Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mod.Not:Lütfen daha açıklayıcı ve anlaşılır mesajlar yazalım. MS Office 2010 yenilikleri neler,
2007 ile ne gibi farkları var, 2007 den 2010'a geçmeye değer mi, vs...
Çok üst düzey bişi oldugunu söylemek yanlıs olur. 2007 ile arasında eklenen + özellikler dısında pek bi farkı yok. Görsel olarak daha iyi olabilir ama benim gözümde 2007 ile aynı.
Daha cok profesyonel detaylar one çıkıyor office 2010'da. otomatik dosya kayıdından network üzerinde aynı anda farklı kullanicilarin calisabilmesinden, video/resim ekletinlerinin editoryal olarak kolayca duzenlenenilmesi, powerpointte ek secenekler excelde 10milyon satıra varan kapasitede effektif çözümler vs vs.
gecen sene sorsan daha net cevaplar verebilirdim cogunu unuttum
2007 ile 2010 Arasında Arkadaşlarımızın Dediği Gibi Ahım Şahım Bi Fark Yok. Ama 2010 Olduğu İçin İllaki Ufak Tefek Farklılıklar Olacaktır. Ama Açıkcası Önemli Bir Fark Göremedim. Ama 2010 Satın Almam Söz Konusu Bile Değil, 2007 Yeterli Diye Düşünüyorum