürpriz bozuldu.
'Oğlum bak git' film oluyor Son günlerde fenomen haline gelen 'Oğlum bak git' videosu neredeyse herkesin gözdesi. Sanal alemde tıklanma rekoru kıran 'Oğlum Bak Git' videosu başarılı işlerinde ortaya çıkmasına zemin hazırlamıştı.

Yavuz Seçkin, dayanamayıp filmin afişini Facebook'a yükleyince sürpriz bozuldu. Ortaya çıkan filmin oldukça komik olacağını düşünen izleyicileri bu konuda haksız sayılmaz. 'Oğlum bak git' filminin senaryosunu Şeyda Delibaş, yönetmenliğini ise Haydar Işık yapacak.

AFİŞİ FACEBOOK'A YÜKLEDİ

Yavuz Seçkin, herkesten sır gibi saklanan ilk filminin sürprizini yine kendisi bozdu. İnternete yüklenen ve ana haberlere bile konu olan "Oğlum bak git" videosundan yola çıkılarak aynı adla çekilen filmin tanıtımını bekleyemeyen komedyen, afişi Facebook'a yükleme hatasına düştü.

TANITIM BİR HAFTA SONRA

Senaryosunu Şeyda Delibaşı'nın yazdığı, Haydar Işık'ın yönettiği "Oğlum bak git"te Yavuz Seçkin'in yanı sıra Arzu Yanardağ, Çetin Altay, Selahattin Taşdöğen, Orhan Aydın ve Sibel Gökçe rol alıyor. Filmin tanıtımı bir hafta sonra yapılacak. (Kaynak: Bugün)

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Milletin işi gücü yok valla ya.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Arkadaş para gelsin de nasıl gelrse gelsin her türlü saçmalığa varlar.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Filmin galasına çöpçü ve çocukda çağrılsın. Çöpçü çocuğu tekrar dövsün iyi reklamı olur filmin. Büyü filminin galası gibi. Reklam olsun diye insanları çatır çatır yakacaklardı nerdeyse. Osman Yağmurdereli'yi de rahmetle anıyorum bu vesileyle.

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Çocukla çöpçüye telif hakkı için para verecekler mi?

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Filmin konusu sadece kızdırma mı olacak... Film olması gereken şeyler bitmez.

Reaksiyon puanı
4
pes artık.bu bize turk halkına ıyı egitim verilmediğini gösterıyor.bu filme gidenleri görünce daha çok üzülecegim.sanattan film den,futbol dan, bi haberiz arkadslar.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
2000 kişi izlerse öpüp başlarına koysunlar. Yavuz Seçkin kim arkadaş ya? Hangi rolde oynayacak? Çocuk? Çöpçü? Çocuğun arkadaşı? Kameraya çeken arkadaşı? Çocukla röportaj yapan muhabir? Röportajı çeken kameraman? Saçma sapan işler.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Bu ülkede Recep ivedik diye bir filim yapıldı ve tuttu neden bu tutmasın ki ;Bir de her Aşk , entrika,saçma tarih filimleri mi görmek istiyorsunuz Belki sinemaya farklı bir soluk katar .

Birde bizim senaryo yazarların beyninde tasarladığı filimler her başka paralel evrendeki başka Türkiyede geçiyor neden mi ;Dizi onlarca sezon devam etse bile cenaze harici sahnelerde ezan sesi duyamazsiniz(halbuki ıstanbulu ve bu anadolu topraklarında günde 5 vakit binlerce minareden Ezan sesi yükselir) ama filimlerde yok neden acaba .2)Tarih diye çekilen absürd dahada ilerisi söylemek gerekir ise rezalet filimlerde bu toplumun ceddine en ağır hakaret itham bulunulur (senaristler başka paralel evrenin Türkiye sinden geldiği için olabilir yada toplum mühendisliği.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Adamların suçu yok ki. Mevzu sosyal ağlarda bu kadar tutulursa elbette yollarını bulmaya bakacaklar.

Bizdeki sinema sektörü sanatsal değil maddi, bunun ayırdına varmalıyız artık. Bu adamların Türk sinemasına ne katarım, izleyiciye ne katarım gibi bir dertleri yok. Cebimi nasıl doldururumun derdindeler ve gayet de güzel bir kaz bulmuşlar yolmak için.

immortim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pek sanmıyorum ama Eğer gercekse iyice b*kunu çıkardılar piyasanın. böyle devam ettikce bu toplum bi gıdım ilerleyemez. sonra biz dünyanın en ileri toplumuyuz dünyaya bedeliz diye dolaşırız ortalarda sap sap. sinirlendim yaa.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Bişeyin .okunu çıkarmakta üstümüze yok

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
tanıtım çıkdığı zamn onuda paylaşırsanız çok seviniriz

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sinemacılık ve mizah anlayışımızı ayakta alkışlıyorum.. işte bunlarda komedyen

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Bu ne kepzelik arkadaş. Recep İvedikte bile iyi kötü orjinallik vardı. Bu filme gidenin zekasından şüphe ederim.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bu sinema sektöründekiler harbiden işsiz.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
sinema girişinde IQ testş yapılmasını istiyoruz

immortim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yazıklarrrr olsun be bune saçmalıkkk

Bişeyin .okunu çıkarmakta üstümüze yok

YAVUZ SEÇKİN sana kısaca BSG uzunca Bi S...R GİT diyorum. Bu ne kepzelik arkadaş. Recep İvedikte bile iyi kötü orjinallik vardı. Bu filme gidenin zekasından şüphe ederim.

Bu sinema sektöründekiler harbiden işsiz.

sinema girişinde IQ testş yapılmasını istiyoruz

sizlere aynen katılıyorum arkadaşlar.

Brix

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Her sosyal medya fenomenini filme aktarsınlar o zaman hatta, hepsi tek filmde olsun The Avengers tarzı bir şey böyle. Düşünsenize, beyin bedava, artiz ne arar la bazarda, popisi olan adam, tülayyy geri gel.

İyice saçmalıyorlar arkadaş ya :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ben olaya farklı bir yönden yaklaşacağım haberde kullanılan görselin sahibi benim arkadaşım. Bizzat yaptığı ve eklediği günü hatırlarım. Ama nedendir bilinmez bütün siteler tekstil üreticileri vs projelerin sahibi filan bu görseli arkadaşa hiç ulaşmadan sanki kendileri yapmış gibi kullanıyor. Ama bizim arkadaşta suç eğlencesine yapmış üzerine imza filan atmamış ama gizli imzalar var tabi.

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bizim Türk insanı meraklı böyle salakça şeylere.Komedyen olarak girip de kendilerini aktör+yönetmen+senarist + bla bla bla olduğu sürece normaldir

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Filmi görmeden önyargı ile yaklaşmak doğru değil bence. Sadece isme göre konuşmak için erken. Ha bende güzel bir film olacağından umutlu değilim ama bu kadarda yerden yere vurmamalı

bawyera99

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iyide adam konunun içerği çöpçü çocuğu dövcek demiyorki ya sağ gösterip sol vurursa görürüm sizi çok bilmişler