Ofis işelerinde kullanabileceğim netbook tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan icaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

icaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar, ofis de çalışırken kullanmak için bir netbook arıyorum. istediğim office i hızlı açsın, nette rahatça gezebileyim vs. çok bir şey istemiyorum aslında. arada sırada autocad çizimlerine bakmam gerebilir. tüm bunları düşünerek ne tavsiye edersiniz. benim için önemli ve acil. Şimdiden çok teşekkür ederim.

kayaomer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam autocad netbook için ağır olmaz mı? Netbooklar çok hızlı işlem yapamıyorlar ne yazık ki.

icaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam autocad netbook için ağır olmaz mı? Netbooklar çok hızlı işlem yapamıyorlar ne yazık ki.

evet haklısın, sadece olabilir mi acaba diyerekten söyledim.bize projeler geliyor ve onlara kabaca bakmak istiyorum, yoksa zaten çıktısını alıyoruz.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Autocad'e bakacaksan netbook kasılır ve açamassın. Biraz aha büyük birşey istersen 12.1 inc boyutunda core i7 işlemcili 4 gb ramli notebooklar var.

Örneğin HP EliteBook 2540P notebook var. Fiyatı 2 bin tl civarda

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Autocad için i7 işlemcili bi notebook almak abartı olur diye düşünüyorum.. i3 gibi bir işlemci bile işini görür.

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Asus EeePc 1215B AMD C50
1GHZ 2GB 320GB 12.1
Netbook Bilgisayar Amd nin fusion serisi netbookları intel atom dan çok daha güçlüdür.Hatta crysis2 yi bitiren bile vardır en düşük ayarlarda.

icaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam kaç inçlik istiyorsunuz bir de? Zebaniselo'nun önerdiği güzel ama 12.1 inç. Biraz daha notebook gibi. Bir de fiyat aralığı ne kadar? (zebaniselonun önerdiği bu http://www.hepsiburada.com/Liste/as...ils.aspx?productId=bd761010&categoryId=108495 )

valla ben hada çok netbook gibi bir şey arıyorum,10,1 inç ideal dir benim için,autocad den de vazgeçtim rahatça office çalıştırsın ıvırzıvır küçük programlar çalıştırsın yeter, bir de donup durmasın ( arkadaşım ondan şikayetciydi). evde notebook var, bir şey olursa ona atar ondan işimi hallederim artık.

kayaomer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam bende samsung N150 var ama memnun değilim. Yavaş geliyor. Flash video vb. çok kasıyor. Chrome da aldığı peacekeeper notu 1159. iPad 1 in aldığı not ise 713. Bu arada hocam fiyat aralığı ne? 10.1 lerde performans genelde düşük oluyor. Eğer 12.1 olursa zebaniselonun dediğini alın. Sadece 4 cm kadar geniş olur tahminimce. Ivır zıvır küçük proglamlar derken neyi kastettiniz hocam? Belki de bir tablet almanız daha iyi olur. Bu arada meslek ne hocam?

---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 16:49 ----------

Hocam illa 10.1 derseniz bu güzel gibi http://www.hepsiburada.com/Liste/sa...ils.aspx?productId=bd760906&categoryId=108495 . Veya Asusun yeni 11.6 inçlik zenbooklarına bakabilirsiniz. Eğer bütçe sıkıntısı yoksa en iyisi yurt dışından zenbook getirtmek olur. Hem iyi performans hem mobilite hem de malzeme kalitesi. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230167

icaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam bende samsung N150 var ama memnun değilim. Yavaş geliyor. Flash video vb. çok kasıyor. Chrome da aldığı peacekeeper notu 1159. iPad 1 in aldığı not ise 713. Bu arada hocam fiyat aralığı ne? 10.1 lerde performans genelde düşük oluyor. Eğer 12.1 olursa zebaniselonun dediğini alın. Sadece 4 cm kadar geniş olur tahminimce. Ivır zıvır küçük proglamlar derken neyi kastettiniz hocam? Belki de bir tablet almanız daha iyi olur. Bu arada meslek ne hocam?
---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 16:49 ----------

Hocam illa 10.1 derseniz bu güzel gibi http://www.hepsiburada.com/Liste/sa...ils.aspx?productId=bd760906&categoryId=108495 . Veya Asusun yeni 11.6 inçlik zenbooklarına bakabilirsiniz. Eğer bütçe sıkıntısı yoksa en iyisi yurt dışından zenbook getirtmek olur. Hem iyi performans hem mobilite hem de malzeme kalitesi. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230167

10,1 lerden kasmadan çalışacak yok mu ya, çünkü küçük ve hafif bir şey arıyorum. yurt dışından bir şey almak istemiyorum çünkü ağzım yandı, hepsiburadaya da gıcığım var. flash video falan çok kasıyor demişsin, mümkünse onlarda kasmayan bir alet arıyorum.fiyat aklımdan geçen 500-800 arası ama işimi gerçekten görecek birşey bulursam 1000 lirada verebilirim. bu arada ben çevre mühendisiyim arkadaşım ;)

kayaomer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ama ben olsam samsung'un netbookunu alırdım. Hem tasarımı güzel hem de güneş enerjili. Gayet de hızlıydı.