Of TTNET Of ( ! )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crewd0x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Dün Akşam ( 22.51 ) de TTNET'İ Aradım . Müşteri Hizmetlerinde Biriyle Görüştüm Tarife Değiştirmek İstediğimi İlettim . Fakat Suanda Belirli Bir Kampanyadan Faydalandığım İçin Tarife Değiştiremeyeceğimi 3-4 Gün Beklemem Gerektiğini Söylediler ( Yeni Tarife Sisteme Tanıtılcakmış ). Bugün Tekrar Aradım Biriyle Daha Görüştüm , Arkadaş Bana Kampanya Bitimi Olan 04.2011'e Kadar Tarife Değişikliği Yapamayacağımı Ücretlendirmenin Faydalandığım Kampanyadan Yapılacağını Söyledi . 2 Gündür Bi Tarife Değiştiremedim . Halbuki Telefonuma Kampanyanın İptal Olduğunu Ayda 54,90 Ödeyeceğimi Bildiren Bir Mesaj Geldi . Hiçbirşey Anlamadım Bu İşten Dostlar :( Of TTNET Of ! :hammer: Bulunduğum Bölgeye Süperonline Gelsin 1 Dk Bile Düşünmeyeceğim :glare:

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
şunu söyleyeyim bende yaklaşık 2 yıl ttnet ile geçindim sitemize superonline geldiğinde geçtim ve dedimki "internet budur" bide dağıtım yan apartmandan olduğu için hız tavanda :mrgreen: hiç durma geç derim gelir gelmez

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
iste bu yüzden smile'ı seviyorum, sonucta ttnet altyapısı tamamda müsteri iliskileri ttden bin kat daha iyi. tarife degistirmek, nakil, hat iptali artık neyse işim bi mail atiyorum kendileri ariyolar onayliyormusunuz onayliyorum tamam bitii herkes yoluna... kontratsiz smile kullanyorum kafam rahat, ttneti iptal ettirmem hayatta yaptigim en akıllı is oldu. kontratim yok biseyim yok superonlıne vs bizim buraya gelsin kafan nereye eserse oraya..

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bir aya kadar ttnetden kurtulup metronet e geçeceğim,iki yıldır uğraşıyorum artık uğraşamam ttnetle. elinde fırsatı olan hiç beklemesin...

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
superonlne mi yoksa smile adsl mi? bende bıktım artık ttnet ten

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Tabiki tek kelime SUPERONLINE =) TTNET çok yalvardı çok kampanya önerdi kapattırmamam için ama dilekçeleri sıralayınca mecbur =))

10MBIT hat al. Fiber net. hızı gör saniyede 1.1MB indirme hızı =) çok rahat DVD arşivleri çekebiliyorum =) dakikalar içinde PC'm de =)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Tabiki tek kelime SUPERONLINE =) TTNET çok yalvardı çok kampanya önerdi kapattırmamam için ama dilekçeleri sıralayınca mecbur =))

10MBIT hat al. Fiber net. hızı gör saniyede 1.1MB indirme hızı =) çok rahat DVD arşivleri çekebiliyorum =) dakikalar içinde PC'm de =)

Superonline fiber internetin tek sorunu her semte hizmet vermemeleri , yoksa oraya bende geçicektim bi ara :/ İstanbulda oturduğum halde hala semtime hizmet vermeye başlamadılar maalesef

coldnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Fiber internet nerelerde var yav çok merkezi bi yerde mi oturuyosun

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Superonline ı aradım şimdi , hizmetleri genellikle semtlerdeki sitelere oluyormuş . Sitede oturmak şart yani

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Superonline ı aradım şimdi , hizmetleri genellikle semtlerdeki sitelere oluyormuş . Sitede oturmak şart yani

evet öyle bir zorunluluk var tek kişiye bağlamıyorlar bu arada hız konusunda şüpheniz olmasın eğer superonline varsa direk geçin derim 49 liraya 10 mbps fiber kullanıyorum diğer yanda 54 liraya netlimitsiz falan çok komik kalıyor :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
superonlne mi yoksa smile adsl mi? bende bıktım artık ttnet ten

tabiki superonline ama arkadaslarda demisler heryerde yok bende istanbulda oturuyorum ama bizim burda da yok ve gelmeside uzun bi süre mümkün gözükmüyor. o sebepten kontratsiz ve adam gibi müsteri iliskileri olan smile devam, yani kötünün icinde en iyisi. bigün bizim buraya gelmeye kadar verirse superonline hemen gecerim beni baglayan bisey yok. metronet demis bazi arkadaslar gecen bi konu vardi metronetten bin pisman olanlar var.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
  • Adana'da
    Çukurova, Seyhan
  • Ankara'da
    Batıkent, Bilkent, Çankaya, Çayyolu, Eryaman, Etimesgut, Oran, Sincan, Söğütözü-Çukurambar, Ümitköy, Yenimahalle
  • İstanbul'da
    Acıbadem, Ataköy, Ataşehir, Avcılar, Bahçeşehir, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çekmeköy, Çengelköy, Esenler, Esentepe, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Halkalı, İçerenköy, Kadıköy, Kartal, Kemerburgaz, Kuyumcukent, Küçükçekmece, Kozyatağı, Maltepe, Maslak, Pendik, Samandıra, Sancaktepe, Sarıgazi, Soğanlık, Soyak-Göztepe, Şişli, Taşdelen, Topkapı, Ümraniye, Üsküdar, Yakuplu, Zeytinburnu
  • İzmir'de
    75. Yıl, Bayraklı, Bornova, Buca, Çamdibi Bor-Koop, Çiğli, Esentepe, Evka-3, Gaziemir, İstasyonaltı, Karabaglar, Hatay, Karşıyaka, Konak, Mavişehir, Manavkuyu, Narlıdere, Örnekköy, Yeni Girne, Üçkuyular
  • Bursa'da
    Nilüfer - Özlüce, Osmangazi, Yeşilşehir, Yıldırım
  • Kocaeli'de
    Akçakoca, Derince, Gebze, Körfez, İzmit, Merkez

Superonline Buralarda Hizmet veriyor

kaynak: http://www.superonline.net/bireysel/urunler/fiber/superfiber.aspx

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Süper online 50 metre yakımızdaki caddeden geçiyor ama bizim apartman tek olduğundan malesef faydalanamıyorum. :(

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
O yazılan ilçelerin de hepsine vermiyorlar
Yazılan ilçelerden bir kaç mahalle
İstanbul için konuşuyorum

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
aynen Gaziosmanpasa'da var ama bizim burda yok bizde Gaziosmanpasa'dayiz hesapta

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
malatyadayım ben ve ttnet'e alternatif olabilecek birşey arıyorum.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
O zaman bu Süperonline bu illere bu ilçelere hizmet veriyorsa bizim Konya ya 50 yıl daha gelmez... Bizim burası Papayenigine ttnete mahkumuz....

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
ttnet e bu aralar fazla yaklaşmayın çünkü ttnet in kendisinde bi ayarsızlık var zaten....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu nedemek yaaa kapatıyoruz fatura yollamayınarkadaşım ya deli olcam piskopatmısınız ya bi daha ttnet te geçersek 2 olsun