Office 2019 bozuldu.

barayar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Office uygulamalarının hiçbiri düzgün çalışmıyor, aynı zamanda ara sıra işlem merkezindeki yazılar, görev çubuğunda sağ tık yaptığımda açılan paneldeki yazılar ve bilgisayarda ararken çıkan yazılar bozuk gözüküyor, yerine çizgi veya önceki açtığım klasörden rastgele anlaşılması zor yazılar ortaya çıkıyor. Yaklaşık 1 ay önce format attım 3-4 gündür bu sorunu yaşıyorum ayrıca dün 2 kere mavi ekran aldım bence hepsi bununla alakalı bir şey internette , microsoft support'ta sorunu araştırdım fakat işe yarar bir şey elde edemedim.

Ekli dosyalar

• Word Ekran Alıntısı.png
    Word Ekran Alıntısı.png
    163.4 KB · Görüntüleme: 133

1exelans

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Office uygulamalarının hiçbiri düzgün çalışmıyor, aynı zamanda ara sıra işlem merkezindeki yazılar, görev çubuğunda sağ tık yaptığımda açılan paneldeki yazılar ve bilgisayarda ararken çıkan yazılar bozuk gözüküyor, yerine çizgi veya önceki açtığım klasörden rastgele anlaşılması zor yazılar ortaya çıkıyor. Yaklaşık 1 ay önce format attım 3-4 gündür bu sorunu yaşıyorum ayrıca dün 2 kere mavi ekran aldım bence hepsi bununla alakalı bir şey internette , microsoft support'ta sorunu araştırdım fakat işe yarar bir şey elde edemedim.
Uygulamayı tamamen kaldırıp yüklemeyi denedin mi?

barayar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çözdüm sorunu. 32 bit yüklenmiş olmasından kaynaklanıyomuş. Ben kurarken setup64' seçmiş olmama rağmen (veya gece geç saatteydi elim kaymış 32yi de seçmiş olabilirim) bir şekildi 32bit kurulmuş, img dosyasını rar dosyasına dönüştürüp çıkarttığımda doğru 64bit setup'ını bulduğumu düşünüyorum office uygulamaları için sorun çözüldü fakat bilgisayarda ortaya çıkan bozulmalar deva eder mi bilmiyorum :(