Offff Win7 offff :@

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
arkadaşlar dün win7 tema editlemeye çalışıyordum işte sorunlar oldu başlangıç onarma filan düzeltildi :) daha sonra sistem geri yükleme yapayımda hata oluşmuşsa düzelsin dedim yaklaşık saat öncesine yükledim :) ve idmnin oluşturduğu downlads klasörü içindeki filmler filan kayboldu :) herneyse yüklemeyi geri alayım dedim düzelmedi :( başka bir zaman geçireyim dedim yine düzelmedi :( utanmaz birde başarıyla tamamlanda belgelerinize dokunulmadı diyor terbiyesiz :cursing: arkadaşlar ben bunu nasıl düzeltebilirim :( yani nasıl olduğunu anlamadım verilerim uzun zamandır duruyor ve fazla atlamada yapmadım :) yardım edebilcek var mı?? :crying:

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Senin hatan Recuva fln dene kurtarır büyük ihtimal ama ben bu tür programlarda taramanın yarısına gelince bıkıyorum gittiyse gitti diyorum:D

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Senin hatan Recuva fln dene kurtarır büyük ihtimal ama ben bu tür programlarda taramanın yarısına gelince bıkıyorum gittiyse gitti diyorum:D

idmnin belgelerindeki klasörü dosyası gitti :( ama yaklaşık 2 saat geri döndüm :( iki saat önce de klasör oradaydı :)

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Sistem geri yüklemeden kaynaklanan bi durum değilmiş gibi geliyor bana . Bence bi yerde bi hata yaptın.Recovery my files denemiştim bi ara işe yaramıştı dene istersen.

Ayrıca söylemeden edemicem doğru düzgün konu başlığı yazmakta fayda var .

Kıl oluyorum bu tip başlıklara . Kişisel algılama polemik için söylemiyorum :)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Sistem geri yüklemeden kaynaklanan bi durum değilmiş gibi geliyor bana . Bence bi yerde bi hata yaptın.Recovery my files denemiştim bi ara işe yaramıştı dene istersen.

Ayrıca söylemeden edemicem doğru düzgün konu başlığı yazmakta fayda var .

Kıl oluyorum bu tip başlıklara . Kişisel algılama polemik için söylemiyorum :)

o proyu bir deniyeyim :D başlığı o anki ruh halimle yazdımmm :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
dosya kurtarma yazılımları sana yardımcı olacaktır.

bu arada sistem kurtarme ve yedekleme deneyeno oldu mu aranızda?

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
file scavenger 3.2 ile hallettim bir kaçını :) diğerleri önemli değildi zaten :D

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24

Evet denedim ve kullanıyorum çok pratik çevreme de tavsiye ediyorum sistemi kurduktan ve gerekli programları yükledikten sonra yedek alın diye çünkü yedek olunca herhangi bir sorun çıkarsa toplam 15 dk. da sistemi yeniden sıfır yükleme yapılabiliyor hem de başka araçlara gerek olmadan.

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43

:4: çok güldüm buna :D

dosya kurtarma yazılımları sana yardımcı olacaktır.

ben de ghost kullanıyorum, gerçekten çok pratik oluyor, onun haricinde windowsta problem olduğunda, açıyorum pardusu ordan düzeltmeye çalışıyorum (virüsler falan), düzelirse ne ala, düzelmezse hemen ghost cd sini takıyorum :D