Off tt net off

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elmasuyu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

elmasuyu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
net limitsiz 8mbps paketini kullanıyorum bundan 4 5 ay önce 6 7 megabitte internete baglanıyordum ama internet zamanla hızım 3mbps sonra 2mbps ardından 2 hafta önce 1mbps altına 0,789 mbps düşdü en az 15 20 kere tt neti aradım yok sistemizde her hangi sorun bulunamadı arıza kaydı oluşduruyorum diyorlar sorun bizden kaynaklıysa sorunusunuzu çözcez diyorlar sizden kaynaklıysa biz sizi ararız aradan günler geçiyo hızımda tıkkk yok hala aynı ne arayan var ne soran rahat 11 12 kere kayıt verdim adamlar geri dönüş bile yapmıyorlar ev telefonu kullanmadıgm için vermedim cep verdim acaba çok yazmasın diyemi aramıyolar :unsure: ne yapıcam ben bu internet hızı hiç bi şekilde download yapamıyorum.. telefonum dan internete baglanmak daha iyi geliyor artık bilgisi olanların yardım etmesini rica ediyorum :( :(

NoT=Evim santrale hemen hemen 1,2km km uzaklıkta rezillige bak yaa :cursing:

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Buralarda @TTNET DESTEK arkadaş var... Kendisi oldukça yardımsever bi kişilik... Senin sorununada çözüm bulacağına inanıyorum...

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bilgisayardan kaynaklı olabilir diyecektim ama kademeli olarak düşmüş.

elmasuyu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayar 4 çekirdekli...

lauset

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Santralininle görüş istersen onlar sana net bişey soylerler..

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
birazdan gelir klasik cevabını verir sanırım :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Ben arıza kaydı bırakmıştım sık sık hatta kopmalar oluyor diye 15gun oldu arayan soran yok :D
arada düzeliyor sonra yine sapitiyor bir de biz arayana dek bilgisayarla interneti kapamayın demislerdi :]

Aerop

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer Twitter'ın varsa oradan yazmayı dene. Twitter'a çok önem veriyorlar.

elmasuyu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tüm programları kapatarakta denedim sorun benden kaynaklanmıyor laptop ilede denedim sorun direkten gelen hattada degil telekom gelip baktı sorun yok dedi ttnetle alakalı... şu şözleşme bi bitsin direk biri net almayı düşünüyorum tt net çok başından savıyor [tiweter hesebım yok mlsf :(] bu konuda bilgisi olanların yardım etmesi rica ediyorum ..

asder55

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aynı problem benim başıma geldi.Yine sende arıza kaydı almışlar bende ise bağlantı varsa problem yoktur diyerek arıza kaydı bile almadılar.Şimdi ise internet servis sağlayıcımı değiştirdim oldukça rahatım.Tavsiye ederim. Fazla müşteri bu firmaya yaramıyor azaltmak lazım...

elmasuyu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet hiç yaramıyor sözleşmenin bitmesine daha nerdeyse 10 ay var ne yapıcam be bu süre zarfında ...:( :(

eyvaan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
benim gibi sövüp duracaksın