office aktivasyon problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Darin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Darin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
merhaba konumu yanlus bolume acmısım simdi tesadufen buldum dogru bolumu benim sıkıntım ;

Arkadasşkar oncelikle kolay gelsin. ben retail lisans aldım fakat hesap kısmına girdiğimde onceden iptal olan lisansımla birlikte iki tane office ürünü var gözüküyor . iptal olan-süresi dolmus olan office ürününü nasıl kaldırırım ?

off2 - Hızlı Resim

hesap kısmına girdiğimde : off1 - Hızlı Resim

1exelans

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Farklı bir microsoft hesabıyla giriş yaparak aktif et.

Darin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Farklı bir microsoft hesabıyla giriş yaparak aktif et.
ama ben herseyde kullandıgım hesabımla yapmak istiyorum mumkun değil mi ? neden istedigimi kaldırıp istediğimi ekleyemiyorum ki ? satıcı eski log dosyalarından kaynaklanıyor diyor .. onları kaldırıp yeniden aktive edebilir miyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

satıcının dediğine gore zaten aktive olmus ama 2 lisans bir arada biri sıkıntılı .. onu kaldırmam gerek ..

Darin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
2019 icin office16 yerine office19 olarak değiştiriyorum bulunamadı diyor .. peki ilk mesajdaki resimlere bakarak bende gercekten 2 lisans mı var ki oyle gorunuyor yoksa ben retail lisans kullandıgım icin ana hesapla alakalı bir durum mu bu ? aklıma bu ihtimal geliyor ... sonucta aldıgım alt lisans ana bir lisanasa baglı ... hesap kısmına girdiğimde hem etkinleştirildi diyor hem bu lisans geçersiz diyor bunun sebebini tam olarak anlayamadım

Son düzenleme:

1exelans

Asistan
Reaksiyon puanı
54
C(Windows) / Program Files / Microsoft veya Microsoft Office
C(Windows) / Program Dosyaları (x86) / Mivrosoft veya Microsoft Office
bu yerlere gir ve officenin hangi klasörde kurulu olduğunu olduğunu öğren. Ardından attığım linkte programın kurulu olduğu yeri göster. Sorun devam ederse bizzat bana mesaj yoluyla ulaş.

Darin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
C(Windows) / Program Files / Microsoft veya Microsoft Office
C(Windows) / Program Dosyaları (x86) / Mivrosoft veya Microsoft Office
bu yerlere gir ve officenin hangi klasörde kurulu olduğunu olduğunu öğren. Ardından attığım linkte programın kurulu olduğu yeri göster. Sorun devam ederse bizzat bana mesaj yoluyla ulaş.
TAMAM YAPTIM!!! Allah razı olsun ... sorunu yasayan arkadaşlar. komutları oldugu gibi yapıstırsın 2016 ustu surum de olsa ... ben 2019 diye office19 yazıp değiştiriyordum ..... teşekkürler başkan. insallah senin de bir sorunun boyle cozuluverir hemencecik^^

1exelans

Asistan
Reaksiyon puanı
54
TAMAM YAPTIM!!! Allah razı olsun ... sorunu yasayan arkadaşlar. komutları oldugu gibi yapıstırsın 2016 ustu surum de olsa ... ben 2019 diye office19 yazıp değiştiriyordum ..... teşekkürler başkan. insallah senin de bir sorunun boyle cozuluverir hemencecik^^
Eyvallah Allah razı olsun.